5 sexhemmeligheter kvinner har


Hun kan være den snilleste, ærligste kvinnen i verden. Hun har uansett hemmeligheter? her er fem ting kvinner har greid å skjule for menn.

Hun vil ha sex når hun har mensen. Det kan være sølete og hun kan synes det virker ekkelt, men hormonene hennes taler sitt tydelige språk. Oralsex er kanskje ikke den foretrukne formen for sex, men bortsett fra det, så går det meste. Det er en perfekt anledning på å prøve ut sex i dusjen.

Hun liker ikke å knulles i all evighet. Du lurer på hvorfor så mange kvinner på et eller annet tidspunkt har faket en orgasme? Hun er sliten og lei og vil bare ha deg til å stoppe.  Like viktig som å kunne holde på lenge, er det å vite når nok er nok.

Hun syntes fingre kan være ubehagelige.  Utrolig ikke sant? Noen ganger er fingrene dine ikke på listen over ting hun vil ha langt inn i seg. Kvinnens anatomi tilsier at rundt skjedeåpningen, den ytterste delen av skjeden og G-punktet er de stedene de fleste liker å få stimulert. Fingre som går langt ut og langt inn, treffer ingen av disse.
En helt annen ting er ustelte negler og flisete negler. Ikke en kvinne i verden liker dem. Skitne, kraftige arbeidshender kan være sexy å se på, men når de skal brukes der nede, da er det rene, velstelte hender som teller.

Hun liker å prøve ut nye ting. Kvinner ligger ikke tilbake for menn når det gjelder lysten til å prøve nye ting og å eksperimentere. Antageligvis er det motsatt. Kvinner er bare ikke like glade i å braute ut med hva de vil, det skal kanskje menn være glade for, for menn liker jo generelt å være litt ?mann? og å ha kontroll. Ting kvinner ofte vil prøve, men ikke snakker så mye om, innbefatter: Analsex, å ta en mann(les: deg) med strap-on, bondage, sex utendørs, rollespill og trekantsex, bare for å nevne noe.

Hun er kåt om morgenen. Menn har våknet med en stiv en hver morgen siden steinalderen. Det menn ikke vet, er at hun er like lystig som ham når solen står opp. Hun er bare ikke så interessert i å ta initiativet. 2 triks enhver mann som drømmer om morgensex bør legge seg på minnet: Nummer en er å komme i gang tidlig, før hun er helt våken. Triks to er å starte forsiktig og passe på at ting glir lett.. Litt glidemiddel på penis eller fingrene, gjør at ?nå plager han meg igjen?, blir til.. ?Mmm det var deilig.?

Dette var bare en liten smak av hva kvinner holder skjult for de fleste menn. Det er ikke slik at alle disse gjelder alle kvinner. Kvinner er forskjellige, det er også hemmelighetene deres, men vi føler oss rimelig trygge på at enhver kvinne kjenner seg igjen i noen av disse punktene.

 

  1. Det du skriver å sier her er at menn må behandle kvinner som kjæledyr som kan ikke snakke å si hva de vil….
   Spørsmålet er. ..skal kvinner aldri Være mennesker og bruke menneskelige språk for å fortelle om hva de ønsker eller vil….eller kommer vi menn til å behandle kvinner som dyr som kan ikke snakke om følelser. …og bare lese om hvordan damer er på aviser og blogger. …synes du ikke at det er skadelig for oss men å ha sex med dyr som ikke kan snakke om følelser. …også hvis mann ikke vet hva hun vil blir det enten metoo sak eller utroskap. …jeg tror sex uten damer er mye bedre enn sex med damer eller med noen andre ….siden I den monkey kultur må man ha sex med noen ….Hvis du får muligheten til å ha sex med damer er du I paradiset. ..men hvis du hevner med en man er du I helvetet. ..
   Hva om sex helt alene …mye bedre og ingen bekymringer eller skuffelser. …og særlig ikke noe favors eller hjelp fra en dame som tror hun er for mye for meg….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg