hits

desember 2017

(sex)Lover & regler


Her finner du en ny samling rare og noen ganger skremmende lover hentet fra forskjellige land verden rundt. De praktiseres ikke nødvendigvis, men lovene er der og KAN tas frem om det skulle være behov?

I Indonesia er straffen for onani amputasjon.

I Hong-Kong har det helt frem til nylig vært lovlig for en bedratt kvinne å ta livet av både ektemannen og hans elskerinne. Hun måtte dog kun benytte hendene når hun tok livet av ektemannen, men hans elskerinne kunne drepes på en hvilken som helst måte.

I Cali, Colombia kan en kvinne kun ha sex med sin ektemann, det spesielle er dog at første gang det skjer, må hennes mor være i rommet for å bevitne at de faktisk har sex.

I Santa Cruz, Bolivia, er det ulovlig for en mann å ha sex med både moren og datteren på samme tid.

I London er det forbudt å ha sex på en parkert motorsykkel.

I Krakow (Polen) er det ikke bare forbudt å ha sex med dyr, men de som blir tatt for tredje gang blir automatisk idømt dødsstraff.

I Jordan er enhver mann pålagt å ha sex med sin hustru minst én gang hver 4 måned.

I Maryland (USA) er det ulovlig med kondomautomater, med ett unntak: Det er lov med kondommaskiner på steder hvor det selges alkohol som skal drikkes på stedet, dvs. barer.

I Maine kan du risikere å få en bot dersom du har julepynt oppe etter 14. januar.

I Arizona er det en lov som forbyr en å ha mer enn to dildoer i ett hus.

I Arizona regnes også kvinners bryster som kjønnsorganer og en kvinne som viser seg toppløs eller ammer offentlig, kan bli tiltalt for blotting.

I Iowa er det forbudt å kysse sammenhengende i mer enn 5 minutter.

I Massachusetts er det ulovlig å gå til sengs uten å først ha gjennomført en fullstendig kroppsvask. I samme by er det også ulovlig å snorke, dersom ikke alle soveromsvinduer er ordentlig lukket.

I Montana er det ulovlig for en gift kvinne å gå på fisketur alene på søndag, en ugift har ikke lov å gå på fisketur alene overhodet.

I Alabama er incestuøse ekteskap lovlig.

I Texas er det forbudt å selge dildoer og lignende artikler. Det er dog lov å ha sexleketøy til eget bruk, men dersom du har 6 eller mer, så er det ulovlig, fordi da går man ut i fra at du har til hensikt å selge.

Forbud mot sexleketøy er faktisk ganske utbredt i USA, det pågår for øyeblikket rettssaker i flere stater og det er f.eks. normalt at butikker som selger sexleketøy må ligge X antall meter unna skoler, kirker og boligområder. Stater som er spesielt utsatt er de sørlige (?Bibelbeltet?): Alabama, Mississippi, Tennessee og Sør-Carolina, i tillegg til Texas.

I Hawaii, Kentucky, Pennsylvania og Wisconsin er det totalforbud mot kondommaskiner.

I Texas er det kun på apoteket man har lov å selge kondomer og annen prevensjon.

I staten Nevada, hvor prostitusjon er lovlig og det finnes 35 bordeller, er det en lov som sier at alle bordeller må ha kondomer tilgjengelig for gjestene.

I Minnesota er det forbudt å ha sex med en levende fisk.

I Detroit er det forbudt å ha sex i bilen, med mindre bilen står parkert på egen eiendom.

I Buckfield, Maine, er det en lov som forbyr taxisjåfører å få betalt av en passasjer som han har hatt sex med, dersom vedkommende kjøres hjem fra en nattklubb eller et annet sted hvor det selges alkohol.

Disse lovene er hovedsaklig hentet fra boken "The worlds greatest book of useless information" av Noel Botham.
 

Hvordan få en orgasme ? for kvinner


Vitenskapen kan fortelle oss at en orgasme er en serie muskelkramper som følger med utløsning av seksuell spenning. Vitenskapen sier ingenting om den enorme variasjonen som spenner fra lette krusninger og litt tung pust, til spasmer som er så intense at du holder på å besvime. Ikke alle har opplevd å få en orgasme. Studier viser at en ganske stor andel av alle kvinner aldri har opplevd en orgasme. Her kommer vi med noen nyttige tips som forhåpentligvis kan hjelpe på akkurat det.

- Bli kjent med din egen kropp og kjønn.
- Bruk et lommespeil og se hvordan du ser ut nedentil.
- Kjenn på musklene og legg merke til hvordan kjønnet ditt endrer karakter når du blir opphisset.
- Mange kvinner er dessverre lite kjent med sitt eget kjønn; du bør kjenne til PC-musklene og du bør vite hvor klitoris sitter.
- Enkelt fortalt er det PC-musklene som trekker seg sammen når du får en orgasme, det er derfor en god ide å trene dem. 
- Klitoris er knappen å trykke på for å få en orgasme, naturlig nok må du kjenne til den for å kunne trykke på den.

Prioriter tid til å onanere. Sett av tid hvor du låser døren, napper ut telefonen og bare er egoistisk. Onani lærer oss mye om hvordan kroppen fungerer, hva som tenner oss og hva som føles godt, uansett om det fører til en orgasme eller ikke. Så gjør det jevnlig og skyv noen andre ting ut av veien. Ingen har så full timeplan at de ikke har tid til å sette av litt til egen nytelse.

Finn ut hva som tenner deg. Erotiske fantasier, erotiske noveller, filmer, situasjoner osv?

Slapp av og fokuser på nytelse fremfor orgasme. Orgasmen kommer når den er klar, den kan ikke tvinges frem og forventninger kan gjøre det vanskeligere. Så fokuser på å nyte, orgasmen kommer når tiden er moden. Sørg for å være avslappet, ta et langt, varmt bad, legg deg i nytt sengetøy og les en erotisk novelle, eller len deg tilbake og drøm deg bort. La fingrene og tankene vandre?

Forsøk å onanere på forskjellige tidspunkter i løpet av døgnet. Dersom du kun gjør det sent på kvelden, etter en lang, stressende dag på jobben og to drinker, er sjansene store for at du ikke lykkes.
Husk også at alkohol i mer enn svært moderate mengder, gjør det vanskeligere å oppnå orgasme, både for menn og kvinner.

Forsøk å massere klitoris på forskjellige måter. Lag sirkler, gjør opp og ned bevegelser, forsøk å tappe forsiktig. Prøv deg frem og kjenn hva du selv liker best. Hva med en finger i skjeden samtidig?

Å puste dypt er en undervurdert teknikk. Dersom man holder pusten, eller puster fort i korte åndedrett, gjør man det faktisk vanskeligere å få orgasme. Dyp, jevn pust er den beste måten å få den seksuelle energien til å strømme gjennom kroppen.

På samme måte er det viktig å ikke tvinge seg selv til å være lydløs. Senere, når man onanerer på flyet 10.000 fot over bakken, er det en fordel å være stille, men her, hvor man prøver seg frem på egenhånd, gjelder det å slippe seg løs.

Ikke fortvil om du kjenner at ?noe? nærmer seg, men så forsvinner igjen. Nytelsen kommer ofte i bølger, den neste kraftigere enn den forrige. Slapp av, pust riktig og la deg seile med.

Hva med å prøve en vibrator? Vi har alle hørt historien om damen på 60 år som oppsøkte en sexbutikk. Hun kjøpte seg en vibrator og dagen etter kom hun tilbake og takket betjeningen, for hun hadde nemlig opplevd sitt livs første orgasme. Vel, dette er ikke bare en vandrehistorie; mange kvinner får sin første orgasme ved hjelp av en vibrator. En vibrator kan stille opp med kraftig stimulering av skjeden, G-punktet og klitoris, en av gangen eller alle samtidig, som ingen fingre, tunge eller penis har den minste mulighet til å konkurrere med.
 

Hvordan gjøre sex i bil mer komfortabelt


Spesielt i USA er det vissnok vanlig at ungdommen har sex i bilen.
Her i Norge er det mindre vanlig, men de fleste av oss har på ett eller annet tidspunkt hatt sex i en bil.
Her er noen enkle tips til hvordan gjøre sex i bilen LITT mer komfortabelt.
Det er tross alt en grense for hvor komfortabelt det kan bli, med mindre man kjører en stor VAN med madrass bak...

Ta med et teppe
Det er to grunner til å bruke et teppe.
For det første, vil settet på et eller annet tidspunkt føles ubehagelig uansett.
Stoffet er gjerne ganske grovt og er det skinn, føles det fort klissete om man sitter med huden mot det.
Så sitt eller ligg på teppe, det føles langt bedre.
Grunn nummer 2, er at sex har en tendens til å forårsake litt søl.
Andre skal antageligvis sitte i bilen senere og da er det ikke ideelt å ha sædflekker i setet.

Legg ned setene
På noen biler kan man legge ned baksetet og få mye mer plass.
Har du den muligheten, så benytt den!
Den største utfordringen med å ha sex i en bil, er vanligvis plassen, det er trangt, det er vanskelig å komme utenom.

Velg stilling med omhu
Det er noen stillinger som passer bedre i bil enn andre.
Stillinger der hun er toppen er typisk de som egner seg best.

Hold dere til oralsex
Oralsex er den enkleste formen for sex i en bil.
Det krever mindre bevegelser og mindre plass og er for de som har hatt sex i en bil noen ganger, den foretrukne formen for sex.
Så sparer man de mer krevende stillingene til man har en seng elelr et rom å boltre seg i.
Eller...

Gå utenfor og ha sex på panseret
Hvorfor ikke?
Er man på et sted hvor man kan ha sex inne i bilen uten å bli observert, kan man antageligvis også ha sex utenfor bilen.
Stående opp mot panseret er en klassiker man vanskelig kommer unna.
Liggende på panseret kan forårsake noen interessante bulker, men om man allerede har et stygt panser, gjør det kanskje ikke noe?
 

Alkohol og sex


At sex og alkohol ikke nødvendigvis er noen god kombinasjon, er noe de fleste på et eller annet tidspunkt har erfart.

Over en periode på et år ble det foretatt en undersøkelse i USA på Johns Hopkins University School of Medicine i forbindelse med en studie, Alcoholism: Clinical & Experimental Research, på sammenhengen mellom alkohol og høyrisiko-sex. Man undersøkte og sammenlignet grupper av menn og kvinner som betegnet seg som helgedrikkere (over 5 alkoholenheter på fest) med grupper som ikke drakk alkohol, eller som drakk svært lite. Det man fant ut var:

Kvinner var 3 ganger mer trolige til å ha analsex etter å ha konsumert 5 eller flere alkoholenheter. Etter samme mengde alkohol var også muligheten for at de skulle delta i sex med mer enn en partner samtidig dobbelt så stor.

Kvinner som drikker mer enn 5 enheter alkohol før de har sex, viste seg også å bli smittet av gonoré 5 ganger så ofte, som gruppen som ikke drakk alkohol. For menn var det ingen betydelig forskjell etter å ha drukket 5 enheter alkohol, kontra de som ikke hadde drukket alkohol.

Studien konkluderte med at det er betydelig farligere for kvinner enn for menn å kombinere sex og alkohol. Grunnene kan være flere, blant annet kan det skyldes at menn vanligvis har en større kroppsmasse og dermed blir mindre påvirket av den samme mengden alkohol. Det kan også skylles at kvinner lettere blir smittet av SOS enn menn, f.eks. er en risikoen for å bli smittet med HIV 8-10 ganger så stor for en kvinne som har sex med en smittet mann, enn motsatt.

En annen forklaring, som kanskje ikke er så vitenskapelig, er at kvinner som er beruset, kaster hemningene over bord og er villige til å kaste seg ut i ting de i edru tilstand ville syntes ville vært pinlig. Menn på sin side, har som vi vet få hemninger i utgangspunktet.

En annen undersøkelse konkluderte med at kvinner som røyket marihuana også var mer utsatt for å bli smittet av en SOS enn kvinner som forble edru. Men forskjellen mellom kvinner som røyket og de som ikke gjorde det, var betydelig mindre enn forskjellen mellom de som drakk og de som ikke drakk. Det samme gikk igjen også når det kom til sexpartnere og analsex. Når det kom til menn, var forskjellene, som med alkohol, marginale.

Kilde: Johns Hopkins University School of Medicine 

En engelsk undersøkelse, publisert i Occupational Environmental Medicine konkluderer med at menn som drikker noe alkohol jevnlig har bedre sædkvalitet enn menn som ikke drikker. Det samme gjelder menn som går i boxershorts, de har en bedre sædkvalitet.
 

De mest spennende julegavene

Vi har plukket ut noen sikre vinnere å putte under juletreet.
Med disse kan vi garantere at julen blir heftig!

Årets mest spennende julegave er utvilsomt zumio.
Den ligner mer på en elektrisk tannbørste enn en vibrator, men den er ekstremt effektiv!
Er du ute etter en vibrator som gir raske, nesten lydløse og kraftige orgasmer?
Da er dette vibratoren for deg.
Har du ikke kikket på denne tidligere, så bør du gjøre det nå!
Zumio får våre varmeste anbefalinger, du finner den HER.


Womanizer kommer man ikke utenom, dersom man skal sette opp de mest spennende julegavene?
Wp40 er tilbake og like effektiv som tidligere!
Womanizer kalles gjerne en orgasme maskin og det er en god grunn til det.
Womanizer WP er etter vår mening den beste kombinasjonen av nytelse og pris, det er derfor vår anbefalte womanizer vibrator.
Du kan naturligvis kjøpe den hos erotikknett, HER.


We-vibe har som vanlig kommet med et par nye utgaver i løpet av året, den forbedres hele tiden, så det skal bli riktig spennende å se hvor vi er om 5 år?.
Uansett, vi syntes kanskje Jive er mer spennende, dette er et vibrerende egg som styres via appen og som kan styres fra telefon til telefon, så rekkevidden er ikke lenger en begrensning!
Fantastisk morsomt sexleketøy for par som vil strekke strikken litt lenger.
Du kan kjøpe den HER


Skal du ha kraft, er det mange muligheter, vil du ha en stor, en medium eller liten?
Blant de store er doxy i særklasse, i mellomstørrelsen, er det palm power som teller og blant de minst, er det umulig å ikke ta med seg tango vibratoren.
Det er en vibrator alle kvinner bør ha!
Wand vibratorene finner du HER, Tango finner du HER

For de som ønsker noe enkelt og mindre sex fokusert, kan vi anbefale en god massasje olje.
Intimate Earth (tidligere intimate organics) lager organiske massasjeoljer (og glidemiddel) med en mild og god duft og som holder en helt annen kvalitet enn det du vanligvis finner i erotiske butikker!
De lager massasje oljer som selv proffene kan benytte.
Du finner utvalget HER.

Det er naturligvis også kommet mange andre spennende sexleketøy det siste året, de beste finner du alltid i nettbutikken  vår.
Vi håper flest mulig benytter seg av å handle hos oss, erotikknett er Norges ledende sexshop når det kommer til å fokusere på kvalitetsprodukter og har forsynt nordmenn med nytelse siden 1999!
 

Samleiefakta


Litt diverse fakta om samleiet, knulling eller hva du måtte ønske å kalle det, som ikke passet noe annet sted.

Mange av oss tror at et samleie blir bedre jo lengre det varer. Spesielt syntes dette å være en utbredt innstilling blant menn, f.eks. ser man stadig i kontaktannonser fra menn som etter sigende kan holde på i timevis. Vel, i USA har en gruppe sexologer undersøkt hvor langt det perfekte samleiet varer (ikke medregnet forspill) i følge en stor gruppe kvinner som har deltatt i en undersøkelse i regi av Society for Sex Therapy and Research
1-2 minutter : For kort
3-7 minutter: Tilfredsstillende
7-13 minutter: Ønskelig
10-30: For lenge
Over 30 minutter: Ubehagelig, kjedelig og ikke ønskelig.

De fleste menn er opptatt av hvor LANG penis de har, ikke så mange skryter av at den er kort, men tykk. Vel, det er kanskje på tide for menn å endre innstilling. En studie foretatt av forskere ved University of Texas og publisert i ?BMC women?s health? har konkludert klart med at det er ikke lengden som teller, det er tykkelsen, når det kom til å bli seksuelt tilfredstilt:
Hele 90% av de spurte kvinnene sa klart at tykkelsen telte mer enn lengden.
Bare 10% mente lengden var viktigst.
Ingen av kvinnene i undersøkelsen ville innrømme at de ikke kjente forskjell og at størrelsen ikke telte overhodet. Akkurat hvorfor tykkelsen er så viktig syntes noe uklart, det er ingenting ved skjedens oppbygning som skulle tilsi at tykkelsen skulle være spesielt viktig. Det er mulig, men forskning mangler, at det skyldes at en tykkere penis gir en kraftigere stimulering av den ytre delen av vagina og dermed stimulerer de lange nervebanene som er knyttet opp mot klitoris. Dette strider imidlertid mot Masters & Johnsons teorier om at penisstørrelsen ikke har noen betydning, siden skjeden tilpasser seg.


 

5 sexhemmeligheter kvinner har


Hun kan være den snilleste, ærligste kvinnen i verden. Hun har uansett hemmeligheter? her er fem ting kvinner har greid å skjule for menn.

Hun vil ha sex når hun har mensen. Det kan være sølete og hun kan synes det virker ekkelt, men hormonene hennes taler sitt tydelige språk. Oralsex er kanskje ikke den foretrukne formen for sex, men bortsett fra det, så går det meste. Det er en perfekt anledning på å prøve ut sex i dusjen.

Hun liker ikke å knulles i all evighet. Du lurer på hvorfor så mange kvinner på et eller annet tidspunkt har faket en orgasme? Hun er sliten og lei og vil bare ha deg til å stoppe.  Like viktig som å kunne holde på lenge, er det å vite når nok er nok.

Hun syntes fingre kan være ubehagelige.  Utrolig ikke sant? Noen ganger er fingrene dine ikke på listen over ting hun vil ha langt inn i seg. Kvinnens anatomi tilsier at rundt skjedeåpningen, den ytterste delen av skjeden og G-punktet er de stedene de fleste liker å få stimulert. Fingre som går langt ut og langt inn, treffer ingen av disse.
En helt annen ting er ustelte negler og flisete negler. Ikke en kvinne i verden liker dem. Skitne, kraftige arbeidshender kan være sexy å se på, men når de skal brukes der nede, da er det rene, velstelte hender som teller.

Hun liker å prøve ut nye ting. Kvinner ligger ikke tilbake for menn når det gjelder lysten til å prøve nye ting og å eksperimentere. Antageligvis er det motsatt. Kvinner er bare ikke like glade i å braute ut med hva de vil, det skal kanskje menn være glade for, for menn liker jo generelt å være litt ?mann? og å ha kontroll. Ting kvinner ofte vil prøve, men ikke snakker så mye om, innbefatter: Analsex, å ta en mann(les: deg) med strap-on, bondage, sex utendørs, rollespill og trekantsex, bare for å nevne noe.

Hun er kåt om morgenen. Menn har våknet med en stiv en hver morgen siden steinalderen. Det menn ikke vet, er at hun er like lystig som ham når solen står opp. Hun er bare ikke så interessert i å ta initiativet. 2 triks enhver mann som drømmer om morgensex bør legge seg på minnet: Nummer en er å komme i gang tidlig, før hun er helt våken. Triks to er å starte forsiktig og passe på at ting glir lett.. Litt glidemiddel på penis eller fingrene, gjør at ?nå plager han meg igjen?, blir til.. ?Mmm det var deilig.?

Dette var bare en liten smak av hva kvinner holder skjult for de fleste menn. Det er ikke slik at alle disse gjelder alle kvinner. Kvinner er forskjellige, det er også hemmelighetene deres, men vi føler oss rimelig trygge på at enhver kvinne kjenner seg igjen i noen av disse punktene.


 

6 Gode steder for en kjapp en

Sex trenger ikke ta lang tid og involvere masse forspill og flørt.
Noen ganger er en liten kjapp en minst like spennende og deilig.

Heisen.
Man kommer ganske enkelt ikke utenom heisen.
Alle har på et eller annet tidspunkt fantasert om å ha sex i en heis?
Det er en fordel å ha klær som er kjappe å lette på, kort skjørt for henne og bukse med glidelås uten truse for ham er best, stående opp mot veggen.

En mørk krok på en nattklubb.
Mange har hatt seg i en mørk krok på en nattklubb, ofte med en man akkurat har truffet.
Det er ofte årsak til anger dagen etter, men dersom man skal være ærlig: Det VAR spennende.
Og man kan gjøre det med en man er i et forhold til også.
Sittende på fanget eller stående, begge deler er fullt mulig

Skifterommet
En annen klassisk fantasi, sex i prøverommet på en tilfeldig valgt butikk.
Spennende, kinky og i grunn ganske upraktisk, men fullt mulig.
Bare husk å ta hensyn til de andre kundene og de som jobber i butikken, husk at i en butikk er sikkerhetsvakter sjelden langt unna.
Naturlig nok, er stående stillingen de fleste foretrekker.

Parken, utendørs.
Man kan ha sex ute, på de fleste steder.
Velger man et sted hvor det ferdes lite mennesker, så er oddsen for å bli tatt på fersk gjerning, relativt liten.
Gjør man det i en park, midt i Oslo, så er det tidvis en mulighet for at noen skal tro det er voldtekt på gang og det er mulighet for at politiet eller noen skal bryte inn.
Alle stillinger, avhengi av hvor man gjør det, fungerer.

Bilen
Klassisk Amerikansk, hvor man i hvert fall på film kan få inntrykk av at de fleste Amerikanere mister møydommen i en bil.
Det betyr ikke at det ikke funker for oss også.
Ikke veldig originalt og ikke spesielt praktisk, men alt til sin tid og sex i bilen kan være en ganske spennende og intens opplevelse?

På kino.
Egner seg best om det ikke er mange folk i salen og man sitter langt bak.
Like spennende er det uansett? 
Oralsex eller onani er mest vanlig og enklest, men det ER mulig for henne å sitte rolig på fanget hans.
Husk bare å ta det rolig, brå raske bevegelser VIL sørge for at dere blir tatt på fersken og da må dere nesten regne med å måtte ta en prat med onkel politi.


En ting som kan være verdt å ta med helt til slutt, er at det er ikke alltid man avslutter en kjapp en med at en eller begge får orgasme.
Noen ganger er det simpelthen ikke tid?

, Oslo

Har drevet med erotisk netthandel siden 1999, og er ledende i Norge på sexleketøy i høy kvalitetssegmentet. I bloggen vil du hovdsaklig finne linker direkte til produkter vi omtaler, men også sponsede linker til andre nettsider kan forekomme. Vi driver også en rekke andre sex og erotikkrelaterte nettsider som noveller.no, swingersguiden.no, bdsmguiden.no og sex-stillinger.no, bare for å nevne noen.