hits

mai 2018

Mat for økt libido

Her har vi samlet noen ting menn kan ha nytte av, dersom de ønsker å yte mer og bedre.

Selleri
Selleri innholder et hormon som heter androsteron, dette er et hormon som etter sigende skal tenne kvinner, på tross av at vi ikke bevisst merker det.

Rå østers
Klassikeren. Østers er fulle av sink som skal øke sædproduksjonene og testosteronproduksjonen. Østers innholder også dopamin, et hormon som er kjent for sin evne til å gi økt libido.

Bananer
Menn kan synes det er sexy å se en dame spise en banan, men tenker sjelden eller aldri på at de selv bør spise en om dagen.. Det er mye energi i bananer og banan er en utmerket frukt for å restituere kroppen raskt og gjøre deg klar for runde nummer 2. Viktigst er allikevel at bananer innholder et enzym, bromelain, som man antar at kan hjelpe mot og muligens også reversere impotens.

Avokado
Helt tilbake til aztekernes tid har avokado vært kjent som et afrodisiakum.. De kalte avokadotreet testikkeltre. Her finner du en rekke vitaminer kroppen og sexlysten har godt av.

Egg
Egg er muligens ikke spesielt erotisk å spise, men er en god kilde for vitamin B5 og B6, to vitaminer som hjelper til med å balansere hormonnivået i kroppen og motvirker stress. Eggehviten er også kjent for å øke mengden i hans utløsning.

Lever
Om egg ikke er spesielt sexy, så er lever direkte usexy. Men lever er utmerket for å styrke immunforsvaret og kan lett være en viktig faktor når det gjelder å sparke i gang et sovende sexliv.

Fiken
Mer sexy enn lever og egg? Sies å øke både sexlyst og utholdenhet. Dessuten ganske sexy å spise.

Hvitløk
Innholder allicin som øker blodstrømmen til kjønnsorganene og dermed kan være et viktig hjelpemiddel for å oppnå økt potens. Bakdelen med hvitløk kjenner alle.

Sjokolade
Elsket av alle kvinner, og det å dele en god sjokolade kan godt være et godt forspill for henne. Men det er andre grunner til å spise sjokolade også; sjokoladen innholder nemlig theobromin, som har en oppkvikkende effekt mye likt koffein. Mørk sjokolade er også rikt på antioksidanter. Antioksidanter har en rekke helsebringende effekter på kroppen, blant annet motvirker de kroppens naturlige aldringstegn og vedlikeholder kroppens immunsystem.

Vel, det var noen forslag til mat som du kan spise for å øke sexlysten. Kombiner gjerne med mango, jordbær og kiwi, alle svært erotiske frukter som gjør seg godt sammen med kjæresten og et glass champagne.
 

Start-stopp-teknikken


Kanskje den mest effektive måten å behandle for tidlig utløsning på. Teknikken anbefales av leger og sexologer som behandler menn som opplever det som et problem at de får utløsning for tidlig. Teknikken har vist seg svært effektiv og kan med fordel benyttes av de som ikke har dette problemet for å få bedre kontroll over sin egen utløsning også.

Mannens orgasme består av tre deler. For enkelhetens skyld har vi her gått ut fra at orgasmen og ejakuleringen inntreffer samtidig.
1: Man kjenner orgasmen kommer og man vet at om noen sekunder er det for sent å snu. Dette er den kanskje deiligste perioden.
2: Selve ejakuleringen, muskelsammentrekninger og orgasmen.
3: Rehabiliteringsperioden etterpå hvor menn føler seg svært avslappet.
Disse tre punktene kan være overstått på sekunder eller vare i timer. Det er det første punktet vi skal forsøke å få til å vare lenger, med en svært enkel teknikk.

Onaner til du kjenner at du nærmer deg punktet hvor det er for sent å stoppe. Stopp i god tid de første gangene. Slipp penis, ha hendene bak hodet om det er vanskelig å holde deg i ro. La følelsene kjølne og gjenta onaneringen, til du nesten kommer igjen, før du stopper. De første gangene er det greit å forsøke å komme så nærme du bare kan, uten å komme (den siste gangen kommer du ved et uhell, du kan f.eks. risikere å få utløsning etter at du har sluppet penis og tatt hendene bak hodet). Dette gjør det enklere for deg i fortsettelsen, da du vet nøyaktig hvor langt du kan gå før du ejakulerer, du blir i stand til å stoppe når du kommer til det punktet der et enkelt tak er det som skiller deg fra orgasmen.

Når du kjenner deg selv godt nok, er du i stand til å stoppe gjentatte ganger rett før du får utløsning, og det er enklere å styre orgasmen.

Fortsett å praktisere start-stopp-teknikken, det er egentlig svært enkelt.

Om du vil dra det litt lenger kan du prøve følgende (om du er lei av å trene på egenhånd, kan du hoppe over dette punktet, siden det egentlig ikke hører til den vanlige start- stopp-teknikken): Når du kjenner du er rett ved å komme, prøv å holde rolig på penis, fremfor å slippe, samtidig som du strammer og holder PC-muskelen og på den måten bremser/stanser utløsningen. Dette er ikke så enkelt, men når du behersker teknikken så er det adskillig enklere å kontrollere din egen utløsning.


NB! Å stoppe utløsningen ved å tette hullet på penis kan være farlig. Dette er kjent som injakulasjon og er noe man bør unngå.

Når man føler at man har rimelig god kontroll selv, er det på tide å involvere partneren i teknikken. Første steg er å la henne bruke hendene og be henne stoppe når utløsningen kommer for nærme. Øv på den samme måten som når du er alene. Neste skritt er å benytte teknikken under samleie. Til å begynne med er det å anbefale å trekke seg helt ut, men etter hvert kan man avansere og bare stå helt stille, uten å trekke ut penis. Dette er trening hun må hjelpe til med, siden hun også må holde seg i ro. Noen, men langt fra alle, opplever at de etter en stund ikke trenger å stoppe helt opp; det holder å endre litt på rytmen.

Start-stopp-teknikken kan være ganske frustrerende for begge parter, men resultatet er bedre sex for begge. Lykke til.
 

Sex utendørs

Sommeren er definitivt høysesongen for sex utendørs.
Man kan naturligvis ha det hele året, men 20 cm løssnø, minus 10 grader og litt vind er ikke akkurat egnet for hygge.
Så de fleste av oss foretrekker sommeren.
Hvor du kan gjøre det, begrenses bare av fantasien og til en viss grad av lover og regler.

Skal man ha sex utendørs, er det to ting som gjelder:
1: At det ikke er et sted hvor mange mennesker ferdes (da gjerne på et tidspunkt hvor det er folketomt)
2: At man gjør det så diskre at ingen oppdager det.

Noen steder dere kan ha sex utendørs:
Ved sjøen om dere finner en vik for dere selv.
I vannet, det er ikke nødvendigvis så lett for de på land å se at dere faktisk ha sex og ikke bare holder om hverandre (men se opp for svømmere med dykkemaske og snorkel)
I skogen eller i fjellet, Norge er dekket av både skog og fjell og ofte er det langt til andre folk, perfekt for litt ekstra hygge.
På terrassen eller balkongen.


Det er viktig å ikke utsette andre for ting de ikke ønsker, det betyr at det er ikke greit å ha sex med tilskuere, med mindre tilskuerne faktisk ønsker å se på dere ha sex.
I praksis betyr det at dere med loven i hånd kan ha sex i stua med terrassedøren åpen, om noen ser på, så er det frivillig, men dere kan ikke ha sex på offentlig sted hvor andre mennesker ferdes, med mindre dere er sikre på å ikke bli oppdaget.

God sommer!

Derfor har vi mer lyst på sex om sommeren!


Du har helt sikkert merket det selv, når snøen forsvinner og solen begynner å varme, øker sexlysten.
De fleste merker det bare de tar en tur til syden om vinteren, så snart solen titter frem, kommer lysten og begjæret, men hvorfor er det slik?

Solen er den primære årsaken, den gjør at serotonin nivået i kroppen din øker, noe som øker lyst følelsen.
Serotonin er et hormon som blant annet får oss til å føle oss gladere
Samtidig reduserer solen melatonin nivået i kroppen din.
Melatonin er et av de hormonene som gjør deg trøtt og slapp og dermed reduserer lysten på sex, så når det blir mindre av det, så stiger lysten.
Du blir også mindre trøtt, så å sovne er ikke lenger like lett.
Melatonin kan også forstyrre produksjonen av østrogen, progesteron og testosteron som alle er med å styre sexlysten din.

Sommeren er også en tid hvor vi mennesker sosialiserer mer, sosial omgang med andre mennesker har den naturlige konsekvensen at man blir mer åpen for kroppslig omgang med andre mennesker.

Vi svetter mer om sommeren og selv om du kanskje ikke syntes en svett kropp er så sexy, så er svette typisk blandet med feromoner.
Feromoner er kroppens måte å signalisere til andre at man er klar for sex.
Du lukter ikke feromonene, i hvert fall ikke bevist, men kroppen din reagerer på det og gjør deg mer mottakelig for sex.

Sist, men ikke minst, om sommeren kaster vi klærne og viser kropp.
Kropp er sexy.
Sexy gjør at man får lyst.

Feil vi gjør med kondomet


Et kondom er svært sikkert, dersom det brukes riktig, det sies 98% for å forhindre graviditet og 94% for å forhindre spredning av seksuelt overførbare sykdommer (Kilde: WHO)
Feil bruk gjør at disse tallene faller til henholdsvis 82% og 80%
Så hvilken feil gjør vi?

1: Feil størrelse.
Det finnes kondomer i en rekke størrelser, de fleste med normal, gjennomsnittelig penis, kan benytte alle standard kondomer.
Men har man større eller mindre penis, MÅ man benytte kondomer som passer, kondomet skal sitte godt, men ikke true med å sprekke.
For store kondomer har noen problemer: Løse kondomer gir økt friksjon siden latex blir liggende mot latex, det gjør at kondomet letter sprekker. For store kondomer faller også letter av under sex, foruten at de kan lekke.

2: Oppbevare kondomet i lommeboken.
I en lommebok, spesielt en man har i baklommen utsettes for trykk og varme, foruten at kondomet beveger seg i pakken (friksjon)
Alle disse tre faktorene er kjent for å ødelegge kondomet.

3: Utgått på dato.
Kondomer har, akkurat som melk og kjøtt, en best før dato.
Latex blir gradvis mindre elastisk og etter en gitt periode, vil kondomet lettere sprekke.
Så sjekk datoen på kondomene dine!

4: Åpner kondompakken med tennene.
Tenner og skarpe negler, kan lage bitte små sår i kondomet du ser de ikke og kondomet går fint å få på, men svekkelsene er der og vips, så ryker det når det passer som dårligst.
Et kondom er laget av veldig tynn latex og selv en mikroskopisk svekkelse reduserer holdbarheten betydelig.
Så ingen tenner... og vær forsiktig med de lange neglene.

5: Setter på kondomet feil.
Det er mange måter å sette på et kondom feil og alle som har brukt kondom noen ganger har på et eller annet tidspunkt gjort en feil.
Sette på kondomet feil vei, luft inne i kondomet og å ikke rulle på langt nok, er de vanligste feilene.

6: Ikke rette feilen.
Om man ser man har gjort noe feil, rullet på kondomet feil vei eller ser at det luft inne i kondomet, så ta kondomet av og sett på et nytt.
Om man vet man har gjort noe galt, fiks det!

7: Bruke feil glidemiddel.
De fleste vann og silikon baserte glidemiddler på markedet er kondom sikre.
Men ikke alle.
Massasje olje, olivenolje eller andre smøremiddler du finner hjemme, er antageligvis IKKE kondom sikre og vil gradvis (i løpet av minutter) svekke kondomet betydelig og sørge for at det ryker.
Mange kvinner opplever at de trenger litt ekstra glidemiddel når de skal ha sex medkondom, sørg for å benytte et som faktisk er kondomsikkert!

8: Ta det på for sent.
For at et kondom skal være sikkert, må man ta det på FØR man har sex.
Ikke rett før man får utløsning.

9: Ta det av for sent.
Kondomet sitter stramt mot en erigert penis, når ereksjonen avtar, så sitter kondomet løsere.
Så selv om mange nyter å ha penis i kvinnen etter at man har fått utløsning, så er det en fryktelig dårlig ide når man benytter kondom, man risikerer i aller høyeste grad at når man etter en stund trekker seg ut, så er kondomet borte!

Det var en kort liste over kondomfeil.
Viste du forøvrig at enkelte bruker et kondom mer enn en gang?
En undersøkelse fra USA viser at ca 3% har brukt det samme kondomet flere ganger etter hverandre (fortsatt på runde to etter en utløsning) og at 1.5% faktisk har vasket kondomet etter bruk for å bruke det igjen siden!
Ikke gjør det.
Kondomet er laget for å brukes en gang, knytes igjen og kastes.
 

, Oslo

Har drevet med erotisk netthandel siden 1999, og er ledende i Norge på sexleketøy i høy kvalitetssegmentet. I bloggen vil du hovdsaklig finne linker direkte til produkter vi omtaler, men også sponsede linker til andre nettsider kan forekomme. Vi driver også en rekke andre sex og erotikkrelaterte nettsider som noveller.no, swingersguiden.no, bdsmguiden.no og sex-stillinger.no, bare for å nevne noen.