(sex)Lover & regler


Her finner du en ny samling rare og noen ganger skremmende lover hentet fra forskjellige land verden rundt. De praktiseres ikke nødvendigvis, men lovene er der og KAN tas frem om det skulle være behov?

I Indonesia er straffen for onani amputasjon.

I Hong-Kong har det helt frem til nylig vært lovlig for en bedratt kvinne å ta livet av både ektemannen og hans elskerinne. Hun måtte dog kun benytte hendene når hun tok livet av ektemannen, men hans elskerinne kunne drepes på en hvilken som helst måte.

I Cali, Colombia kan en kvinne kun ha sex med sin ektemann, det spesielle er dog at første gang det skjer, må hennes mor være i rommet for å bevitne at de faktisk har sex.

I Santa Cruz, Bolivia, er det ulovlig for en mann å ha sex med både moren og datteren på samme tid.

I London er det forbudt å ha sex på en parkert motorsykkel.

I Krakow (Polen) er det ikke bare forbudt å ha sex med dyr, men de som blir tatt for tredje gang blir automatisk idømt dødsstraff.

I Jordan er enhver mann pålagt å ha sex med sin hustru minst én gang hver 4 måned.

I Maryland (USA) er det ulovlig med kondomautomater, med ett unntak: Det er lov med kondommaskiner på steder hvor det selges alkohol som skal drikkes på stedet, dvs. barer.

I Maine kan du risikere å få en bot dersom du har julepynt oppe etter 14. januar.

I Arizona er det en lov som forbyr en å ha mer enn to dildoer i ett hus.

I Arizona regnes også kvinners bryster som kjønnsorganer og en kvinne som viser seg toppløs eller ammer offentlig, kan bli tiltalt for blotting.

I Iowa er det forbudt å kysse sammenhengende i mer enn 5 minutter.

I Massachusetts er det ulovlig å gå til sengs uten å først ha gjennomført en fullstendig kroppsvask. I samme by er det også ulovlig å snorke, dersom ikke alle soveromsvinduer er ordentlig lukket.

I Montana er det ulovlig for en gift kvinne å gå på fisketur alene på søndag, en ugift har ikke lov å gå på fisketur alene overhodet.

I Alabama er incestuøse ekteskap lovlig.

I Texas er det forbudt å selge dildoer og lignende artikler. Det er dog lov å ha sexleketøy til eget bruk, men dersom du har 6 eller mer, så er det ulovlig, fordi da går man ut i fra at du har til hensikt å selge.

Forbud mot sexleketøy er faktisk ganske utbredt i USA, det pågår for øyeblikket rettssaker i flere stater og det er f.eks. normalt at butikker som selger sexleketøy må ligge X antall meter unna skoler, kirker og boligområder. Stater som er spesielt utsatt er de sørlige (?Bibelbeltet?): Alabama, Mississippi, Tennessee og Sør-Carolina, i tillegg til Texas.

I Hawaii, Kentucky, Pennsylvania og Wisconsin er det totalforbud mot kondommaskiner.

I Texas er det kun på apoteket man har lov å selge kondomer og annen prevensjon.

I staten Nevada, hvor prostitusjon er lovlig og det finnes 35 bordeller, er det en lov som sier at alle bordeller må ha kondomer tilgjengelig for gjestene.

I Minnesota er det forbudt å ha sex med en levende fisk.

I Detroit er det forbudt å ha sex i bilen, med mindre bilen står parkert på egen eiendom.

I Buckfield, Maine, er det en lov som forbyr taxisjåfører å få betalt av en passasjer som han har hatt sex med, dersom vedkommende kjøres hjem fra en nattklubb eller et annet sted hvor det selges alkohol.

Disse lovene er hovedsaklig hentet fra boken “The worlds greatest book of useless information” av Noel Botham.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg