hits

Diverse erotisk

(sex)Lover & regler


Her finner du en ny samling rare og noen ganger skremmende lover hentet fra forskjellige land verden rundt. De praktiseres ikke nødvendigvis, men lovene er der og KAN tas frem om det skulle være behov?

I Indonesia er straffen for onani amputasjon.

I Hong-Kong har det helt frem til nylig vært lovlig for en bedratt kvinne å ta livet av både ektemannen og hans elskerinne. Hun måtte dog kun benytte hendene når hun tok livet av ektemannen, men hans elskerinne kunne drepes på en hvilken som helst måte.

I Cali, Colombia kan en kvinne kun ha sex med sin ektemann, det spesielle er dog at første gang det skjer, må hennes mor være i rommet for å bevitne at de faktisk har sex.

I Santa Cruz, Bolivia, er det ulovlig for en mann å ha sex med både moren og datteren på samme tid.

I London er det forbudt å ha sex på en parkert motorsykkel.

I Krakow (Polen) er det ikke bare forbudt å ha sex med dyr, men de som blir tatt for tredje gang blir automatisk idømt dødsstraff.

I Jordan er enhver mann pålagt å ha sex med sin hustru minst én gang hver 4 måned.

I Maryland (USA) er det ulovlig med kondomautomater, med ett unntak: Det er lov med kondommaskiner på steder hvor det selges alkohol som skal drikkes på stedet, dvs. barer.

I Maine kan du risikere å få en bot dersom du har julepynt oppe etter 14. januar.

I Arizona er det en lov som forbyr en å ha mer enn to dildoer i ett hus.

I Arizona regnes også kvinners bryster som kjønnsorganer og en kvinne som viser seg toppløs eller ammer offentlig, kan bli tiltalt for blotting.

I Iowa er det forbudt å kysse sammenhengende i mer enn 5 minutter.

I Massachusetts er det ulovlig å gå til sengs uten å først ha gjennomført en fullstendig kroppsvask. I samme by er det også ulovlig å snorke, dersom ikke alle soveromsvinduer er ordentlig lukket.

I Montana er det ulovlig for en gift kvinne å gå på fisketur alene på søndag, en ugift har ikke lov å gå på fisketur alene overhodet.

I Alabama er incestuøse ekteskap lovlig.

I Texas er det forbudt å selge dildoer og lignende artikler. Det er dog lov å ha sexleketøy til eget bruk, men dersom du har 6 eller mer, så er det ulovlig, fordi da går man ut i fra at du har til hensikt å selge.

Forbud mot sexleketøy er faktisk ganske utbredt i USA, det pågår for øyeblikket rettssaker i flere stater og det er f.eks. normalt at butikker som selger sexleketøy må ligge X antall meter unna skoler, kirker og boligområder. Stater som er spesielt utsatt er de sørlige (?Bibelbeltet?): Alabama, Mississippi, Tennessee og Sør-Carolina, i tillegg til Texas.

I Hawaii, Kentucky, Pennsylvania og Wisconsin er det totalforbud mot kondommaskiner.

I Texas er det kun på apoteket man har lov å selge kondomer og annen prevensjon.

I staten Nevada, hvor prostitusjon er lovlig og det finnes 35 bordeller, er det en lov som sier at alle bordeller må ha kondomer tilgjengelig for gjestene.

I Minnesota er det forbudt å ha sex med en levende fisk.

I Detroit er det forbudt å ha sex i bilen, med mindre bilen står parkert på egen eiendom.

I Buckfield, Maine, er det en lov som forbyr taxisjåfører å få betalt av en passasjer som han har hatt sex med, dersom vedkommende kjøres hjem fra en nattklubb eller et annet sted hvor det selges alkohol.

Disse lovene er hovedsaklig hentet fra boken "The worlds greatest book of useless information" av Noel Botham.
 

Hvordan få en orgasme ? for kvinner


Vitenskapen kan fortelle oss at en orgasme er en serie muskelkramper som følger med utløsning av seksuell spenning. Vitenskapen sier ingenting om den enorme variasjonen som spenner fra lette krusninger og litt tung pust, til spasmer som er så intense at du holder på å besvime. Ikke alle har opplevd å få en orgasme. Studier viser at en ganske stor andel av alle kvinner aldri har opplevd en orgasme. Her kommer vi med noen nyttige tips som forhåpentligvis kan hjelpe på akkurat det.

- Bli kjent med din egen kropp og kjønn.
- Bruk et lommespeil og se hvordan du ser ut nedentil.
- Kjenn på musklene og legg merke til hvordan kjønnet ditt endrer karakter når du blir opphisset.
- Mange kvinner er dessverre lite kjent med sitt eget kjønn; du bør kjenne til PC-musklene og du bør vite hvor klitoris sitter.
- Enkelt fortalt er det PC-musklene som trekker seg sammen når du får en orgasme, det er derfor en god ide å trene dem. 
- Klitoris er knappen å trykke på for å få en orgasme, naturlig nok må du kjenne til den for å kunne trykke på den.

Prioriter tid til å onanere. Sett av tid hvor du låser døren, napper ut telefonen og bare er egoistisk. Onani lærer oss mye om hvordan kroppen fungerer, hva som tenner oss og hva som føles godt, uansett om det fører til en orgasme eller ikke. Så gjør det jevnlig og skyv noen andre ting ut av veien. Ingen har så full timeplan at de ikke har tid til å sette av litt til egen nytelse.

Finn ut hva som tenner deg. Erotiske fantasier, erotiske noveller, filmer, situasjoner osv?

Slapp av og fokuser på nytelse fremfor orgasme. Orgasmen kommer når den er klar, den kan ikke tvinges frem og forventninger kan gjøre det vanskeligere. Så fokuser på å nyte, orgasmen kommer når tiden er moden. Sørg for å være avslappet, ta et langt, varmt bad, legg deg i nytt sengetøy og les en erotisk novelle, eller len deg tilbake og drøm deg bort. La fingrene og tankene vandre?

Forsøk å onanere på forskjellige tidspunkter i løpet av døgnet. Dersom du kun gjør det sent på kvelden, etter en lang, stressende dag på jobben og to drinker, er sjansene store for at du ikke lykkes.
Husk også at alkohol i mer enn svært moderate mengder, gjør det vanskeligere å oppnå orgasme, både for menn og kvinner.

Forsøk å massere klitoris på forskjellige måter. Lag sirkler, gjør opp og ned bevegelser, forsøk å tappe forsiktig. Prøv deg frem og kjenn hva du selv liker best. Hva med en finger i skjeden samtidig?

Å puste dypt er en undervurdert teknikk. Dersom man holder pusten, eller puster fort i korte åndedrett, gjør man det faktisk vanskeligere å få orgasme. Dyp, jevn pust er den beste måten å få den seksuelle energien til å strømme gjennom kroppen.

På samme måte er det viktig å ikke tvinge seg selv til å være lydløs. Senere, når man onanerer på flyet 10.000 fot over bakken, er det en fordel å være stille, men her, hvor man prøver seg frem på egenhånd, gjelder det å slippe seg løs.

Ikke fortvil om du kjenner at ?noe? nærmer seg, men så forsvinner igjen. Nytelsen kommer ofte i bølger, den neste kraftigere enn den forrige. Slapp av, pust riktig og la deg seile med.

Hva med å prøve en vibrator? Vi har alle hørt historien om damen på 60 år som oppsøkte en sexbutikk. Hun kjøpte seg en vibrator og dagen etter kom hun tilbake og takket betjeningen, for hun hadde nemlig opplevd sitt livs første orgasme. Vel, dette er ikke bare en vandrehistorie; mange kvinner får sin første orgasme ved hjelp av en vibrator. En vibrator kan stille opp med kraftig stimulering av skjeden, G-punktet og klitoris, en av gangen eller alle samtidig, som ingen fingre, tunge eller penis har den minste mulighet til å konkurrere med.
 

Hvordan gjøre sex i bil mer komfortabelt


Spesielt i USA er det vissnok vanlig at ungdommen har sex i bilen.
Her i Norge er det mindre vanlig, men de fleste av oss har på ett eller annet tidspunkt hatt sex i en bil.
Her er noen enkle tips til hvordan gjøre sex i bilen LITT mer komfortabelt.
Det er tross alt en grense for hvor komfortabelt det kan bli, med mindre man kjører en stor VAN med madrass bak...

Ta med et teppe
Det er to grunner til å bruke et teppe.
For det første, vil settet på et eller annet tidspunkt føles ubehagelig uansett.
Stoffet er gjerne ganske grovt og er det skinn, føles det fort klissete om man sitter med huden mot det.
Så sitt eller ligg på teppe, det føles langt bedre.
Grunn nummer 2, er at sex har en tendens til å forårsake litt søl.
Andre skal antageligvis sitte i bilen senere og da er det ikke ideelt å ha sædflekker i setet.

Legg ned setene
På noen biler kan man legge ned baksetet og få mye mer plass.
Har du den muligheten, så benytt den!
Den største utfordringen med å ha sex i en bil, er vanligvis plassen, det er trangt, det er vanskelig å komme utenom.

Velg stilling med omhu
Det er noen stillinger som passer bedre i bil enn andre.
Stillinger der hun er toppen er typisk de som egner seg best.

Hold dere til oralsex
Oralsex er den enkleste formen for sex i en bil.
Det krever mindre bevegelser og mindre plass og er for de som har hatt sex i en bil noen ganger, den foretrukne formen for sex.
Så sparer man de mer krevende stillingene til man har en seng elelr et rom å boltre seg i.
Eller...

Gå utenfor og ha sex på panseret
Hvorfor ikke?
Er man på et sted hvor man kan ha sex inne i bilen uten å bli observert, kan man antageligvis også ha sex utenfor bilen.
Stående opp mot panseret er en klassiker man vanskelig kommer unna.
Liggende på panseret kan forårsake noen interessante bulker, men om man allerede har et stygt panser, gjør det kanskje ikke noe?
 

Alkohol og sex


At sex og alkohol ikke nødvendigvis er noen god kombinasjon, er noe de fleste på et eller annet tidspunkt har erfart.

Over en periode på et år ble det foretatt en undersøkelse i USA på Johns Hopkins University School of Medicine i forbindelse med en studie, Alcoholism: Clinical & Experimental Research, på sammenhengen mellom alkohol og høyrisiko-sex. Man undersøkte og sammenlignet grupper av menn og kvinner som betegnet seg som helgedrikkere (over 5 alkoholenheter på fest) med grupper som ikke drakk alkohol, eller som drakk svært lite. Det man fant ut var:

Kvinner var 3 ganger mer trolige til å ha analsex etter å ha konsumert 5 eller flere alkoholenheter. Etter samme mengde alkohol var også muligheten for at de skulle delta i sex med mer enn en partner samtidig dobbelt så stor.

Kvinner som drikker mer enn 5 enheter alkohol før de har sex, viste seg også å bli smittet av gonoré 5 ganger så ofte, som gruppen som ikke drakk alkohol. For menn var det ingen betydelig forskjell etter å ha drukket 5 enheter alkohol, kontra de som ikke hadde drukket alkohol.

Studien konkluderte med at det er betydelig farligere for kvinner enn for menn å kombinere sex og alkohol. Grunnene kan være flere, blant annet kan det skyldes at menn vanligvis har en større kroppsmasse og dermed blir mindre påvirket av den samme mengden alkohol. Det kan også skylles at kvinner lettere blir smittet av SOS enn menn, f.eks. er en risikoen for å bli smittet med HIV 8-10 ganger så stor for en kvinne som har sex med en smittet mann, enn motsatt.

En annen forklaring, som kanskje ikke er så vitenskapelig, er at kvinner som er beruset, kaster hemningene over bord og er villige til å kaste seg ut i ting de i edru tilstand ville syntes ville vært pinlig. Menn på sin side, har som vi vet få hemninger i utgangspunktet.

En annen undersøkelse konkluderte med at kvinner som røyket marihuana også var mer utsatt for å bli smittet av en SOS enn kvinner som forble edru. Men forskjellen mellom kvinner som røyket og de som ikke gjorde det, var betydelig mindre enn forskjellen mellom de som drakk og de som ikke drakk. Det samme gikk igjen også når det kom til sexpartnere og analsex. Når det kom til menn, var forskjellene, som med alkohol, marginale.

Kilde: Johns Hopkins University School of Medicine 

En engelsk undersøkelse, publisert i Occupational Environmental Medicine konkluderer med at menn som drikker noe alkohol jevnlig har bedre sædkvalitet enn menn som ikke drikker. Det samme gjelder menn som går i boxershorts, de har en bedre sædkvalitet.
 

Samleiefakta


Litt diverse fakta om samleiet, knulling eller hva du måtte ønske å kalle det, som ikke passet noe annet sted.

Mange av oss tror at et samleie blir bedre jo lengre det varer. Spesielt syntes dette å være en utbredt innstilling blant menn, f.eks. ser man stadig i kontaktannonser fra menn som etter sigende kan holde på i timevis. Vel, i USA har en gruppe sexologer undersøkt hvor langt det perfekte samleiet varer (ikke medregnet forspill) i følge en stor gruppe kvinner som har deltatt i en undersøkelse i regi av Society for Sex Therapy and Research
1-2 minutter : For kort
3-7 minutter: Tilfredsstillende
7-13 minutter: Ønskelig
10-30: For lenge
Over 30 minutter: Ubehagelig, kjedelig og ikke ønskelig.

De fleste menn er opptatt av hvor LANG penis de har, ikke så mange skryter av at den er kort, men tykk. Vel, det er kanskje på tide for menn å endre innstilling. En studie foretatt av forskere ved University of Texas og publisert i ?BMC women?s health? har konkludert klart med at det er ikke lengden som teller, det er tykkelsen, når det kom til å bli seksuelt tilfredstilt:
Hele 90% av de spurte kvinnene sa klart at tykkelsen telte mer enn lengden.
Bare 10% mente lengden var viktigst.
Ingen av kvinnene i undersøkelsen ville innrømme at de ikke kjente forskjell og at størrelsen ikke telte overhodet. Akkurat hvorfor tykkelsen er så viktig syntes noe uklart, det er ingenting ved skjedens oppbygning som skulle tilsi at tykkelsen skulle være spesielt viktig. Det er mulig, men forskning mangler, at det skyldes at en tykkere penis gir en kraftigere stimulering av den ytre delen av vagina og dermed stimulerer de lange nervebanene som er knyttet opp mot klitoris. Dette strider imidlertid mot Masters & Johnsons teorier om at penisstørrelsen ikke har noen betydning, siden skjeden tilpasser seg.


 

5 sexhemmeligheter kvinner har


Hun kan være den snilleste, ærligste kvinnen i verden. Hun har uansett hemmeligheter? her er fem ting kvinner har greid å skjule for menn.

Hun vil ha sex når hun har mensen. Det kan være sølete og hun kan synes det virker ekkelt, men hormonene hennes taler sitt tydelige språk. Oralsex er kanskje ikke den foretrukne formen for sex, men bortsett fra det, så går det meste. Det er en perfekt anledning på å prøve ut sex i dusjen.

Hun liker ikke å knulles i all evighet. Du lurer på hvorfor så mange kvinner på et eller annet tidspunkt har faket en orgasme? Hun er sliten og lei og vil bare ha deg til å stoppe.  Like viktig som å kunne holde på lenge, er det å vite når nok er nok.

Hun syntes fingre kan være ubehagelige.  Utrolig ikke sant? Noen ganger er fingrene dine ikke på listen over ting hun vil ha langt inn i seg. Kvinnens anatomi tilsier at rundt skjedeåpningen, den ytterste delen av skjeden og G-punktet er de stedene de fleste liker å få stimulert. Fingre som går langt ut og langt inn, treffer ingen av disse.
En helt annen ting er ustelte negler og flisete negler. Ikke en kvinne i verden liker dem. Skitne, kraftige arbeidshender kan være sexy å se på, men når de skal brukes der nede, da er det rene, velstelte hender som teller.

Hun liker å prøve ut nye ting. Kvinner ligger ikke tilbake for menn når det gjelder lysten til å prøve nye ting og å eksperimentere. Antageligvis er det motsatt. Kvinner er bare ikke like glade i å braute ut med hva de vil, det skal kanskje menn være glade for, for menn liker jo generelt å være litt ?mann? og å ha kontroll. Ting kvinner ofte vil prøve, men ikke snakker så mye om, innbefatter: Analsex, å ta en mann(les: deg) med strap-on, bondage, sex utendørs, rollespill og trekantsex, bare for å nevne noe.

Hun er kåt om morgenen. Menn har våknet med en stiv en hver morgen siden steinalderen. Det menn ikke vet, er at hun er like lystig som ham når solen står opp. Hun er bare ikke så interessert i å ta initiativet. 2 triks enhver mann som drømmer om morgensex bør legge seg på minnet: Nummer en er å komme i gang tidlig, før hun er helt våken. Triks to er å starte forsiktig og passe på at ting glir lett.. Litt glidemiddel på penis eller fingrene, gjør at ?nå plager han meg igjen?, blir til.. ?Mmm det var deilig.?

Dette var bare en liten smak av hva kvinner holder skjult for de fleste menn. Det er ikke slik at alle disse gjelder alle kvinner. Kvinner er forskjellige, det er også hemmelighetene deres, men vi føler oss rimelig trygge på at enhver kvinne kjenner seg igjen i noen av disse punktene.


 

6 Gode steder for en kjapp en

Sex trenger ikke ta lang tid og involvere masse forspill og flørt.
Noen ganger er en liten kjapp en minst like spennende og deilig.

Heisen.
Man kommer ganske enkelt ikke utenom heisen.
Alle har på et eller annet tidspunkt fantasert om å ha sex i en heis?
Det er en fordel å ha klær som er kjappe å lette på, kort skjørt for henne og bukse med glidelås uten truse for ham er best, stående opp mot veggen.

En mørk krok på en nattklubb.
Mange har hatt seg i en mørk krok på en nattklubb, ofte med en man akkurat har truffet.
Det er ofte årsak til anger dagen etter, men dersom man skal være ærlig: Det VAR spennende.
Og man kan gjøre det med en man er i et forhold til også.
Sittende på fanget eller stående, begge deler er fullt mulig

Skifterommet
En annen klassisk fantasi, sex i prøverommet på en tilfeldig valgt butikk.
Spennende, kinky og i grunn ganske upraktisk, men fullt mulig.
Bare husk å ta hensyn til de andre kundene og de som jobber i butikken, husk at i en butikk er sikkerhetsvakter sjelden langt unna.
Naturlig nok, er stående stillingen de fleste foretrekker.

Parken, utendørs.
Man kan ha sex ute, på de fleste steder.
Velger man et sted hvor det ferdes lite mennesker, så er oddsen for å bli tatt på fersk gjerning, relativt liten.
Gjør man det i en park, midt i Oslo, så er det tidvis en mulighet for at noen skal tro det er voldtekt på gang og det er mulighet for at politiet eller noen skal bryte inn.
Alle stillinger, avhengi av hvor man gjør det, fungerer.

Bilen
Klassisk Amerikansk, hvor man i hvert fall på film kan få inntrykk av at de fleste Amerikanere mister møydommen i en bil.
Det betyr ikke at det ikke funker for oss også.
Ikke veldig originalt og ikke spesielt praktisk, men alt til sin tid og sex i bilen kan være en ganske spennende og intens opplevelse?

På kino.
Egner seg best om det ikke er mange folk i salen og man sitter langt bak.
Like spennende er det uansett? 
Oralsex eller onani er mest vanlig og enklest, men det ER mulig for henne å sitte rolig på fanget hans.
Husk bare å ta det rolig, brå raske bevegelser VIL sørge for at dere blir tatt på fersken og da må dere nesten regne med å måtte ta en prat med onkel politi.


En ting som kan være verdt å ta med helt til slutt, er at det er ikke alltid man avslutter en kjapp en med at en eller begge får orgasme.
Noen ganger er det simpelthen ikke tid?

Sex myter


Onani gjør penis større.
Nei, du får ikke større penis av å onanere, om man da ser bort fra at en stiv penis er større enn en slapp penis.

Kvinner som ikke får orgasmer nyter ikke sex.
Det finnes en andel kvinner som av forskjellige grunner er ute av stand til å få en orgasme.
Det betyr ikke at de ikke nyter sex.

Afrikanske menn har større peniser.
En myte som ikke er en myte.
Undersøkelser viser faktisk at Afrikanske menn gjennomsnittelig har litt større peniser enn hvite og asiatiske menn.
Vi kan også ta med at asiatiske menn har gjennomsnittelig litt mindre peniser enn hvite.

Kvinner liker ikke porno.
Dette er noe som henger igjen fra gammelt av, hvor kvinner skulle være dydige og sex var noe de MÅTTE ha, ikke noe de ville.
I dagens samfunn har dette endret seg og mange menn liker det både råere og mer kinky enn de fleste menn.

Med en god elsker kan alle kvinner få orgasme under samleiet.
Så feil som det kan få blitt.
En stor andel kvinner, noen sier 60% andre sier 40% må ha direkte stimulering av klitoris for å få orgasme, noe de ikke får under et samleie.
Mannen kan være den største Don Juan, det vil ikke hjelpe, med mindre han tar fingre elelr tunge til hjelp.

Homoseksuelle fantasier gjør meg bifil eller homofil.
Å fantasere om sex med en av sitt eget kjønn er helt normalt, i likhet med svært mange andre fantasier, dreier det seg kun om fantasier.
De fleste mennesker har fra tid til annen fantasier de overhodet ikke kunne tenkt seg å sette ut i livet.

Menn tenker på sex hvert 7 sekund.
Dette er et tall som dukker opp med ujevne mellomrom, dette tallet har ikke har noe som helst opphav i virkeligheten.
23% av alle menn innrømmer å tenke på sex svært ofte, resten tenker på sex i varierende grad, men ingen innrømmer å tenke på sex noe i nærheten av så ofte som denne myten sier.

Sex før man må prestere, reduserer yteevnen.
Dette er en myte det er svært delte meninger om, spesielt blant idrettsutøvere.
Noen trenere kan pålegge hele laget sitt sexforbud under fks. En fotball turneringer, andre mener at sex skjerper prestasjonene.
Et sveitsisk eksperiment hvor de kjørte stress tester på en gruppe mennesker 2 til 10 etter at de hadde sex, viste en liten reduksjon etter to timer, men etter ti timer, var det ingen målbar forskjell.

Menn kan kjenne når en kvinne faker en orgasme.
Vel, nå har kvinner faket orgasmer i en del 100 år, millioner av menn er blitt lurt.
Nei, menn kan normalt ikke skille mellom en ekte og en falsk orgasme, med mindre de kjenner partneren svært godt og følger veldig godt med.

Når kvinner ejakulerer, så er det urin som kommer ut.
Nei.
Det er delte meninger om hva det er, i kjemisk form minner det mest om det som kommer ut av mannens utløsning, uten sædcellene.
Det kan finnes små rester av urin, men sjelden nok til å sette smak eller lukt på væsken.

Hva du ikke viste om vagina


Her har vi samlet noen fakta om kvinnens vagina, noen åpenbare, noen mer merkelige.
Kanskje du kjenner disse tingene fra før... kanskje du ikke gjør det.

Skjeden er selvrensende, derfor bør man benytte bare naturlige, milde såper og rent vann.
Dersom man tilfører mer enn skjeden kan fjerne, fks. oljer og glidemidler med tilsetningsstoffer som kroppen sliter med, kan man få en sopp innfeksjon.
Typisk dreier det seg da om glidemidler med ikke-organisk glyserin.
Derfor anbefaler vi alltid å benytte organiske glidemidler.

Det finnes mer enn g-punktet, i det siste har det vært fokus på A-punktet  (eller AFE punktet som det også kalles, som ligger litt lenger inn.
Det krever gjerne litt kraftigere stimulering enn G-punktet, men kan også forårsake sprut orgasmer hos kvinner.
Punktet omtales derfor noen ganger som et sekundært g-punkt.

Du er hva du spiser sies det, og skjeden er så absolutt ikke noe unntak.
En infeksjon kan gi en stram lukt, men også maten kan ha stor påvirkning. Ananas og søte frukter gir en typisk søt lukt, asparges gir en langt mindre tiltalende lukt.

Skjeden kan faktisk falle ut!
Det høres kanskje ekstremt ut, men i ekstreme tilfeller, kan faktisk store deler av skjeden falle ut og bli hengende på utsiden.

Vi bryr oss ikke om hva enkelte eksperter sier: Kvinner kan ejakulere.
Hvorfor skal vi ikke uttale oss om, men at kvinner, med den rette formen for stimulering kan det, er det ingen tvil om.
Vi har opp gjennom de siste årene vært i kontakt med et utall kvinner som var overbevist om at kvinner ikke kunne det, helt til de plutselig opplever det selv.

At skjeden blir i stand til å motta noe med en større diameter når hun er seksuelt opphisset, er noe de fleste vet.
Men alle viste kanskje ikke at hun også blir i stand til å ta i mot noe som er lenger.
Faktisk kan skjeden bli dobbelt så dyp når hun blir seksuelt opphisset, i forhold til det den vanligvis er.

Jevnlig sex er kanskje den beste måten å sørge for å holde skjeden i form på.
Dersom kvinner går gjennom lengre perioder uten sex, vil vevet inne i kvinnen bli mer ømtålelit og mer utsatt for rifter og sår.
Jevnlig sex sørger for å holde også denne delen i topp form.

Vaginal sekret innholder komponenter man også finner i leveren til haien.
Stoffet heter squalene og benyttes blant annet i make-up pga. de ekstremt gode fuktighetsgivende egenskapene.

PC muskelen er faktisk svært kraftig og dersom man trener den jevnlig vil man oppdage at det er enklere å få orgasme, samt at orgasmen gjerne blir kraftigere.
En Russisk kvine har en slags verdensrekord, i det hun har løftet 16 kilo kun ved å benytte PC muskelen.
Det er neppe noe mål å slå den, men en godt trent PC muskel er også med på å forhindre inkontinens senere i livet, foruten de allerede nevnte positive egenskapene forbundet med sex.

Og som om ikke dette var nok...
En orgasme er en utmerket måte å fjerne smerter på.

Hvordan se om en kvinne faker orgasmen


Vi har skrevet en artikkel om dette tidligere, men det er på sin plass med en mer grundig gjennomgang.....

1: Høres det ut som om hun faker det?
De fleste kvinner faktisk ikke like høylydte som de på film, men noen er det.
Men det er større sjanse for at hun er helt stille..

2: sammentrekninger i skjeden.
Sammentrekninger med ca 0.8 sekunders mellomrom er ikke lett å fake, normalt vil skjeden også oppleves litt trangere etter en orgasme.

3: Rødmer hun?
Etter en orgasme er det helt normalt å få røde flekker på kroppen, typisk brystet og ansiktet.

4: Er pupillene utvidet?
Typisk etter en orgasme, vil pupillene bli utvidet og øynene vil få et mer glassaktig skjær.

5: Ufrivillige rykninger?
De fleste, både menn og kvinner har noen ufrivillige rykninger når de får en orgasme, det kan være noen grimaser eller det kan være en tå som dirrer.
Typisk er det samme tegnene hver gang hun får en ekte orgasme.
Disse bevegelsene er ufrivillige og kommer automatisk ved en ekte orgasme.
Legg merke til de, men ikke si noe om de til henne...

6: Er hun forvirret?
Mange, ikke alle, kvinner fremstår litt forvirret eller omtåket rett etter en orgasme.
Dersom hun spretter rett opp og forsvinner, var det neppe en ekte orgasme.

7: Er hun ekstra følsom?
Mange kvinner er som menn, klitoris blir ekstra følsom rett etter en orgasme.
Andre derimot merker ingen økt følsomhet og kan gjerne fortsette å få ytterligere orgasmer uten pause.
Men dersom du har opplevd en orgasme med henne før, så er det relativt enkelt å merke forskjellen.

Det  var 7 enkle punkter.. men husk at selv om hun oppfyller 1 eller to av disse punktene, så må det  absolutt ikke må tolkes som at hun faker.
Det er summen som teller... og om du har opplevd hennes orgasmer tidligere, har du muligens noe å sammenligne med.
De fleste kvinner faker nemlig ikke hver gang... bare en sjelden gang.
 

Slik gir du henne bedre sex!


Det er for lett å finne en ting som fungerer også holde seg til det.
Her har vi samlet noen enkle tips til hvordan du kan utforske hennes mest intime områder og forhåpentligvis oppdage noen nye, artige teknikker som gjør det enklere å variere litt.
Variasjon er tross alt en av nøklene for et langt og lykkelig sexliv...

Slikk og sug på kjønnsleppene.
Det er for lett å forholde seg bare til klitoris, dersom du streifer litt rundt, vil hun ganske sikkert sette pris på det.
Det er nok av tid til å fokusere på klitoris senere.

Masser området rundt klitoris.
Dette gir indirekte stimulering av klitoris, mindre intenst, men kan være vel så deilig.
Ofte kan også orgasmen bli kraftigere på denne måten, det tar bare litt lengre tid før den kommer.

Sett tungen på klitoris... og hold den i ro.
Hun vil ganske sikkert etter bare noen sekunder be deg fortsette med det du gjorde før du ble stille.
Litt erting og pirring er alltid bra.

Utforsk skjeden hennes med fingrene.
G-punktet har du helt sikkert hørt om, men for mange kvinner er ikke det, det eneste ekstra følsomme punktet.

Å bruke fingrene eller en liten vibrator på klitoris under samleiet, er sjelden feil, men ofte glemt.
Raske ut og inn bevegelser gir sjelden kvinner orgasme, rolige bevegelser med fokus på klitoris derimot...

Sørg for at hun har varme føtter.
Den hadde du ikke tenkt på tidligere?
Vel, studier viser at kvinner som er varme på føttene, lettere oppnår orgasme enn kvinner som er kalde på føttene.

Dersom du finner noe nytt hun åpenbart liker, ikke stopp.
Innlysende kanskje?

Ikke glem å fortelle henne hvor deilig hun er, ikke som dirty talk under sexen, men etterpå, mer ømt.
Det er også et hett tips å fortelle henne at du syntes det er deilig å gjøre ting for henne som HUN syntes er deilig... 
Det må ofte gjentas en del ganger, men når hun faktisk tror deg når du sier at du nyter å gi henne en orgasme, er det enklere for henne å gi seg over og vips, det blir enklere å få orgasme.

Det var noen veldig enkle tips, men som fungerer godt.
Husk at kommunikasjon er det viktigste av alt!

Hvor vanlig er din sexfantasi?

The Journal of Sexual Medicine laget i Canada en studie for å finne ut mer om hvilken fantasier det er vanlig å ha.
1516 deltagere rangerte først 55 fantasier, fra 1 til 7 etter hvor viktig de oppfattet hver enkelt fantasi, før de i detalj beskrev en favoritt fantasi.
Favoritt fantasiene som ble beskrevet i detalj, ble ikke rangert.
717 kvinner og 799 kvinner deltok.
Ut fra disse verdiene ble fantasiene sortert og rangert i følgende rekkefølge:
Sjelden (mindre enn 2.3% hadde denne fantasien)
Uvanlig (mindre enn 15.9% hadde denne fantasien)
Vanlig (mer enn 50% hadde denne fantasien)
Typisk (mer enn 84.1% hadde denne fantasien)

Av disse 55 fantasiene som ble rangert kunne de trekke følgende ut av svarene:
Blant deltagerne var det kun 2 fantasier som endte opp som sjeldne.
Det var sex med barn og dyr.
Uvanlig var 9 fantasier, inkludert urinering, voldtekt, seksuelt misbruk og cross-dressing.

De fleste fantasiene, falt i kategorien vanlig. 
Å fantasere om gruppesex, sex med tilskuere, sex med en mye eldre person, bli bundet eller binde noen, onanere en fremmed, å bli onanert av partneren, ha analsex, ejakulere på partneren (kun menn) bli filmet eller fotografert når du har sex, ha sex med en kjendis og de fleste andre, falt i kategorien vanlig.

Den vanligste av de vanlige fantasiene?
Å ha sex med en annen enn min faste partner.
83.4% av alle menn og 66.3% av alle kvinner hadde denne fantasien.

Det var kun 5 fantasier som falt i kategorien typiske fantasier: Motta oralsex, sex i romantiske omgivelser, ha sex med en man nærer romantiske følelser for (typisk for kvinner 92.2%), ha sex på et uvanlig sted og se to kvinner ha sex (typisk blant menn, men også 36.9% av alle kvinner hadde denne fantasien)

Mest overraskende var det kanskje at blant menn, var det en rekke menn som i sin detaljerte beskrivelse av favoritt fantasi, beskrev fantasier om å motta analsex med en strap-on, se kjæresten ha sex med en annen, samt ha sex med en trans person.

Fullstendig resultat:


Fantasi:                                                                                                                  % kvinner -----  % menn
Å føle en romantisk tilknytning:                                                                            92.2%                 88.3%
Jeg har fantasert om å få eller gi oralsex                                                            78.5%                 87.6%
Jeg har fantasert om å ha sex på et uvanlig sted                                                81.7%                 82.3%
Atmosfære og sted er viktig i mine fantasier                                                       86.4%                81.2%
Jeg har fantasert om å ha sex på et romantisk sted                                           84.9%                 78.4%
Jeg har fantasert om å ha sex med andre enn min faste partner                        66.3%                 83.4%
Jeg har fantasert om å onanere partneren min                                                   68.1%                 76.4%
Jeg har fantasert om å bli onanert av min partner                                               71.4%                  71.7%
Jeg har fantasert om å ha trekant sex med to kvinner                                        36.9%                  84.5%
Jeg har fantasert om å se to kvinner ha sex                                                       42.4%                  82.1%
Jeg har fantasert om å ha sex med en ukjent person                                        48.9%                  72.5%
Jeg har fantasert om å ha sex fullt synlig på et offentlig sted                            57.3%                  66.1%
Jeg har fantasert om å bli seksuelt dominert                                                     64.6%                  53.3%
Jeg har fantasert om å gi cunnilingus                                                                35.7%                  78.1%
Jeg har fantasert om å ha sex med en kjendis                                                  51.7%                  61.9%
Jeg har fantasert om å gi fellatio                                                                        72.1%                  26.8%
Jeg har fantasert om å dominere noen seksuelt                                               46.7%                   59.6%
Jeg har fantasert om å bli onanert av en bekjent                                              36.8%                  64.7%
Jeg har fantasert om å bli bundet i forbindelse med å ha sex                           52.1%                  46.2%
Jeg har fantasert om å onanere en bekjent                                                       33.1%                  65.9%
Jeg har fantasert om å bli onanert av en ukjent                                                 33.4%                  62.5%
Jeg har fantasert om å ha analsex                                                                    32.5%                   64.2%
Jeg har fantasert om å ha sex med tre andre samtidig, alle kvinner                 24.7%                    75.3%
Jeg har fantasert om å onanere en fremmed                                                    28.0%                   62.4%
Jeg har fantasert om å binde noen i forbindelse med sex                                 41.7%                   48.4%
Jeg har fantaser om å se andre kle av seg, uten at de vet at jeg ser               31.8%                   63.4%
Jeg har fantasert om interracial sex                                                                  27.5%                   61.2%
Jeg har fantasert om å sex med en kvinne med veldig store bryster               18.6%                   68.6%
Jeg har fantasert om å ejakulere på partneren min                                          NA                         80.4%
Jeg har fantasert om å sex med noen mye eldre enn meg                              34.2%                   48.0% 
Jeg har fantasert om å ha sex med mer enn tre personer, begge kjønn          56.5%                   15.8%
Jeg har fantasert om å ha trekant sex med to menn                                        30.9%                   45.2%
Jeg har fantasert om å bli fotografert/filmet under sex                                     31.9%                    43.9%
Jeg har fantasert om at partneren skal ejakulere på meg                                41.3%                   28.7%
Jeg har fantaser om å ha sex med noen mye yngre enn med (lovlig)            18.1%                   57.0%
Jeg har..om å ha sex med en fullstendig fremmed, på offentlig sted              19.8%                   48.4%
Jeg har... og å ha gruppesex med et par jeg ikke kjenner                               26.9%                   39.6%
Jeg har... om å piske eller slå noen for å oppnå seksuell nytelse                   23.8%                  43.5%
Jag har... om å bli pisket eller slått for å oppnå seksuell nytelse                     36.3%                  28.5%
Jeg har fantasert om homoseksuell sex                                                          36.9%                   20.6%
Jeg har fantasert om å ha sex med noen med veldig små bryster                 10.8%                   52.3%
Jeg har fantasert om å ha gruppesex med et par jeg kjenner                        17.5%                  42.3%
Jeg har fantasert om å bli tvunget til å ha sex                                                 28.9%                  30.7%
Jeg har fantasert om å ha sex med et ikke seksuelt objekt                            26.3%                  27.8%
Jeg har fantasert om å ha sex med en prostituert eller stripper                     12.5%                  39.5%
Jeg har fantasert om gruppesex med minst tre andre, alle menn                  28.3%                  13.1%
Jeg har fantasert om å være naken på offentlig sted                                     16.6%                  23.2%
Jeg har fantasert om å se to menn ha sex                                                     19.3%                  16.2%
Jeg har... om å seksuelt misbruke en person som er full, sover el.               10.8%                  22.6%
Jeg har fantasert om å tvinge noen til å ha sex                                             10.8%                  22.0%
Jeg har fantasert om crossdressing                                                                6.9%                  10.0%
Jeg har fantasert om at partneren min skal urinere på meg                           3.5%                  10.0%
Jeg har fantasert om å urinere på partneren min                                           3.5%                    8.9%
Jeg har fantasert om å ha sex med et dyr                                                     3.0%                   2.2%

Det er også en norsk nettside som undersøker Nordmenns fantasier, den finner du på: sexfantasier.no der kan du også selv delta med å fylle ut dine fantasier
 

Vi søker testere av sexleketøy!

Erotikknett.no søker noen bloggere som vil teste og skrive om sexleketøy.
Vi ønsker tester av sexleketøy både for menn og kvinner og vi ønsker ærlige, saklige tester av produktene.

Det er en rekke kjendisbloggere som vil skrive hva som helst, så lenge man er villig til å betale for det, men det er ikke det vi søker.
Å få laget kunstig positive omtaler av produktene vi fører, overlater vi til andre butikker.

Så har du en blogg og kunne tenke deg å skrive litt om sexleketøy og publisere tester av sexleketøy på bloggen din, ta kontakt med oss!
Service@erotikknett.no gjerne med litt om deg, bloggen din og hva du kunne tenkt deg å ha testet av produkter.
Om du kjenner noen som kunne passet, tips de gjerne om oss.

Vi kan også benytte oss av noen som skriver produkttester for bruk på andre av våre nettsider, som www.erotikknett.no, men det er det krav til god evne til å utrykke seg skriftlig, fortrinnsvis med eksempler.

Gode grunner til å onanere

Vi har laget en enkel og liten liste med grunner til at onani er bedre enn sex med en partner...

 

Trøtt partner eller ganske enkelt en partner som ikke vil ha sex akkurat nå?

Med deg selv kan du ha sex akkurat når du vil.

 Du kan eksperimentere, fks. med sexleketøy uten å behøve å bekymre deg for noen fordommer eller for å såre noen følelser.

Sex alene forårsaker normalt færre lyder enn sex med en partner, noe som igjen gir færre skråblikk fra naboen som har soverom vegg i vegg.

Hvem vet bedre enn deg hva som skal til for at du faktisk skal få en orgasme?

Du trenger ikke tenke på kondomer eller annen prevensjon.

Du vil aldri våkne opp dagen derpå og angre på noe du gjorde.

Det er heller ingen "walk of shame" dagen derpå.

Noen ganger vil du bare at det skal bli ferdig.

Få en orgasme og rulle rundt for å sove.

Onani varer akkurat så lenge du selv vil.

Det er ingen som bryr seg om du er velfrisert eller ikke nedentil.

Det er ikke noe press, reelt eller innbilt, for å gi noen andre en orgasme.

Det hele dreier seg om en person: Deg.

 

Kilde: womanshealthmag

Sex stillinger alle par bør prøve


 

Dette er grunnstillinger, enkle stillinger som bør stå på repertoaret til selv de mest konservative... dersom det er noen av disse stillingene du ikke har prøvd ut med din kjære, er det definitivt på sin plass å gjøre det nå, så snart du er ferdig med å lese denne artikkelen.

Misjonæren
Basis posisjon for utallige varianter og har et ufortjent dårlig rykte.

Bakfra (doggy)
Klassisk stilling som mange, både menn og kviner, har som utgangspunkt for egne favoritt varianter.

Sideveis (spoon)
En av de mest romantiske og kjærlige stillingene som finnes.
Det ideelle utgangspunktet for øm og rolig elskov.

Stående (mot en vegg)
Stilling nummer en når vi tenker på en kjapp en.
Man trenger lite plass og den perfekte stillingen også om man skal ha sex på et offentlig sted/sted man kan risikere å bli oppdaget.
Opp med skjørtet og han trenger bare å åpne buksa, så er man i gang.

Cowgirl (hun på topp)
Som vi har beskrevet i andre artikler, er dette en favoritt blant både menn og kvinner.
Det er ikke dermed sagt at alle liker den, noen syntes dette er en kjedelig stilling.

Reverse cowgirl (hun på topp, motsatt vei)
I likhet med standard cowgirl, er dette en stilling man enten elsker eller hater.

Dette var 6 helt grunnleggende sexstillinger som danner utgangspunkt for 100 andre stillinger.
Hver av disse kan oppleves på mange forskjellige måter ettersom hvordan man posisjonerer kroppen.
Som en tommel regel kan man si at forskjellen kjennes best etter hvordan man justerer vinkelen penis entrer skjeden på, samt om hun har bena samlet eller spredd.
Etter å ha testet ut disse stillingene, er det på tide å slippe seg løs og bruke mer tid på hver enkelt og finne deres egne favoritt varianter, for uansett hva dere måtte ha lest: Det finnes ingen absolutt favoritt stilling som passer alle, hver og en må finne sin egen.

Lykke til.

Alle par BØR teste ut sexleketøy sammen for bedre sex.
Utvalget er enormt og Norges beste utvalg til Norges laveste priser finner du hos erotikknett.no
Vi kan anbefale å teste ut en penisring, en vibrator, en buttplugg (finnes både for han OG henne) eller hva med et spennende bondage sett?

Sex alle bør prøveHer er noen former for sex som alle bør prøve, i hvert fall en gang i løpet av livet sitt.
Ikke nødvendigvis fordi det er en grensesprengene orgasmisk sex, men fordi det er sex i forskjellige former.

Ukomfortabel første gang sex.
Du kjenner kanskje følelsen?
Det hele føles bare rart og egentlig ikke så veldig opphissende overhodet.

Sex uten grenser.
Den følelsen, når du greier å kaste alt av hemninger overbord.
Du prøver ting du aldri har våget å prøve før og ingenting annet enn nuet teller.
Og nuet er fylt av dampende sex.

Fantastisk make-up sex.
Sex som er så herlig at det gjør krangelen dere hadde på forhånd verdt det.

Sex som er så god at du ødelegger ting.
Noen ganger, når man mister kontrollen, kan man komme i skade for å ødelegge ting.
Det kan være en vase man uheldigvis river ned, eller langt bedre: Hele sengen faller fra hverandre.
Men for at dette punktet skal være oppfylt, så bryr du deg ikke om det... i hvert fall ikke før etterpå.

Høylydt sex.
Sex som er så høylydt at naboen eller andre som tilfeldigvis befinner seg i rimelig nærhet ikke kan unngå å høre deg.

Morgen sex.
Morgen sex er den beste, kroppen er utvilt og klar og både menn og kvinner er klare for sex.
Så en runde om morgenen som gjør at du kommer for sent på jobben, bør stå på listen.

Sex med en buttplugg.
Altså, sex samtidig som man har en buttplugg i rumpa og da snakker vi ikke oralsex, nei fullverdig samleie skal det være! Og det gjelder også menn, å ha en buttplugg der bak altså.....

Gjorde jeg virkelig det?
Sex hvor du bryter grenser du aldri hadde trodd du skulle bryte.
Det kan være BDSM, trekantsex eller noe annet kinky... men noe du aldri hadde trodd du ville gjøre... før du faktisk gjorde det.

Aldri igjen sex.
Sex på et sted eller en måte du aldri vil gjøre igjen.
Uansett hva som måtte skje, det DER skjer ikke igjen.
Ever.

Sex til heftig musikk.
Sex er som dans, god rytme hjelper.
Å ha sex i takt til favoritt musikken krever to samkjørte partnere, men det er en heftig opplevelse man bør få med seg.
Minst en gang.

Slapp-av sex.
Sex hvor partneren gjør all jobben og du selv bare slapper helt av.
Ingen plikter, ingen ansvar... og når du er ferdig, er sexen ferdig, helt uavhengig av om partneren vil mer eller ikke.

Forelsket sex.
Følelsen av å være hodestups forelsket, slik at man er villig til å gå gjennom snø og ild om det kreves er spesiell.
Det samme er sex med en man er hodestups forelsket i og som gjengjelder følelsen.

Kilde: womanshealthmag/erotikknett.no

Sex Kinky ting menn liker

Han vil putte noe i rumpa di.
Menn drømmer om analsex i alle varianter, det er opplest og vedtatt og at han på et eller annet tidspunkt vil komme inn på temaet, er naturlig.
Det som gjelder er at du føler deg trygg på ham og hans ferdigheter, at det er glidemiddel i nærheten og at dere ikke begynner med noe som er for stort..

Han spør om du kan ha på strømper og sko i sengen.
Menn er mer visuelle enn kvinner og sko og strømper er to klassiske ting menn tenner seksuelt på.
Noen hevder at det henger sammen med pornofilmens popularitet, men faktum er at menn har elsket nylonstrømper og høye hæler lenge for pornofilm ble populært.
Et ufarlig spørsmål, i hvert fall om du HAR disse tingene.

Han ber om å få sprute på brystene/maven/ryggen din.
Nok en gang koker det ned til at menn er mer visuelle enn de fleste kvinner, men i dette konkrete tilfellet må nok pornobransjen ta sin del av skylden.
Når det er sagt, er dette en av de eldste, dog ineffektive, prevensjonsmetodene vi kjenner til.
Dette er mest et spørsmål om smak og behag, men for din egen del, så husk at i øyet svir det veldig...

Han ber deg klore/bite.
Noen menn liker å klores og bites under sexen, noen liker smerten når du borer neglene inn i ryggen hans, noe som gjør at kroppen skiller endorfiner som øker nytelsen.
Andre liker det fordi de føler at du gjør det fordi du nyter og mister kontrollen og får dermed bekreftet sin egen mannlighet.

Han ber deg putte en finger i rumpa hans.
Fler og fler menn har oppdaget at deres eget G-punkt bare kan nåes gjennom anus.
Faktum er at stimulering av prostata ofte gir kraftigere og mer intense orgasmer og hvem vil ikke ha det?
I hvilken grad du selv føler deg vel med å putte en finger i rumpa hans, er det kun du som vet.
En mulighet e rå benytte engangs gummihansker som du får kjøpt på apoteket, de er praktiske også for å forhindre at en skarp negl lager rifter.
Du kan også benytte en plugg designet spesielt for men som selges i velassorterte sexbutikker (det finnes mange forskjellige å velge blant, Aneros og Nexus er de beste)
Husk at som ved all analsex, så er glidemiddel et must.

Han ber deg suge ham når han ser på pornofilm.
Vel, ikke så mange menn våger å spørre om dette og oddsen er, at dersom han spør deg, vet han allerede at du vil svare ja.
Men mange menn skulle ønske de kunne spurt og at det skjedde..
Nok en gang er vi tilbake på at menn er visuelle og opptatt av det de ser, det har ingenting å gjøre med at ikke du tenner ham eller at du ikke er god nok.
Dette er litt som menn og sexleketøy, kvinner har like liten grunn til å føle seg truet av en pornofilm, som menn har til å føle seg truet av en vibrator.
 

Kinky ting kvinner likerEller mer korrekt: 5 kinky ting noen kvinner kan spørre deg om under sex og hva du bør unngå for å drite deg ut.
At kvinner er eller i hvert fall kan være, like rå som menn, burde ikke overaske noen i 2016.

Hun ber deg slå henne på rumpa.
Klassisk episode fra TV serien "Friends" hvor han tar en tresleiv fra kjøkkenskuffen og rapper til.
Vel, noen liker det hardt, noen liker det løsere.
Slår du for løst, er det galt, er det for hardt, er det i hvert fall galt.
Her er mange feller å gå i.
Begynn ikke så alt for hardt og lytt til hvordan hun reagerer.
Pass på å treffe den kjøttfulle delen av rumpa, rygg og lår er mer utsatt for skader og krever at du har litt kunnskap om spanking på forhånd og ikke slik kunnskap du får av å ha sett en film!

Hun ber deg holde henne rundt halsen.
Noen kvinner opplever at de får letter orgasme dersom de ikke puster.
Å holde pusten ville fungert like godt, men ofte vil de også ha med et element av dominans og ber deg  holde rundt halsen.
Dette er en av de vanskeligste tingene å gjøre riktig, for dersom du holder for hardt, kan det gjøre uopprettelig skade.
Hold øye med hvordan hun reagerer.

Hun sier hun vil ta med sexleketøy i leken.
Noen menn syntes det er skummelt, de føler at hun trenger da vel ikke en vibrator når hun har meg.
Vel, dropp den holdningen, en vibrator kan og må være et supplement, ikke en konkurrent.
Andre leketøy som kan tilføre deres sexliv en ekstra dimensjon kan være penisringer, buttplugger og bondage utstyr.
Du finner forøvrig Norges beste utvalg av sexleketøy, til Norges garantert laveste priser hos erotikknett.no (prisgaranti)

Hun ber deg sprute på henne.
Perfekt for alle pornofilm fantaster og det er stadig flere kvinner som nyter porno.
Det er antageligvis en av grunnene til at stadig flere kvinner syntes dette er en turn on.
Det er vanskelig å gjøre feil her, men øyne og hår er to ting du bør styre klar av.

Hun ber deg bite henne.
Å småbite kan være bra, noen liker det hardere, så det setter merker, men ytterst få setter pris på blod.
Begynn forsiktig og lytt til hennes reaksjoner.
Å hugge til er sjelden den rette fremgangsmåten.

Hun ber deg putte noe i rumpa hennes.
Stadig flere kvinner oppdager at forskjellige varianter av analsex kan være utrolig godt.
For deg som mann, betyr det en ting: Du må vite hvordan man gjør det.
Dersom du bare putter ting inn, uten å benytte glidemiddel, eller for fort, er det mest sannsynlig at det er lenge til neste gang du gjør det.
 

Sex stillinger menn elsker


 

At menn elsker sex i alle former og varianter, er for så vidt riktig, men det er noen stillinger som appellerer mer til menn en andre, av forskjellige grunner.
Her har vi satt opp noen stillinger de fleste menn velger, dersom de har muligheten.

Cowgirl, eller ridestillingen er en stilling få menn kan motstå, de har mulighet til å ligge stille å bare ta i mot, noe de fleste sexstillinger ikke tillater, eller de kan bruke hendene på hennes kropp.
For ikke å snakke om at de har en fantastisk mulighet til å studere hele henne visuelt.

Reverse cowgirl er en annen favoritt, her sitter hun fortsatt på toppen, men med ryggen til ham.
Kombinerer det beste fra to verdener, han har utsikten som doggystyle, men hun har kontrollen og han kan med god samvittighet ligge bakover å bare nyte behandlingen.

Rytteren er en stilling som befinner seg i motsatt ende av skalaen.
Her har han full kontroll og styrer det hele.
Her ligger hun på maven, gjerne med en pute under hoftene.
Han står bak, fortrinnsvis mellom bena hennes, på knærne.
Med et godt tak rundt hennes hofter, har han full kontroll og kan styre vinkel, dypde og tempo etter eget ønske.
Hun kan bare ri med bølgene.
En god stilling om man ønsker sex som er litt råere.
I utgangspunktet ikke en stilling som byr på veldig mye stimulering av klitoris, men hun har mulighet til å ligge oppå en hånd og stimulere klitoris selv.

Doggystyle er en soleklar favoritt for mange menn, de har fantastisk utsikt, de har full kontroll og en ting til: De slipper å bli sett på.
Det er et faktum som er lett å overse, at mange menn er ikke så glade i å bli sett på når de har sex, selv ikke av den de har sex med.
De fleste er derimot glade i å se på og i denne stillingen har de muligheten til å se akkurat hvor de vil, lage de grimasene de vil og ingen kan bruke det mot dem i ettertid.

Misjonæren er oppfunnet er populær av en grunn, for menn er det en av de stillingene som gir absolutt best stimulering av penis.
Under samleiet peker også penis "riktig" vei noe som gjør det enklere å beholde ereksjonen lenger, samtidig som det gjør det enklere å få orgasme.
For de som ikke viste det: Jo mer opp mot navlen penis peker, jo lettere strømmer blodet og jo letter får han utløsning.
Bøyer man penis motsatt vei, avtar ereksjonen og/eller han bruker lenger tid på å få orgasme.

Stående bakfra er populær av samme grunn som doggystyle, men særlig om han er høyere enn henne, føles stillingen ofte trangere og gir svært kraftig stimulering.
Her kan han slå seg på brystet og rope ut "I'm the king of the world"... inne i seg.

Menn er gjerne med på de roligere, mer kosete stillingene som skje, lotus osv, men om de får VELGE er det stillinger de sjelden foretrekker for sin egen del.
Heldigvis er ikke sex en sport for enkelt individer...

Sexleketøy for menn er fortsatt litt tabu, men noe som absolutt er verdt å prøve.
Erotikknett.no har Norges beste utvalg av sexleketøy for menn, til de garantert laveste prisene!

De beste sexstillingene for hennes orgasmeNoen kvinner får lett orgasme, andre får det ikke så lett. Noen får det under samleiet, andre må ha stimulering direkte på klitoris.
Kvinner er forskjellige, men det er uansett noen stillinger som er bedre egnet enn andre for kvinner som ønsker å få orgasme under samleiet.

Cowgirl, eller ridestillingen er den absolutt mest effektiv, her har kvinnen full kontroll og kan stimulere klitoris mot mannen etter eget forgodtbefinnende.
Hun har samtidig mulighet til å bestemme dybde, hastighet og vinkel på penetreringen.
Det eneste aberet med denne stillingen er at hun kan bli sliten av den.

G-spot sniper er et litt merkelig, men dekkende navn. Her ligger hun på ryggen, han står på knærne.
Han holder henne rundt hoftene og løfter (en pute under rumpa eller en pute fra liberator er et hett tips) Bena hennes hviler mot skuldrene hans.
Penis treffer fremre del av skjedeveggen og med relativt grunn og rolig penetrering får g-punktet all den stimulering hun kan drømme om.
Dersom man benytter en pute, har han samtidig mulighet til å bruke en hånd på klitoris.
Denne stillingen gjør det også mulig med svært dyp penetrering, dersom man ønsker det.

Lotus posisjonen er ikke for alle, den er heller ikke spesielt enkel, men når man først har mestret den, så er den overraskende effektiv.
Han sitter på rumpa, med bena i kors, hun setter seg så oppå fanget hans, med bena rundt ham.
Stillingen egner seg for rolig sex, men gir god stimulering av klitoris.

Skje er en herlig stilling for begge, her ligger begge på siden, han bak henne.
Ved å flytte seg litt opp, vil penis enklere treffe g-punktet.
Stillingen er avslappende for begge og gir både han og henne god mulighet for å bruke en hånd på klitoris.

Katten minner i utgangspunktet om misjonæren, men han står med armer og kropp stive uten å ligge oppå på noe vis, med penis helt inne.
Så istedenfor å bevege seg ut og inn, beveger han seg opp og ned, slik at penisroten og den nederste delen beveger seg mot klitoris.
Stillingen er en av de beste for penetrering og samtidig stimulering av klitoris, den er også enkel.

Rytteren er en stilling for kvinner som liker det hardere og råere.
Her ligger hun på maven, gjerne med en pute under hoftene.
Han står bak, fortrinnsvis mellom bena hennes, på knærne.
Med et godt tak rundt hennes hofter, har han full kontroll og kan styre vinkel, dypde og tempo etter eget ønske.
Hun kan bare ri med bølgene.
En god stilling om man ønsker sex som er litt råere.
I utgangspunktet ikke en stilling som byr på veldig mye stimulering av klitoris, men hun har mulighet til å ligge oppå en hånd og stimulere klitoris selv.

En god vibrator er også et fantastisk hjelpemiddel for å oppnå raske og intense orgasmer.
Norges beste utvalg og Norges laveste priser finner du hos erotikknett.no!

Slik får du et bedre sexliv!Lyst til å ha bedre sex?
Da burde du lene deg godt tilbake og ta med deg tipsene her...

Nøkkelen til god sex, er at du kjenner din egen kropp.
For å ha sagt det med en gang: Du blir ikke kjent med din egen kropp ved å gi deg selv en orgasme på kortest mulig tid.
Du blir kjent med din egen kropp ved å ta ting rolig og sakte, bruk tid og varier berøringene.
Jada, du vet du liker det hardt og fort, men hva med å ta det veldig lett, veldig sakte, mange opplever at det tar mye lenger tid å oppnå orgasme, men også at orgasmen er både kraftigere og varer lenger på den måten.

De fleste mennesker har en rekke erogene soner foruten kjønnsorganene, kjenner du dine?
At du ikke har oppdaget de, er ikke synonymt med at du ikke har de...
Fks. så er det helt normalt at litt anal stimulering gir menn kraftigere ereksjon og kraftigere orgasmer.
Ikke nødvendigvis en stor dildo, men heller en liten plugg på størrelse med en finger.
Tantus sin little flirt plugg er svært populær blant nybegynnere og det med god grunn.
Dersom du ikke har testet det ut noen ganger, kan du ikke si at "nei, det liker jeg ikke" for det at du ikke liker tanken, er ikke synonymt med at du ikke liker handlingen...
Forøvrig er det samme svært vanlig blant kvinner, litt forsiktig stimulering analt oppleves for svært mange som en skikkelig kick start...
Husk at for denne typen lek, er det viktig å ta ting rolig og benytte godt med glidemiddel.

De fleste mennesker har også andre soner som er langt mindre skumle å utforske.
Brystene, rundt anus, halsen, øreflippene, innsiden av lårene..
Dette er bare noen forslag.
Det er ikke slik at alle mennesker har de samme erogene sonene, noen reagerer helt annerledes enn andre på nøyaktig samme stimulering.
Kjenner du dine?
Dersom en sexpartner noensinne har overasket deg med en type stimulering eller stimulering på et område du ikke viste du likte, så tyder det egentlig på at svaret er nei.
Det bør du få gjort noe med.

Alene kommer du langt med disse to tingene, sammen med en partner, er det en ting til som teller: Kommunikasjon.
Uten kommunikasjon mellom deg og partneren, vil deres sexliv aldri bli virkelig bra... med mindre en eller begge er synske da.
Å kunne si hva man liker og hvordan man liker det, er viktige egenskaper.
Like viktig er det å kunne høre hva partneren liker og ønsker.
Sex med en partner dreier seg tross alt ikke om en person, men om at begge er fornøyde, dog ikke nødvendigvis på samme tid.

Å kunne gi og ta uten at ikke nødvendigvis begge får på samme tid er et tips som er verdt å legge seg på minnet.
Noen ganger er det godt å bare få, i hvert fall om man har en partner som faktisk er opptatt av å gi og de fleste som faktisk er gode elskere, er også glade i å gi. 
Alle gode elskere liker faktisk å gi, siden gleden og nytelsen for mottaker typisk øker dersom vedkommende føler at giver også har det bra.
Så dersom du regner det selv som en god elsker, men ikke er så glad i å gi: Du er ikke en veldig god elsker, men du har potensial.

Et siste tips: sjekk ut sex-tips.no for små, enkle og veldig konkrete sextips... om du lurer på noe om sexleketøy, så er sexleketøy.no verdt et besøk, der får du svar på det meste du måtte lure på ang. sexleketøy.
 

Litt om utroskap

Vi har sakset litt fra noen spørreundersøkelser fra VictoriaMilan som omhandler utroskap og kyssing (med en elsker kontra en kjæreste/partner)
Det er ganske underholdene lesning og selv om denne bloggen egentlig handler om sexleketøy, så velger vi å poste dette, om ikke annet for underholdningens del.

 

UNDERSØKELSES DATA 
3,874 mannlige og kvinnelige medlemmer hos Victoria Milan ble spurt 

Har du noensinne hatt en langvarig affære? 
Ja    42%
Nei    58%

Hvis ja, hvor lenge varte den? 
Et halvt år            19%
Ikke mer enn et år        21%
Mellom 1-2 år            23%
Mellom 2-3 år            15%
Mellom 3-4 år            9%
Mer enn 5 år            13%

Har du forlatt din partner til fordel for din elsker? 
Ja    13%
Nei    87%

Har du noen gang  vurdert å forlate din partner for din elsker? 
Ja    32%
Nei    68%

Har du noensinne fortalt din elsker at du har tenkt å forlate din partner? 
Ja    52%
Nei    48%

Har din elsker hatt en forventing om at du skal forlate din partner? 
Ja    88%
Nei    12%

Føler du at du har vært fanget i en kjærlighetstriangel?
Ja    72%
Nei    28%

Var det vanskelig å avslutte affæren?    
Ja    32%
Nei    68%

Litt om kyssing....

Er kyssing viktig?
Ja - 84%
Nei - 16%
 
Liker du å kysse partneren under sex?
Ja - 25%
Nei  - 75%
 
Liker du å kysse elskeren under sex?
Ja - 79%
Nei - 21%
 
Hvem kysser best?
Min mann eller kone - 28%
Min elsker - 72%
 
Synes du alle kysser bra?
Ja - 5%
Nei - 95%
 
Er kyssing like spennende som andre erotiske aktiviteter?
Ja - 92%
Nei - 8%
 
Hva er favoritt kysset med din partner?
Raskt kyss - 31%
Romantisk kyss - 26%
Ertende kyss - 15%
Franskkyss - 14%
Bare den ene leppen - 8%
Omvendt kyss -  6%
 
Hva er favoritt kysset med din elsker?
Bare den ene leppen - 28%
Franskkyss - 26%
Romantisk kyss - 15%
Raskt  kyss - 13%
Ertende  kyss - 12%
Omvendt kyss - 6%
 

Dersom du syntes det er spennende å lese om andres fantasier og preferanser, så anbefaler vi et besøk på sexfantasier.no
Der har du mulighet til å legge inn dine egne (helt anonymt!) til glede for andre og du har mulighet til å se litt hva andre fantaserer og drømmer om....

 

Om victoriaMilan som står for tallene presentert her: Victoria Milan er et av verdens ledende sosiale nettverk for menn og kvinner som ønsker et hemmelig forhold. Tjenesten ble lansert av den gifte mediadirektøren Sigurd Vedal i 2010, og er i dag en av de raskest voksende og ledende sosiale nettverk for diskre utenomekteskapelige forhold, med over seks millioner medlemmer i mer enn 33 land.

5 grunner til å onanere mer

Dersom du er på utkikk etter en god unnskyldning for å onanere mer, har vi satt opp noen gode argumenter hun kan bruke.

Onani er nemlig sunt (som om vi ikke alle viste det) for kvinner også.

 

1: Du sover bedre etter å ha onanert, en orgasme fungerer bedre enn all verdens regnskog musikk og hoppende sauer.

En god orgasme er mye sunnere enn piller og fungerer like bra, kroppen skiller ut hormoner som fungerer som sovemedisin etter en orgasme.

2: Sex og en orgasme forbrenner muligens ikke så mange kallorier at det kan kalles skikkelig trim, men en orgasme trener muskulaturen i underlivet, dette hjelper for å forhindre blant annet inkontinens senere i livet

3: En orgasme når man har menstruasjon kan redusere hodepinen og muskelkrampene bedre enn smertestillende tabletter.

Om du ikke tror det, prøv, om du syntes det blir mye søl, gjør det i dusjen.

4: Forhindre sopp og urinveis infeksjoner. En orgasme skyller underlivet, bokstavelig talt.

5: Undersøkelser tyder på at kvinner som får jevnlig orgasme har mindre sannsynlighet for å utvikle diabetes 2, enn sine medsøstre som ikke får orgasme så ofte.

 

Så om ikke nytelsen i seg selv er grunn nok, nå fikk du ytterligere noen unnskyldninger for å kose deg på egenhånd.

Eller sammen med en partner, en orgasme fungerer like godt uansett om du får den av noen andre, eller må ta saken i egne hender...

Feil vi gjør med kondomet

Et kondom er svært sikkert, dersom det brukes riktig, det sies 98% for å forhindre graviditet og 94% for å forhindre spredning av seksuelt overførbare sykdommer (Kilde: WHO)

Feil bruk gjør at disse tallene faller til henholdsvis 82% og 80%

Så hvilken feil gjør vi?

 

1: Feil størrelse.

Det finnes kondomer i en rekke størrelser, de fleste med normal, gjennomsnittelig penis, kan benytte alle standard kondomer.

Men har man større eller mindre penis, MÅ man benytte kondomer som passer, kondomet skal sitte godt, men ikke true med å sprekke.

For store kondomer har noen problemer: Løse kondomer gir økt friksjon siden latex blir liggende mot latex, det gjør at kondomet letter sprekker. For store kondomer faller også letter av under sex, foruten at de kan lekke.

 

2: Oppbevare kondomet i lommeboken.

I en lommebok, spesielt en man har i baklommen utsettes for trykk og varme, foruten at kondomet beveger seg i pakken (friksjon)

Alle disse tre faktorene er kjent for å ødelegge kondomet.

 

3: Utgått på dato.

Kondomer har, akkurat som melk og kjøtt, en best før dato.

Latex blir gradvis mindre elastisk og etter en gitt periode, vil kondomet lettere sprekke.

Så sjekk datoen på kondomene dine!

 

4: Åpner kondompakken med tennene.

Tenner og skarpe negler, kan lage bitte små sår i kondomet du ser de ikke og kondomet går fint å få på, men svekkelsene er der og vips, så ryker det når det passer som dårligst.

Et kondom er laget av veldig tynn latex og selv en mikroskopisk svekkelse reduserer holdbarheten betydelig.

Så ingen tenner... og vær forsiktig med de lange neglene.

 

5: Setter på kondomet feil.

Det er mange måter å sette på et kondom feil og alle som har brukt kondom noen ganger har på et eller annet tidspunkt gjort en feil.

Sette på kondomet feil vei, luft inne i kondomet og å ikke rulle på langt nok, er de vanligste feilene.

 

6: Ikke rette feilen.

Om man ser man har gjort noe feil, rullet på kondomet feil vei eller ser at det luft inne i kondomet, så ta kondomet av og sett på et nytt.

Om man vet man har gjort noe galt, fiks det!

 

7: Bruke feil glidemiddel.

De fleste vann og silikon baserte glidemiddler på markedet er kondom sikre.

Men ikke alle.

Massasje olje, olivenolje eller andre smøremiddler du finner hjemme, er antageligvis IKKE kondom sikre og vil gradvis (i løpet av minutter) svekke kondomet betydelig og sørge for at det ryker.

Mange kvinner opplever at de trenger litt ekstra glidemiddel når de skal ha sex medkondom, sørg for å benytte et som faktisk er kondomsikkert!

 

8: Ta det på for sent.

For at et kondom skal være sikkert, må man ta det på FØR man har sex.

Ikke rett før man får utløsning.

 

9: Ta det av for sent.

Kondomet sitter stramt mot en erigert penis, når ereksjonen avtar, så sitter kondomet løsere.

Så selv om mange nyter å ha penis i kvinnen etter at man har fått utløsning, så er det en fryktelig dårlig ide når man benytter kondom, man risikerer i aller høyeste grad at når man etter en stund trekker seg ut, så er kondomet borte!

 

Det var en kort liste over kondomfeil.

Viste du forøvrig at enkelte bruker et kondom mer enn en gang?

En undersøkelse fra USA viser at ca 3% har brukt det samme kondomet flere ganger etter hverandre (fortsatt på runde to etter en utløsning) og at 1.5% faktisk har vasket kondomet etter bruk for å bruke det igjen siden!

Ikke gjør det.

Kondomet er laget for å brukes en gang, knytes igjen og kastes.

Kondomer handler du raskest og billigst hos erotikknett.

Avdelingen for kondomer 

Nymfomane anno 1972Vi finner det vanligvis underholdene og ofte ganske opplysende å lese om sex i tidligere år, historie kan i aller høyeste grad være spennende, i hvert fall om temaet er sex.
Vi har tidligere skrevet en del om sex gjennom historien 100 vis av år tilbake i tid, men hva med nyere historie?
 Her ser vi litt på begrepet nymfoman og hva man la i dette tilbake i 1972, når dette skrives: for 40 år siden.

For å ta det første først: Nymfonani, er ikke et gammelt ord, det ble oppfunnet på 1900 tallet for å beskrive en hittil ukjent tilstand hos kvinner.


Litt om begrepet nymfoman:

- For en gjennomsnittelige ikke fagmann, anno 1972, er en nymfoman en skapning som hentet ut av våre erotiske drømmer.
 Sexy, lidenskapelig og hun ønsker ingenting annet enn kjærlighet og er villig til å gjøre hva som helst for å tilfredsstille ham.?

Men i fagmiljøet var synet et annet.
- Psykologene  regner ikke en nymfoman som en seksuell kvinne overhodet, for dem er hun en forvirret, svært nevrotisk person som vil gjøre livet uutholdelig for enhver som lar seg involvere med henne.
Hun er ute av stand til å oppnå seksuell tilfredsstillelse på egenhånd og også ute av stand til å tilfredsstille en mann.
En nymfoman må behandles?

Definisjonen var i 1972 som følger:
1: Kvinne er syk fordi hennes sexlyst er unormal.

2: Hennes sexlyst er unormal, fordi den avviker fra den sexlysten kvinner som ikke er syke har.
Definisjonen var ikke ny, den hadde stått mer eller mindre uendret allerede i 100 år, bare med en litt annen ordlyd.
Så hva ble regnet som normalt?
Vanskelig å si, men den kunne fort bli regnet som unormal dersom:
- Hun ønsket seksuelt samkvem mer enn en gang i døgnet.
- Hun ønsket seksuell omgang med andre enn sin egen partner (utroskap)
- Ønsket sex oftere enn den hun var gift med

De samme symptomene hos en mann ble regnes som tegn på at mannen var sunn og ble regnet som normalen, han var først i faresonen dersom han IKKE var slik.

Det er muligens på sin plass å nevne at behandling i mange tilfeller kunne medføre lobotomi. (i perioden fra 1947 til 1974 hvor siste lobotomi operasjon ble utført i Norge)

Fagmiljøets syn på nymfomane var altså ganske langt fra positivt som vi ser.
For å forstå dette, må vi også være villig til å akseptere at rundt 1900 når begrepet oppsto, var kvinnen en seksuelt undertrykket person og hadde vært det i flere generasjoner.
Seksuell lyst fra en kvinne var uvanlig og uforståelig, ingen hadde sett en kåt kvinne på 200 år kan man kanskje si.
I de få tilfeller hvor en dukket opp, måtte det definitivt være noe galt med henne, normalt var det i hvert fall ikke?
Så psykologenes beskrivelse, som fortsatt besto i 1972 (og som for en stor del fortsatt gjelder) dreide seg primært om å avskrekke andre kvinner fra å vise begjær.
Mannen var sjefen, han var den seksuelt aktive og kvinnen var den passive.
 Å endre maktbalansen ville ha konsekvenser langt utenfor soverommet, det ville være å utfordre mannens autoritet på alle områder.

Begrepet nymfoman var altså ikke bare seksuelt, det var en effektiv måte å forhindre det vi i dag kaller kvinnefrigjøringen på.
Ingen mann ville ønske å være sammen med en kvinne som var nymfoman og om en kvinne skulle få betegnelsen, ville hun mest sannsynelig bli nærmest forvist fra sitt lokal miljø.

I så måte var det en effektiv måte å sørge for en fortsatt undertrykkelse av kvinnens seksualitet.

I dag ligger begrepet et sted midt I mellom, I følge Wikipedia: Hyperseksualitet er en psykisk lidelse hvor en kvinne (nymfoman) eller mann (satyroman) plutselig føler seg tvunget til å ha seksuelt samkvem, uansett hvor de befinner seg.

 

Steak and BJ dagen, 14 mars!

Hvert år, 14 mars, feires steak and blowjob dagen over det ganske land.

Ja faktisk over hele verden, dagen omtales ofte som det mannlige motstykket til valentines dagen, som vi feiret for en måned siden, men konseptet er langt enklere.

Først introdusert i 2002 av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio, siden den gang har tradisjonen spredd seg, det enkle konseptet er umulig å argumentere mot: Ingen kort, blomster, sjokolade eller søte, små gaver.
Det eneste som står på menyen er en god biff og blowjob.
Handelsnæringen er naturligvis ikke like interesert i å promotere denne dagen som valentines, morsdag, farsdag osv, siden det er fint lite penger å tjene på den.
Det er etter vårt syn en GOD grunn til å promotere den, vi trenger noen slike dager hvor man gir av seg selv.
Penger på ting til hverandre kan vi bruke hver eneste dag ellers i året.

Et par aktuelle linker:
Hvordan steke en perfekt biff: (matprat)
Hvordan gi en perfekt blow-job: (erotikknett sin seksjon med steg for steg guider)

Det er naturligvis opprettet egne nettsider med navn som: "Steak and BJ Day - The Official Website"God feiring!

PS: I morgen kan du jo stikke innom webshoppen vår å handle noe til deg selv eller kjæresten.
Vi har fortsatt Norges beste utvalg av vibrator, plugger og annet heftig sexleketøy til priser som ligger godt under de fleste andre.

Pornostjerne betroelser:Vi har samlet noen intime betroelser fra forskjellige mer eller mindre kjente pornostjerner.
Her kan man få noe å trekke på smilebåndet av i hvert fall.

Angela Aspen, også kjent som Glamazon, et kallenavn hun har fått fordi hun er 180 cm høy.
"If I pick doggy-style, it means I think you are ugly, becouse in that position I don"t have to look at your face"

Nevaeh tidligere penthouse pet og stjerne I en rekke jentesex filmer, om hva pornobransjen har lært henne:
"I"ve learned to fake a really good orgasme"

Ron Jeremy, trenger i grunn ingen introduksjon, står i guiness oppført som det med flest pornofilmer.
"I would like to get married and I still think I can find that right person. Ideally, If I met a women who brought other women home, that would be great."

Tera Patrick om hvorfor hun ikke pleier å bruke lang tid på å date.
"I belive in try before you buy, I see your dick, if I don"t like it, I won"t go there."

Jessica drake om fantasier:
"I dream and masturbate to the thought of me breaching an area that is mens only, like a cigrabar or a locker room. When I"m discovered, they all have their way with me. I love the thought of servicing all of them as they take turns with me."

Kirsten Price om hvordan man kommer ned I buksa hennes:
"Making me laugh is the quickest way to get into my pants".. The only thing worse than a man that can"t dress, is a man that can"t kiss, I feel like like if you don"t know what to do with your tongue, the how the hell are you going to do with your penis"! Or more important, my vagina."

Lynn Lemay om monogamy:
"I"m trying something totally new for me off camera, and that"s monogamy. It"s not so bad! My man needs to take lots of naps to satisfy me, but I think he"s enjoying himself."

Lynn Lemay om swinging:
"I took my man to a swingers party and he almost crawled under the table, so no, he"s not into the swinging thing."

Allie Haze om analsex:
"There are things I don"t like and there are things I don"t do. When a guy licks his finger, I know he"s going to stick it up my butt, so I will casually lean in and whisper real quick: don"t even think about it"

Stormy Daniels om hvordan hun liker sex:
"I"m into everything except being spanked; I find it distracting and annoying."
 

kami andrews om hva hun liker og ikke liker: "I love the money, the glamour. I like being recognized, I like the attention. What I don't like, is being able to shit right"

Asa Akira om asiatiske og andre mannlige motspillere: "Keni Styles is the only active Asian male pornstar right now. I love him! I fuck Asian guys- I fuck every race. Except puerto rican. Theyre bad luck for me."


Angelina Valentina om hvor hun er fra:
"I"m from Kentucky, but when you are as sexual as I am, it really doesn"t matter what state you are from."

 

Norges billigste pornofilmer finner du hos erotikknett.no

6 kinky ting kvinner liker

Eller mer korrekt: 6 kinky ting noen kvinner kan spørre deg om under sex og hva du bør unngå for å drite deg ut.
At kvinner er eller i hvert fall kan være, like rå som menn, burde ikke overaske noen i 2013.

Hun ber deg slå henne på rumpa.
Klassisk episode fra TV serien Friends hvor han tar en tresleiv fra kjøkkenskuffen og rapper til.
Vel, noen liker det hardt, noen liker det løsere.
Slår du for løst, er det galt, er det for hardt, er det i hvert fall galt.
Her er mange feller å gå i.
Begynn ikke så alt for hardt og lytt til hvordan hun reagerer.
Pass på å treffe den kjøttfulle delen av rumpa, rygg og lår er mer utsatt for skader og krever at du har litt kunnskap om spanking på forhånd og ikke slik kunnskap du får av å ha sett en film!

Hun ber deg holde henne rundt halsen.
Noen kvinner opplever at de får letter orgasme dersom de ikke puster.
Å holde pusten ville fungert like godt, men ofte vil de også ha med et element av dominans og ber deg holde rundt halsen.
Dette er en av de vanskeligste tingene å gjøre riktig, for dersom du holder for hardt, kan det gjøre uopprettelig skade.
Hold øye med hvordan hun reagerer.

Hun sier hun vil ta med sexleketøy i leken.
Noen menn syntes det er skummelt, de føler at hun trenger da vel ikke en vibrator når hun har meg.
Vel, dropp den holdningen, en vibrator kan og må være et supplement, ikke en konkurrent.
Andre leketøy som kan tilføre deres sexliv en ekstra dimensjon kan være penisringer, buttplugger og bondage utstyr.

Hun ber deg sprute på henne.
Perfekt for alle pornofilm fantaster og det er stadig flere kvinner som nyter porno.
Det er antageligvis en av grunnene til at stadig flere kvinner syntes dette er en turn on.
Det er vanskelig å gjøre feil her, men øyne og hår er to ting du bør styre klar av.

Hun ber deg bite henne.
Å småbite kan være bra, noen liker det hardere, så det setter merker, men ytterst få setter pris på blod.
Begynn forsiktig og lytt til hennes reaksjoner.
Å hugge til er sjelden den rette fremgangsmåten.

Hun ber deg putte noe i rumpa hennes.
Stadig flere kvinner oppdager at forskjellige varianter av analsex kan være utrolig godt.
For deg som mann, betyr det en ting: Du må vite hvordan man gjør det.
Dersom du bare putter ting inn, uten å benytte glidemiddel, eller for fort, er det mest sannsynlig at det er lenge til neste gang du gjør det.

Onanerer du for mye?Hva som er for mye er vanskelig å fastslå eksakt, men Morningside Recovery Center i USA lanserte i Februar 2013 resultatet av en undersøkelse hvor 1100 men og kvinner i alderen 21 til 25 år deltok.
Vi skriver normalt positivt om onani, siden onani er sunt for både menn og kvinner, men på samme måte som det ikke er sunt å leve på bare gulrøtter, er ikke overdreven onani bra.

Denne undersøkelsen avslører en del interessant fakta om onani og onanivaner, som nok er relevante for oss her i Norge.
20,4% av de som deltok i undersøkelsen onanerte minst tre ganger hver dag, resten onanerte opp til 2 ganger hver dag.
45,4% innrømmet at de onanerte så mye at det kunne skade potensielle forhold/forholdet de var i.
57,8% syntes ikke det var flaut å innrømme at man onanerte, ovenfor en partner.
23,8% syntes det var litt flaut
18,3% syntes det var svært flaut
Undersøkelsen viste at det var en stor økning i hvor mye både menn og kvinner onanerer i forhold til tidligere undersøkelser.
Årsaken ble oppgitt til økt tilgang på pornografi og erotikk, takket være internett.

Men hvor mye er for mye?
Det finnes ingen fasitsvar på det, det som oppleves som for mye for en person, kan oppfattes som fullstendig normalt for en annen.
Hva som er for mye, dreier seg mer om hvordan personen det gjelder selv føler seg.
Dersom personen føler skyld, skam og har problemer med å fungere normalt med andre mennesker, så er det et problem.

Det er uansett noen kriterier i som i varierende grad er tegn på at man er avhengi av å onanere:
- Man har lovet seg selv å surfe mindre på porno og onanere mindre, men man bryter løftet.
- Personen det gjelder er villig til å ofre andre sosiale hendelser og tid med venner/jobb for å få brukt tiden til å onanere.
- Tanken på porno og onani er stort sett hele tiden tilstede.
- Man foretrekker å onanere, fremfor å ha sex med en annen person.

Overdreven onani medfører en rekke av de samme problemene som andre former for avhengighet, samt enkelte som er knyttet direkte til sex.
- Redusert eller ingen seksuell omgang med andre.
- Sosial isolasjon
- Depresjoner
- Angst
- Problemer i eventuelle forhold
- Mister tidsaspekt
- Fysiske skader på kjønnsorganer
- Nedsatt seksuell funksjonsevne sammen med partner

Overdreven onani er den desidert mest vanlige formen for seksuell avhengighet.
Det er mulig å få behandling for overdreven onani, de fleste som tilbyr behandling mot avhengighet, behandler også dette.
Utfordringen ligger å få de som sliter med depresjoner, sosial isolasjon og angst til å forstå at de ikke onanerer mye FORDI de har problemer, men at problemene kommer av at de onanerer for mye.

Onani i normale mengder er sunt og godt og hva som er normalt, er det kun du som kan avgjøre.
Så dersom du ikke mener du har et problem, har du det heller ikke.

Du finner forøvrig Norges beste utvalg av hjelpemidler for onani hos erotikknett.no, til de laveste prisene!

De beste sexstillingene for hennes orgasme


Noen kvinner får lett orgasme, andre får det ikke så lett. Noen får det under samleiet, andre må ha stimulering direkte på klitoris.
Kvinner er forskjellige, men det er uansett noen stillinger som er bedre egnet enn andre for kvinner som ønsker å få orgasme under samleiet.

Cowgirl, eller ridestillingen er den absolutt mest effektiv, her har kvinnen full kontroll og kan stimulere klitoris mot mannen etter eget forgodtbefinnende.
Hun har samtidig mulighet til å bestemme dybde, hastighet og vinkel på penetreringen.
Det eneste aberet med denne stillingen er at hun kan bli sliten av den.

G-spot sniper er et litt merkelig, men dekkende navn. Her ligger hun på ryggen, han står på knærne.
Han holder henne rundt hoftene og løfter (en pute under rumpa eller en pute fra liberator er et hett tips) Bena hennes hviler mot skuldrene hans.
Penis treffer fremre del av skjedeveggen og med relativt grunn og rolig penetrering får g-punktet all den stimulering hun kan drømme om.
Dersom man benytter en pute, har han samtidig mulighet til å bruke en hånd på klitoris.
Denne stillingen gjør det også mulig med svært dyp penetrering, dersom man ønsker det.

Lotus posisjonen er ikke for alle, den er heller ikke spesielt enkel, men når man først har mestret den, så er den overraskende effektiv.
Han sitter på rumpa, med bena i kors, hun setter seg så oppå fanget hans, med bena rundt ham.
Stillingen egner seg for rolig sex, men gir god stimulering av klitoris.

Skje er en herlig stilling for begge, her ligger begge på siden, han bak henne.
Ved å flytte seg litt opp, vil penis enklere treffe g-punktet.
Stillingen er avslappende for begge og gir både han og henne god mulighet for å bruke en hånd på klitoris.

Katten minner i utgangspunktet om misjonæren, men han står med armer og kropp stive uten å ligge oppå på noe vis, med penis helt inne.
Så istedenfor å bevege seg ut og inn, beveger han seg opp og ned, slik at penisroten og den nederste delen beveger seg mot klitoris.
Stillingen er en av de beste for penetrering og samtidig stimulering av klitoris, den er også enkel.

Rytteren er en stilling for kvinner som liker det hardere og råere.
Her ligger hun på maven, gjerne med en pute under hoftene.
Han står bak, fortrinnsvis mellom bena hennes, på knærne.
Med et godt tak rundt hennes hofter, har han full kontroll og kan styre vinkel, dypde og tempo etter eget ønske.
Hun kan bare ri med bølgene.
En god stilling om man ønsker sex som er litt råere.
I utgangspunktet ikke en stilling som byr på veldig mye stimulering av klitoris, men hun har mulighet til å ligge oppå en hånd og stimulere klitoris selv.

For mer om sexstillinger, besøk sex-stillinger.no 

Myter om hennes orgasme


Om det er en ting vi forsøker å gjøre noe med, så er det å rette opp i gamle myter og klassisk feilinformasjon.
Det eksisterer så mye informasjon som omhandler sex, som bygger på et gammelt tankesett at det absolutt er behov får å fjerne noen gamle myter.
Denne gangen ser vi nærmere på myter om kvinners orgasme, et tema få menn egentlig har særlig kunnskap om.

Alle kvinner ønsker en g-punkts orgasme.
Helt, helt feil.
NOEN kvinner liker det og noen kvinner ønsker det, men en stor del av kvinnene der ute har intet ønske om noen g-punkts orgasme, eller ønsker overhodet g-punktet sitt stimulert.
Noen kvinner finner nytelse i g-punkt stimulering, andre syntes det er direkte ubehagelig og en del syntes det føles ok en liten stund, så må de simpelthen slutte, fordi følelsen av å måtte tisse fjerner enhver erotisk følelse de måtte ha opparbeidet.
Denne myten er relativt sett ny og skyldes hovedsakelig at G-punkts orgasmer er ?inn? og noe alle kvinner BURDE trakte etter, i hvert fall dersom man leser de klassiske kvinnemagasinene.
Man kan lett få inntrykk av at det er noe galt med kvinner som ikke får en orgasme ved stimulering av G-punktet.
Slik er det ikke.
Noen får det, andre får det ikke, enkelt og greit.

Kvinner trenger en dyktig elsker for å få orgasme.
Kvinner trenger å føle seg trygge og en elsker som gjør det de må, når de må.
Det kan like gjerne være en jomfru som følger instruksjoner, som en hingst av de store.
Alle kvinner er forskjellige, det er sant at en dyktig elsker er flinkere til å plukke opp hennes signaler og gjøre de riktige tingene, men dersom hun ikke er mentalt med, er det ingenting Don Juan kan gjøre.

Kvinner trenger en orgasme for å få utbytte av sex.
Kvinner, kanskje i større grad enn menn, kan nyte sex for sexens egen skyld.
Veien mot målet er minst like viktig som målet i seg selv, er det et utrykk som sier.
Vel, sex kan være en vei uten mål, det er uansett en fantastisk ferd.
For noen kvinner er intimiteten, kyssingen og kosen langt mer givende og langt viktigere enn selve sexen.

En vaginal orgasme er bedre enn en klitoris orgasme.
Dette er som å si at alle kvinner liker krokanis bedre enn jordbæris.
Den eneste grunnen til at vaginale orgasmer regnes som bedre, er at de er vanskeligere å oppnå.
Statistisk sett vil 30% av alle kvinner aldri oppnå en, i andre enden finner vi de 30% av kvinnene som får det jevnlig.
Det er naturlig at mennesket søker det som er vanskelig, det ligger i våre gener å søke utfordringer og å få det som er vanskelig oppnåelig.
Men er det bedre av den grunn?
Vi vet vel alle svaret.

Kvinner kan ikke sprute.
Om du fortsatt tror dette, så har du tydeligvis ikke fulgt med i timen.
Kvinner kan ejakulere og det finnes knapt en mann som kan ejakulere like mye.
Ikke alle kvinner kan uten videre, men det er ikke synonymt med at kvinner ikke kan.

Forhåpentligvis var det ikke så mange overraskelser her, vi liker naturligvis å tro at du kjære leser, har mer kunnskap om sex og seksualitet enn den gjennomsnittelige Nordmann.
Dersom du BLE overasket, syntes vi det er utrolig hyggelig å vite at nå vet du bedre?

50 ting å gjøre før du dør....

Det er jo så i tiden med lister over filmer man må se, steder man må dra og restauranter man må spise på før man dør, så vi har satt opp en liste over sex man må oppleve før man dør...

 

1: Onanere

2: Ha telefonsex

3: Ha analsex

4:Ha en trekant

5: Delta i gruppesex

6: Bruke et sexleketøy på en annen person

7: Bli bundet å ha sex

8: Binde noen du har sex med

9: Ha sex i en bil

10: Ha sex på offentlig sted

11: Ha sex ute

12: Ha sex i vannet med andre badende rundt deg

13: Se noen ha sex i smug

14: One night stand

15: Mile high klubben

16: Ha sex med noen du ikke engang vet navnet på

17: Sex i en båt

18: Sex som gift

19: Prøve ut spanking

20: Ha sex i en båt

21: Sex i dusjen

22: Spille klespoker

23: Se en pornofilm og onanere

24: Sex i bekmørket

25: Sex i solen

26: Se en pornofilm sammen med en partner

27: Ha sex i et telt

28: Ha sex utendørs i snøen

29: Ha lydløs sex

30: Ha sex uten å kysse

31: Ha sex på en hvit sandstrand

32: Leke sex-rollespill

33: Ta/få tatt bilder av deg selv når du har sex

34: Ha sex med noen som er mye yngre enn deg selv (over den seksuelle lavalder)

35: Ha sex med noen mye eldre enn deg selv

36: Prøve ut din bifile side

37: Sex utendørs i regnvær

38: Sex i et annet land, fortrinnsvis med en utlending

39: Sex i et rom med mange mennesker vegg-i-vegg

40: En kjapp en med klærne på

41: Sex med høy promille

42: Prøve en sexhuske

43: Få en multiorgasme

44: Gå truseløs på byen

45: Skrive en sexnovelle

46: Onanere med en som sover ved siden av deg

47: Gi en annen en orgasme uten å få noe igjen

48: Få en orgasme av en annen, uten å gi noe tilbake

49: Fortelle kjæresten noen av de mest kinky fantasiene du har
50: Lag en liste med fem fantasier du vil leve ut og gjør det

Listen kunne sikkert vært uendelig mye lengre, men dette bør være en god start for de fleste...

Litt om 50 shades of Grey

Ikke siden 9 1/2 weeks har en film eller en bok gjort like mye for å stimulere "vanlige" menneskers nysgerrighet for BDSM som bokserien 50 shades of grey...

 

50 shades of grey startet en bølge av bokutgivelser med erotiske historier med fokus på BDSM i forskjellige former og i tiden fremover kommer det til å dukke opp mengder av bøker med omtrent det samme temaet.

 

50 shades serien har i aller høyeste grad gjort flere oppmerksomme på hvilken muligheter som ligger i BDSM, på godt og vondt.

Grensen mellom lek og misbruker hårfin og kan i en del tilfeller være vrien å oppdage, dersom man bygger all sin kunnskap på bøker som disse.

 

Bøkene er ypperlig underholdning og på tross av enkelte mindre feil og mangler, har de sørget for en økt interesse for BDSM.

Det i seg selv er en positiv ting, det bidrar til økt åpenhet og bedre forståelse for miljøet.

 

50 shades of grey har blitt et popkultur fenomen, en film er på trappene og på samme måte som med enhver middels spennende Disney lansering, finnes en solid serie med lisensierte produkter å få kjøpt.

Bokserien var i utgangspunktet en trilogi, men forfatteren jobber med en fortsettelse på serie... Om ikke DET er å melke suksessen for hver krone, så vet ikke jeg hva som er.

 

Produktserien egner seg utelukkende for nybegynnere og de som ikke har noen erfaring med BDSM fra før, relativt lav kvalitet og høy pris er dessverre to settninger som alt for godt beskriver disse lisensproduktene.
Men vil du leve deg inn i bøkene og ikke er så opptatt av hva du betaler for, så ser jo noen av produktene ok ut...

Denne teksten er hentet fra BDSMguiden.no 

3 måter å holde lenger påÅ si alle blir feil, menn de fleste menn ønsker å kunne holde på lenger før de får utløsning.

Og ikke minst ønsker de å få bedre kontroll over NÅR de får utløsning.

 

Det siste er i all hovedsak en mental ting og jo mer trening man har i å holde igjen orgasmen, jo enklere er det å slippe den løs akkurat når man vil.

Så la oss se på tre enkle teknikker som gjør det mulig å trene opp evnen til å holde igjen og dermed også gir bedre kontroll over egen utløsning.

 

Start/stopp teknikken.

Denne har vi skrevet om tidligere og det er den enkleste og mest effektive måten å trene seg opp på.

Onaner til du nesten får orgasme, stopp noen sekunder, og start igjen.

Gjenta til du føler du har fått nok...

Etter hvert vil du merke at du trenger kortere pauser for å "kjølne av"

 

Klemme teknikken.

Når du kommer nær orgasmen, klemmer du rett under penishodet.

Fokuser presset på urinrøret.

På samme måte som med star/stopp teknikken klemmer du noen sekunder før du starter igjen, 5-10 sekunder er et godt sted å starte for de fleste.

 

Kondomer med bedøvende middel

En enkel og kjapp måte å løse det hele på, gir ingen mulighet til å selv kunne kontrollere orgasmen, men fungerer som en kjapp fiks.

Det finnes en mengde forskjellige kondomer på markedet som er utstyrt med bedøvende middel, normalt benzocaine.

De fleste opplever at de kan holde lenger med et vanlig kondom, med et kondom med litt bedøvelse, opplever de aller fleste å kunne holde betydelig lenger før de får orgasme.

Pass bare på å sette på kondomet riktig vei, hvis ikke ender det bedøvende middelet som innsiden av kondomet er smurt med, inne i kvinnens skjede, og det er ikke akkurat effekten vi er ute etter.

frekke vitser

 

 

Litt dirty, små kinky vitser går aldri av moten.

Så da byr vi på noen en samling med noen små, artige historier.

 

Hvilket ord passer ikke her: Analsex, kone, barn, gressplen. Svar: Man slår barna,

 kona og gressplenen, men ingenting slår analsex.

 

To svensker gikk og trippet i byen, og havnet til slutt på et horehus.

 ? Hva får vi for 250 kr? lurer svenskene

 ? For det kan dere suge hverandre!, sier hora og kaster dem ut.

 15 minutt senere kommer jaggu svenskene tilbake.

 ? Hvor skal vi betale?

 

En sjef skulle ansette en ny privat sekretær til sitt kontor. Han gikk ut i pressen og satte inn en annonse:

 "Storbrystet sekretær med fordelaktig utseende søkes til mitt kontor. Høy lønn, og spesielle tjenester kreves."

 Han fikk mange svar, og interjuvet mange storbrystede skjønnheter. Han bestemte seg til slutt for en enormt søt jente. Når lønn og annet skulle diskuteres så ble sjefen litt skamfull over at han hadde stilt de krav han hadde. Han sa: " Det med spesielle tjenster, er det ok for deg?" "Ingen problem, jeg har ingen kjæreste og du ser ut som en trivelig mann" svarte jenta. Sjefen ble rød og flau, og forklarte videre: Så bra, om det nå skulle ha seg at jeg ville ha litt moro og kos med deg, og ingen skal forstå hva vi prater om. Så kommer jeg til å si at jeg vil ha et brev til Sudan skrevet"

 "Et brev til Sudan skrevet, ok" sa jenta. Det gikk ett par dager og sjefen kjente at lysten steg, og han trykte på callingen og sa: Jeg skulle gjerne ha et brev til Sudan skrevet" Svaret drøyde litt, men kom til slutt: " Gjerne, men nå har det seg sånn at eg har det røde fargebåndet i skrivemaskinen i dag.."

 "Jaha, svarte sjefen, da får vi ta det en annen dag" Det gikk en liten stund og sekretæren syns hun sviktet sjefen sin og trykte på callingen og sa: " Angående det brevet, vi kan jo ta det muntlig" " Det er for sent svarte sjefen, jeg skrev det nettopp for hånd".....

 

En mann er ute og handler litt når han ser et nytt merke kondomer, merket Olympiske kondomer. Nysgjerrig, kjøper han med seg en pakke og tar med hjem. Når han kommer hjem forteller han kona om innkjøpet.

 ? Olympiske kondomer, slenger hun ut. Hva er det som gjør de så spesielle?

 ? Det er tre farger, forklarer han. Gull, sølv og bronse.

 ? Hvilken farge skal du bruke i kveld da? spør hun litt nesevis.

 ? Gull selvfølgelig, svarer han stolt.

 ? Tenkte meg det, svarer hun. Hvorfor kan du ikke heller bruke sølv? Det ville vært hyggelig om du kom som nummer to til en forandring.

 

En ektemann går inn på soverommet. Der er fruen hans i gang med å pakke en reisebag.

 ? Hvor skal du, spør han.

 ? Jeg skal flytte til Oslo. Jeg har hørt at på Rådhusplassen får de prostituerte 2000 kroner for det jeg gir deg gratis.

 Senere på kvelden, før hun reiser, går fruen innom soverommet og ser sin mann i ferd med å pakke sin egen reisebag. Hun lurer selvfølgelig på hvor han skal...

 ? Jeg blir med deg til Oslo. Det skal bli veldig interessant å se hvordan du skal klare deg på 4000 kroner i året..!

 

En mann solet seg naken på stranda og tenkte at han skulle kjøpe seg røyk. Byen var noen hundre meter borte og da han var komt halvveis møtte han på en politimann.

 - Du får ikke gå naken, folk kan se deg her!

 - Hvis jeg står som en statue når folk går forbi, går det greit da?

 - Hmm... La gå da.

 Mannen fortsatte til byen og kjøpte seg en pakke røyk og en lighter og fortsatte tilbake. Da han var komt halvveis møtte han på tre damer, og sto som en statue.

 Se her! En automat, sa den første.

 Den første fikk en pakke røyk og den andre fikk en lighter. Da det var den tredjes tur, funket ikke "automaten," men etter litt styr med spaken kom det noe ut.

 - Se her hva jeg fikk! Hudkrem!

 

Hvem er den mest populære mannen i nudistleiren? det er han som kan bære en kopp kaffe i hver hånd og samtidig ta med seg 15 smultringer.

Hvem er den mest populære jenta i nudistleiren? det er den jenta som får till å spise den siste smultringen.

 

En liten indianergutt kom til sin far, høvdingen, og spurte:

 - Pappa, hvorfra har jeg fått mitt navn?

 Pappaen tok sin fredspipe ut av munnen og begynte å forklare sin sønn:

 - Det er en meget gamme skikk i våre slekter å gi barna navn etter fugler og dyr.....eller spesielle hendelser knyttet til fødselen.

 - Det er derfor din søster heter "Fallende Snø" og din bror "Løpende Bøffel".

 Så klemte høvdingpappaen fredspipen sin på plass og sa:

 - Er det noe mer du ønsker jeg skal fortelle deg, "Dårlig Gummi"?

 

? Sist natt elsket jeg med min kone fire ganger, skrøt franskmannen. Og denne morgenen lagde hun deilige pannekaker til meg og fortalte meg hvor mye hun forgudet meg.

 ? Ah, sist natt elsket jeg med min kone seks ganger, svarte italieneren, og i morges lagde hun meg en nydelig omelett og fortalte meg at hun aldri kunne elske en annen mann.

 Når nordmannen fortsatt satt stille spurte franskmannen selvtilfreds om hvor mange ganger han elsket med sin kone...

 ? En gang, svarte han.

 ? Kun en gang? gryntet italieneren arrogant. Og hva sa hun til deg i morges?

 ? Ikke stopp.

Noe å le litt av sånn på tampen av påsken....

7 grunner til å være singel

De fleste mennesker søker en de kan dele livet med.

Noen finner den rette raskt, andre bruker lang tid.

Noen er lenge single etter å ha avsluttet et forhold, andre hopper rett i et nytt.

Her er noen grunner til å forbli singel?

 

1: Du kan fokusere på jobb og karriere.

Senere i livet vil du sette pris på at du gjorde såpass mye for å oppnå det du ønsket i ung alder.

 

2: Du kan bruke tid på å finne den rette.

Det finnes mange tilgjengelig, men langt fra alle er den rette for deg.

Som singel kan du med god samvittighet bruke tid på å lete etter den ene som passeer deg perfekt.

 

3: Du kan gjøre det du vil, når du vil.

Fest, gå ut med venner, reise til eksotiske steder.

Det hele er opp til deg.

 

4: Du kan ha sex med hvem du vil, når du vil.

Det finnes som nevnt mange single der ute (og en del som er i forhold) som ønsker sex.

Som singel kan du fritt ta for deg uten å ha dårlig samvittighet ovenfor noen.

 

5: Som singel kan du bygge opp din egen økonomi.

Du trenger ikke kjøpe dyre gaver eller akseptere at en kjæreste har dyrere vaner enn deg.

Du og du alene bestemmer hva du skal bruke pengene du tjener på.

 

6: Du kan nyte roen som singel.

Som singel slipper du å ta hensyn til en partner som vil ha venner/venninner på besøk, du slipper humørsvingninger og unødvendige diskusjoner.

Du kan legge deg på sofaen og nyte roen, akkurat når og slik du selv vil.

 

7: Du trenger ikke inngå kompromisser.

Som alle vet, i et etablert forhold, dreier mye seg om å inngå kompromisser med partneren, slik at begge er delvis fornøyde.

Det kan være av typen ?i dag ser vi denne filmen, neste gang bestemmer du? Du kan nekte, men vet at det vil bli en krangel ut av det.

 

Så konklusjonen må være at det har sine fordeler å være i et fast forhold med samboer/kone, stasjonsvogn og hund, men det har sannelig sine fordeler å være singel også?.

Et erotisk tilbakeblikk på 2012

Et lite tilbakeblikk å 2012...

 

Om vi tar en kjapt tilbakeblikk på hva som har skjedd i vår bransje i løpet av dette året, er det i hvert fall en ting som er umulig å ignorere, uansett hvor hardt man måtte forsøke: 50 shades of Grey trilogien.

Husmorporno som plutselig er blitt stuerent og nærmest obligatorisk lesestoff for alle som vil kunne påstå at de følger med i tiden.

Bøkene har solgt i totalt nærmere 500.000 eksemplarer, såd et burde ikke komme som en overaskelse for noen at sexleketøybransjen har kastet seg på bølgen og selger 50 shades produkter, tild en store gullmedalje.
 Dvs. de fleste i Norge har valgt å ikke selge de offisielle 50 shades produktene siden kvaliteten er tildels svært mye dårligere enn prisen skulle tilsi.
Det forhindrer naturligvis ikke at enkelte skryter av å selge "ekte 50 shades varer" uten at DET nødvendigvis er noe kvalitets stempel.
Dette er et tilfelle hvor kopiene er å foretrekke...
Sjekk et utvalg av 50 shades produkter:


Boken" 50 shades of chicken" er kanskje det beste spin-off produktet, dersom du spør oss...

 Selv om media i all hovedsak har vært opptatt av å selge oss 50 shades historien, har det naturligvis også skjedd andre ting innen for det erotiske segmentet i løpet av året.

DVD salget har sunket hvert eneste år de seneste 5-6 årene og man må bare krysse fingrene  og HÅPE at det vil endre seg og at salget vil øke i fremtiden.
Dersom så ikke skjer, er det nok i løpet av ganske få år, slutt på å kjøpe vanlige erotiske filmer på DVD.
Listen over filmer nominert til AVN awards i år, såkalte "porno oscar", er ikke akkurat imponerende lesning, her er det lavbudsjett filmer som ruler og de store påkostede produksjonene er totalt fraværende.


Helt på tampen av fjoråret (2011) dukket en film opp på Norske kinoer som er verdt å nevne, når vi først snakker om film, nemlig filmen Hysteria.
Flere vi har snakket med har syntes det var en artig, men totalt urealistisk film.
Faktum er vel heller at filmen er ganske realistisk, kanskje i langt større grad enn folk flest egentlig tenker på, selv etter å ha sett filmen.
Erotikknett hadde også en egen liten vibrator utstilling på årets sexhibition, hvor det ble vist frem vibratorer med sveiv fra ca 1890 og den første elektriske vibratoren i verden.
Utstillingen tiltrakk seg en del mennesker og dukket på TV2.Du finner bilder og tekster om disse produktene på nylig oppdaterte vibrator.no

Uansett, har du ikke sett filmen Hysteria, den er lett tilgjengelig på DVD og absolutt verdt en kikk.I forbindelse med sexhibition lanserte erotikknett årets nye, Norske sexspill også, nemlig FlørtXXX.
Nøyaktig 10 år etter at vi lanserte spillet LYST, det ble nemlig lansert på sexhibition i 1992, fant vi tiden moden for å lansere et nytt og ganske mye mer kinky spill.
FlørtXXX ble lagt merke til og ganske mange sexbutikker i Norge har etter hvert valgt å ta det inn i sortimentet sitt...

Fun Factory rakk å lansere sin fjerde generasjon oppladbare vibratorer i løpet av våren/sommeren, i all hovedsak er dette spennende, gode produkter, men det har vist seg at enkelte produksjons-serier har vært plaget av en stor del lade problemer.
Særlig viste en stor del av produktene solgt i september/oktober seg å være defekte allerede før de ble pakket ut av esken.
Dersom du er en av de som ble rammet, bør du ta kontakt med selger å få nytt produkt tilsendt.
Faktum er at så lenge produktene faktisk FUNGERER så er dette de beste produktene våre Tyske venner har lansert på lang tid.
Det begynner heldigvis å bli en stund siden sist vi opplevde problemer med disse produktene, så vi krysser fingrene og satser på at problemet var forbigående.


Legg merke til de to settene med håndjern på bildet: De er nesten identiske, de benytter seg av samme nøkkel, har samme enkle lås og går i stykker om du ser hardt på de.
Men det ene paret koster dobbelt så mye som det andre paret.... det er det samme paret med "50 shades" trykk...

Når vi først snakker om feilskjær i sexleketøy bransjen, må LELO vel regnes som årets største taper.
De rakk riktignok å lansere en serie med flotte, oppladbare wand vibratorer, men deres serie med bevegelser styrte vibratorer, med fjernkontroll, må være årets desidert størst fiasko.
Generasjon 1 hadde en fjernkontroll som under bruk ofte viste seg å ha en rekkevidde på ca 40 cm.
Rist på fjernkontrollen og vibrasjonen blir kraftigere... spennende ide, dessverre dårlig gjennomført.
Heldigvis ble det raskt lansert en generasjon 2, som skulle ha lengre rekkevidde, men enkelte butikker selger FORTSATT  første generasjon...
 Så sørg for å få fatt i Generasjon 2 dersom du faller for fristelsen.... den kan tross alt by på endel artige funksjoner.

Standard innovation er antageligvis ikke et navn du kjenner, men det er de som lager We-vibe.
DET er antageligvis et navn du kjenner (og om du ikke gjør det, BØR du lese litt om det)
De lanserte høsten 2012 en helt ny vibrator som kalles we-vibe Thrill.
En annerledes og ganske spennende vibrator som IKKE er ment å benyttes under samleiet.
Så langt er den ingen stor salgs suksess i Norge, stiv pris og et litt... merkelig... utseende gjør at den ikke umiddelbart dukker opp øverst på de flestes ønskeliste, men gode tilbakemeldinger skulle tilsi at det er et produkt som kommer til å øke i popularitet utover 2013.
For det ER annerledes og det VIRKER... sier de som har vært villig til å investere noen kroner i det.

Helt på slutten av 2012, ble produktene fra Liberator tilgjengelige i Norge, spennende puter og møbler som i mange år har vært populære på den andre siden av dammen.
Heller ikke dette er produkter som er spesielt billige, men så er det noe som hetere at det er en sammenheng mellom pris og kvalitet (som nevnt innledningsvis mht. 50 shades gjelder ikke det alltid)
Myke men faste puter, sekker, benker, laken osv med mikrofiber trekk.
Det største problemet med Liberator sine produkter, er at dersom man først har blitt kjent med de, vil man bare ha flere.
Og en del av de tar ganske mye plass....
Dette er uansett produkter som definitivt er verdt en kikk, dersom man er åpen for litt nye ting og DET må vel være et mål for det nye året?

Godt nytt år og de beste ønsker for 2013.

Inntrykk fra sexhibition 2012

Da er årets sexhibition over for denne gang.

Vi hadde som vanlig stand, riktignok plassert et annet sted enn vanlig, men vi var så definitivt til stede.

Vi hadde med vårt eget vibrator museeum, som vi fikk en rekke hyggelige tilbakemeldinger på, dessuten fikk vi vist frem det nye sexspillet Flørt XXX.

 

Sett under et, var det hele hyggelig og gøy, vi traff en rekke av våre ?faste? besøkende og DET er alltid hyggelig.

 

Men det var et par andre litt mindre positive ting som også utmerket seg mest fra mitt ståsted?

Ottar hadde en liten demonstrasjon på lørdag, utenfor og jeg må si jeg ble overasket.

Jeg har aldri sett en av disse demonstrasjonene ?live? tidligere, så når muligheten bød seg, så måtte jeg jo se.

Flesteparten av de oppmøtte var jo BARN??

Den yngste kan knapt ha vært over 12 år og de færreste var over 18.

Hvilken foreldre ved sine fulle fem tar med seg så unge barn på en anti-porno demonstrasjon?

Mener Ottar & Rød ungdom at barn skal eksponeres for porno i ung alder så de kan lære hvor ille det er, eller tar de med barn på en demonstrasjon mot porno, et emne de ikke vet (eller BURDE vite) noe om?

 

Den andre tingen som jeg bet meg merke i, er hvor mange som fortsatt syntes sexleketøy er skummelt og noe de knapt våger å snakke om.

Folk drakk seg gode og drita og først DA turte de å stille spørsmål.

Er det virkelig slik at så mange, fra 20 til 50 år, med hovedtyngden på menn ikke er tøffe nok til å stille spørsmål om en vibrator i edru tilstand?

For så fort de fikk et antall øl innabords mistet de alle hemninger og spurte om det meste? men mange husket neppe så mye dagen etter.

Egentlig ganske trist for et godt forhold til og fornuftig bruk av sexleketøy kan berike sexlivet til både menn, kvinner og par?. Uansett seksuell legning.

Pornostjerne betroelser...

 

Vi har samlet noen intime betroelser fra forskjellige mer eller mindre kjente pornostjerner.
Her kan man få noe å trekke på smilebåndet av i hvert fall.

Bree Olson, en av Charlie Sheen sine ex kjærester om hva slags menn hun liker:
?I like older men becouse they appreciate me more than younger men do and they don?t take me as much for granted. Looks don?t matter to me??

Lisa Ann om forhold:
?I have between 15 and 20 men in my life right now and they are comfortable with that fact. I?m very good at texting, and because I so much I have downtimes at airports so I can keep all those relationships alive and kicking.?

Brittany Andrews om hvordan hun finner seg nye elskere:
?I put up an ad on Myspace looking for male models as playthings. If it?s just sex, why shouldn?t it be with the most beautiful person you can get? My last male-model was a little dumb, but that?s ok, I don?t want them to talk all that much.?

Sabrina Maree har ikke sex med gutter på film, men når hun ikke er foran kameraet har hun det:
?You date a guy without sleeping with him, and then you come down to it and it?s small. You feel cheated ? all that time you wasted, and for nothing. So I have decided to have sex on the first date.?

Sophia Santi om falske og ekte orgasmer på film:
?There are directors who tell you when to come and that?s when I pretend to come, but I love to work with Elegant Angel, becouse they give you a vibrator and tell you to have a real orgasm.?

Ashley Steel har vært å se på blant annet Playboy TV og I Pentoude, foruten en rekke erotiske filmer.
?I defiantly give great head, I really am good at it. I know this because I used to give horrible head, like many other women out there?

Brittany Andrews om å gi ham den ultimate orgasme:
?I have invanded more than a thousand mens asses, and the majority of men who I have molested had never had it done to them before.?

Mary Carey, har over 80 filmer baks e g og stillte I 2055 til guvernørvalget I California.
?I don?t masturbate. I?ve always thought , if I?m horny, I?ll just get a guy and get laid?

Stormy Daniels om onani:
?I masturbate at least once a day. I usually do it right before bed. It helps me relax and fall asleep. I have never been into toys, my right hand does the trick just fine.?

Jesse Jane om onani:
?I masturbate all the time.?


Lisa Ann liker å se på sine egne pornofilmer, med seg selv I hovedrollen når hun har sex.
Stormy Daniels kunne aldri gjort det?
Pornostjerner er i likhet med alle oss andre ?vanlige? mennesker, forskjellige.

 

Sex-stillinger

Vi har gitt sex-stillinger.no en solid oppdatering og lagt ut en liten bunke artikler i tillegg til oppdaterte gallerier...

Det finnes mange 100 forskjellige sexstillinger man kan ha sex i. Noen av dem krever en ekstremt veltrent/smidig kropp og egner seg best med de med lang fartstid som turner, andre kan hvem som helst klare. ... 
Det er dog ett faktum at de fleste er avarter av bare 4-5 grunn stillingene. (se toppmenyen)
Her på disse sidene skal vi kikke litt på de forskjellige og kanskje gi deg noen nye ideer? 

http://sex-stillinger.no 

Har du noen gode ideer til stillinger som BURDE vært med? 

Sextips for hverdagen

Til daglig selger vi sexleketøy, men det hele begynte med et ønske om å legge ut informasjon på Internett, tilbake i 1999.
Den gangen gjorde folk slik, bare fordi de syntes det var gøy...  
Nå er dte knapt en sjel som skriver noe som helst uten å få betalt på en eller annen måte, ofte i form av nettsider som er så fulle av reklame at man knapt kan se hvor artikkelen begynner og slutter.

Vel, med en serie med siter vi har lansert, vil vi gjerne forsøke å vise at det faktisk ER mulig å dele med resten av Norges befolkining uten å drukne gjesten i reklame.
Velkommen til sex-tips.no

Noen ganger kan man gjøre de store tingene, leie en suite og strø sengen med roseblader, med en flaske champagne og 4 kilo jordbær stående ved siden av sengen, det er vel og bra.

Men noen ganger, i hverdagen, kommer man langt med små grep.
Det er disse små tipsene denne nettsiden er dedikert til... et forsøk på å gi sexen i hverdagen en liten boost.

 

Det er gitt ut en rekke bøker som er fylt fra perm til perm med sextips og små ideer.
Vi har lest en rekke av disse bøkene og noen ganger har vi blitt sittende å fundere på om de som har skrevet i det hele tatt HAR hatt sex, for så mange dårlige ideer man kan finne på.

Vi sier ikke at tipsene på disse sidene er perfekte og det er garantert en rekke tips som overhodet ikke passer inn i din/deres situasjon, men samtidig føler vi oss trygge på at dette er Norges beste samling med erotiske tips, servert på et sted på en enkel og oversiktlig måte. 


Sjekk sex-tips.no selv

En guide til spennende sexstillingerNoen gode venner spurte oss om de kunne få låne noen bilder av oss og opprette en side med sexstillinger, vi er alltid positive til de som faktisk ønsker å bidra med noe som folk flest kan ha nytte og glede av, så vi sa naturligvis ja.
Vi syntes sidene ble veldig fine og syntes det er på sin plass å dele den med dere.
Legg gjerne inn et bokmerke eller en link, vi tror det er en side man kan komme tilbake til også i fremtiden å ha stor nytte (les: glede) av 

sex-stillinger.no 

Krydre sexlivet litt ?

Variasjon er livets krydder og variasjoner kan gjøre sexlivet ditt spennende i lang tid. Variasjon i denne artikkelen er selvfølgelig ikke brukt med tanke på variasjon i antall sexpartnere, men heller en variasjon på aktiviteter som kan prøves ut for å få et bedre sex liv. Sex, selv om det er noe av det beste, kan bli kjedelig dersom to mennesker ikke er villig til å prøve noen små ting.  Det er da du begynner å høre unnskyldninger som ??jeg er trøtt?? og ?? jeg har hodepine??. Dette er ideer som vil få disse unnskyldningene til å forsvinne og som gjør at du vil hjem og opp i sengen hver dag, så raskt som mulig

Bruke sexleketøy utendørs

Det er bare noe med det, å ha et sexleketøy på seg, eller på partneren, når du er ute i offentligheten. Heldigvis har sexleketøy produsentene kommet opp med løsninger som gjør at utendørs leken kan foregå ganske så diskre. Det finnes for eksempel vibratorer som kan festes i undertøyet, som vil stimulere klitoris når du er på farten. Disse lekene blir enda bedre når partneren har kontroll på fjernkontrollen. Fjernkontrollene er trådløse og vil i noen tilfeller rekke over en ganske stor avstand, slik at de kan aktiveres fra et godt stykke unna.  Ingen vil legge merke til det, dersom du selv ikke røper det. Dette er en av de beste lekene du kan holde på med fordi det gir partneren din kontroll og det gir deg også et lite snev av ekshibisjonisme.

Overrask partneren din.

Når partneren din kommer hjem, så er han kanskje vant med å alltid se de samme tingene.  Han kommer hjem til samme tid, ser på de samme tv-showene hver dag, sitter på samme plass og spiser osv.  Denne monotonien kan bli handlingslammende, så noe må gjøres for å komme ut av denne rutinen. Noen vil kanskje tenne flere stearinlys og det er bra, men ikke veldig originalt. Ta på deg noe provoserende eller legg inn noen tankevekkende ting i den dagligdagse rutinen, sånn at partneren ?våkner opp?. Poenget er å gi dem noe seksuelt som de ikke forventer der og da. Å falle inn i en rutine som sier sex bare hver fredag kan være ganske ødeleggende for et forhold, så piff det opp litt.

Ikke vær redd for porno

Porno kan være en morsom måte å krydre sex livet på . Det kan også være et spill som begge kan gjenskape. Pass på at du er komfortabel med å gjøre de samme tingene som de gjør i filmen, sånn at stemningen ikke blir ødelagt. Du kjenner også partnere din , så forsikre deg om at filmen dere skal gjenskape ikke inneholder ting han ikke  har lyst å gjøre.  Ikke gjør det helt trygt, men ta noen risker underveis. Dersom du i filmen ser en sexakt som du ikke er helt sikker på så slipper du alle hemninger og prøver det. Hvem vet? Kanskje oppdager du noe du aldri ville oppdaget takket være pornofilmen.

Rollespill

Rollespill er en av de beste tingene du kan gjøre for sex livet ditt. Det forlenger varigheten og det betyr igjen at begge parter har en større sjanse for å bli tilfredsstilt. Dersom dere har snakket om fantasiene deres så bruker dere de parametrene til å begynne rollespillet. Mennesker som bruker rollespill aktivt forteller at de har et mer tilfredsstillende sexliv, og fordi det er et rollespill, så er det bare fantasien som setter grenser. Rollespill er måten å gjøre fantasien din om til virkelighet, sammen med den personen du elsker.

 

Hvordan suge pikk: Lyn kurs på hvordan gi mannen en fantastisk sugejobb

Hvis du synes at det å gi mannen er blowjob/sugejobb er lett, da er du kanskje et naturtalent. Å ha et naturtalent er fint fordi det da betyr at du liker å gjøre det, og når du liker det du gjør, så er sannsynligheten stor for at du er god på akkurat det. Men selv om du er et naturtalent så er det alltid greit å få tips og å sammenligne erfaringer med andre, for å forsikre deg om at du gjør ting rett. Sugejobber er ikke akkurat en ting du kan diskutere med hvemsomhelst, og denne artikkelen vil gi deg noen få tips, slik at du kan gi den beste sugejobben han noensinne har fått.

Ingen tenner

Dersom du spør en mann om det er noe de ønsker på sugejobben, så vil de svare mindre tenner. Mange kvinner er ikke bevisste på at de kanskje bruker tennene for mye og at problemene med det gjør at sugejobben faktisk kan være dirkekte ukomfortabel for mannen. Hvis du har dette tipset i bakhodet, så vil du sannsynligvis gi mannen en bedre opplevelse. Husk at lepper er godt og tenner er vondt. Du skal gi en sugejobb og da bruker man ikke sandpapir på pikken? Du kan best oppnå dette ved å utvide kjeven din og få tungen ut av veien. Tungen burde  uansett gjøre andre ting

Øyekontakt

Undervurder ikke viktigheten av øyekontakten når du har oralsex. Øyekontakt gjør hele opplevelsen mer personlig og det forteller mannen mye om deg. Mange ganger så har mennesker en tendens til å unngå øyekontakt  under sex fordi de oppfatter det som ukomfortabelt, men denne regelen gjelder ikke når det kommer til sugejobber. Øyekontakten får deg til å se sexy ut i hans øyne og det forteller ham at du nyter hva du gjør nesten like godt som han nyter at du suger ham. Det tenner mannen enormt mye. Å holde øyekontakten er også en fin måte å få små hint og ledetråder på de tingene han liker og også om du gjør dem rett.

Utforske pikken

Mannen din vil få mye glede av opp og ned bevegelsene assosiert med en sugejobb, men hvis du vil forbedre deg i hva du gjør, da er det bra å vite hvor hans sensitive områder er. Du vil få en god del av de ledetrådene ved å bruke øyekontakt som ble nevnt over her, men hvis du vil ha en liten fuskelapp ?. så involverer det tuppen. Nederste delen av tuppen på penis er veldig sensitiv og om du lar tunga gli over den når du gir ham en sugejobb, så vil han legge merke til det. Om du ikke tror på det, så prøv neste gang og du vil se en mann som er blir veldig fornøyd. Det lønner seg også å ha en god rytme og å kanskje øve litt på deep throat ferdighetene.?

 

For mer omfattende guider og flere tips & triks besøk erotikknett.
Erotikknett.no er Norges største gratis erotiske nettside

6 hemmeligheter om kvinnelig onani!


Det er flere grunner til at kvinnen ønsker å oppdage sin egen seksualitet. Av en eller annen grunn så kan det være at hun ikke har blitt kjent med sin egen kropp gjennom masturbering tidligere. Tingen med masturbering er at det kan hjelpe en kvinne til å få et mer komplett sexliv sammen med partner, fordi hun finner ut av hvilke ting hun liker. Dersom du nettopp har startet eller ønsker å forbedre "egenpleien", så finner du her 6 hemmeligheter om kvinnelig masturbering.

Vibrator

En vibrator kan gi deg noen av de beste orgasmene du noensinne vil få. Dersom du snakker med kvinner som bruker vibrator, så vil du få vite at det er en intens følelse, som for noen faktisk kan bli for intens. Det betyr ikke at du burde gi opp å bruke vibrator, det er nemlig et hav av forskjellige å velge i. Det finnes en vibrator der ute for deg, du må bare finne den.

Dildo

Dildoer er en annen form for sexleketøy som er genial for de kvinner som synes vibratoren blir for intens. Dildoer kan nesten simulere en naturlig penetrering, og forskjellen fra å ta med deg noen hjem, så vet du i alle fall størrelsen på det du har hjemme. Hvis du er tilhenger av en spesiell størrelse, så kan du enkelt nok bare gå inn på en sex-leketøysbutikk og kjøpe akkurat det du liker. Dersom å gå inn i en butikk ikke er å foretrekke, så kan du bestille online og vanligvis så blir det sendt dirkekte hjem til deg på en diskret måte..

Du har to hender ? bruk dem

Du har to flotte orgasme triggere for å få fantastiske orgasmer. Du har klitoris og du har g-punktet, men du vil ikke klare å nå dem med èn hånd. I stedet for å slå deg til ro med bare den ene nytelsen så kan du jo benytte deg av begge. Du kan bruke begge hender og du vil nå toppen ganske mye fortere på en mye mer tilfredsstillende måte.

Gjør det som føles riktig

Bruk den metoden som kroppen din responderer på. Dersom du bygger deg opp med bekymringer så kan det bli vanskelig å følge med på hva kroppen faktisk ber deg om å gjøre. Masturbering handler om hva som føles godt. Prøv å ta på deg selv på måter du ikke har gjort før og følg med på bølgen videre.

Finne rett stemning

Å finne rette stemningen er viktig når du skal leke litt. De tingene du burde tenke på er atmosfæren; føler du deg komfortabel? Vær sikkert på at du ikke vil bli forstyrret av telefoner, folk som banker på døra eller andre distraksjoner. Du burde være totalt avslappet, slik at du kan ha full glede av stunden

Tankevandring

Kvinner er ikke like visuelle som menn, mens menn liker å ha bilder fysisk foran seg så ser kvinnen bildene for seg. Det betyr ikke at du skal la være å søke etter tips andre plasser. Noen kvinner finner at det å lese erotiske noveller og litteratur er en fin måte å komme i rette stemningen på. Dersom du har en spesiell fetisj som du liker, så finner du også mange av disse historiene på nettet og de kan være en grei måte å komme i gang på.

Når det gjelder onani er det også to andre nettsider som er verdt å besøke:
Onani.no som omhandler, akkurat som tittelen sier, onani.

Klitoris.no siden de fleste kvinner oppnår orgasme gjennom stimulering av klitoris, er dette informasjon alle kvinner (og menn som ønsker å kunne tilfredstille kvinnen) bør kjenne. 

Tre stillinger som GARANTERT gir henne en orgasme.

Det er ikke alltid lett å gi kvinnen orgasme før mannen når sitt klimaks med mindre han vet hva han gjør. Det handler ikke bare om lenden på akten, men også om hva en mann kan gjøre for å gi henne orgasmisk nytelse. At timing ikke er viktig er dermed ikke sagt, en kvinne bruker gjennomsnittlig nærmere tyve minutter for å nå klimaks, men en kan ikke belage seg på repetisjoner dersom du vil få henne dit. Forspillet er utrolig viktig fordi det får ovnen varm før brødet går inn. Og sammen med forspillet vil de følgende teknikkene og stillingene få henne dit hver gang.

 

Misjonæren pluss

 

Du vet kanskje ikke hva misjonæren pluss er, fordi vanligvis snakkes det ikke så mye om den, men dette er en variant av den kjente misjonærstillingen. Akkurat som den tradisjonelle misjonæren vil mannen være på toppen og dama under, forskjellen ligger i det lille plusset som er en gjenstand du vil trenge ? og det er en pute. Ved å plassere puten under hennes nedre rygg/rumpe vil vinkelen på hennes vagina endres. På denne måten treffer penis g-punktet ved hvert støt. Gjort riktig vil denne teknikken gi kvinnen en av de sterkeste orgasmene hun noensinne vil oppleve, og det beste er at det ikke vil være mer anstrengende enn den vanlige misjonærstillingen. Det er ingen grunn til å ikke prøve denne stillingen ut i senga, puten er lett tilgjengelig.

 

Å ri

 

Selv om ikke denne stillingen appellerer til alle kvinner, er den en av de mest effektive måter for henne å få en orgasme på. Den er så effektiv nettopp fordi du ikke kan stå i veien for orgasmen hennes med mindre du gjør «for mye». Hun er i kontroll, hun kjenner kroppen hennes og vil styre nøyaktig etter den. Alt mannen trenger gjøre er å lene seg tilbake og nyte turen. Men vær oppmerksom på at denne stillingen er slitsom for kvinnens bein siden hun gjør den tyngste jobben, hendene hennes kan også bli slitne så det kan ikke forventes at hun fortsetter i denne stillingen gjennom hele akten. Varm henne opp i en annen stilling og avslutt med denne.

 

Tight Squeeze.

 

Denne stillingen er en favoritt for mange. Hun ligger på magen og han penetrerer bakfra mens han ligger oppå henne. Stillingen tillater penis å treffe framsiden av kvinnens vagina, med andre ord g-punktet hennes. Det er også mye nærkontakt, noe som er svært verdsatt av kvinner. Uansett hvilken stilling du prøver, bør du alltid ha i bakhodet at menn vanligvis når klimaks mye fortere enn kvinner, så oralsex og forspill er en god idè. Stillingene beskrevet her er fantastiske og tross alt er det deg hun ønsker at skal gi henne sin neste orgasme. Pass på at sexlivet ikke blir monotont, hold på eventyrlysten og du vil gi henne den beste sexen i hennes liv.

, Oslo

Har drevet med erotisk netthandel siden 1999, og er ledende i Norge på sexleketøy i høy kvalitetssegmentet. I bloggen vil du hovdsaklig finne linker direkte til produkter vi omtaler, men også sponsede linker til andre nettsider kan forekomme. Vi driver også en rekke andre sex og erotikkrelaterte nettsider som noveller.no, swingersguiden.no, bdsmguiden.no og sex-stillinger.no, bare for å nevne noen.