hits

Derfor har vi mer lyst på sex om sommeren!


Du har helt sikkert merket det selv, når snøen forsvinner og solen begynner å varme, øker sexlysten.
De fleste merker det bare de tar en tur til syden om vinteren, så snart solen titter frem, kommer lysten og begjæret, men hvorfor er det slik?

Solen er den primære årsaken, den gjør at serotonin nivået i kroppen din øker, noe som øker lyst følelsen.
Serotonin er et hormon som blant annet får oss til å føle oss gladere
Samtidig reduserer solen melatonin nivået i kroppen din.
Melatonin er et av de hormonene som gjør deg trøtt og slapp og dermed reduserer lysten på sex, så når det blir mindre av det, så stiger lysten.
Du blir også mindre trøtt, så å sovne er ikke lenger like lett.
Melatonin kan også forstyrre produksjonen av østrogen, progesteron og testosteron som alle er med å styre sexlysten din.

Sommeren er også en tid hvor vi mennesker sosialiserer mer, sosial omgang med andre mennesker har den naturlige konsekvensen at man blir mer åpen for kroppslig omgang med andre mennesker.

Vi svetter mer om sommeren og selv om du kanskje ikke syntes en svett kropp er så sexy, så er svette typisk blandet med feromoner.
Feromoner er kroppens måte å signalisere til andre at man er klar for sex.
Du lukter ikke feromonene, i hvert fall ikke bevist, men kroppen din reagerer på det og gjør deg mer mottakelig for sex.

Sist, men ikke minst, om sommeren kaster vi klærne og viser kropp.
Kropp er sexy.
Sexy gjør at man får lyst.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Har drevet med erotisk netthandel siden 1999, og er ledende i Norge på sexleketøy i høy kvalitetssegmentet. I bloggen vil du hovdsaklig finne linker direkte til produkter vi omtaler, men også sponsede linker til andre nettsider kan forekomme. Vi driver også en rekke andre sex og erotikkrelaterte nettsider som noveller.no, swingersguiden.no, bdsmguiden.no og sex-stillinger.no, bare for å nevne noen.