Sexleketøy tips


Prøv å bruke en fingervibrator på hånden når du onanerer ham.

Mer tyktflytende glidemiddel holder vanligvis lengre og er bedre egnet for anal lek enn tyntflytende.

Kraftige vibratorer som f.eks. ?MX-fighter?, egner seg ypperlig over hele kroppen. De er svært gode mot stive nakkemuskler eller sliten rygg; prøv selv eller få hjelp av partneren.

Bygg opp til du nærmer deg orgasmen, ro ned tempoet og la deg gli litt vekk. Bygg opp igjen? det vil gjøre orgasmen kraftigere når du lar den komme.

De fleste sexleketøy kan fint benyttes av begge parter i et par. En vibrator på penis, en penisring til glede for begge eller hva med en liten buttplugg?

Forskjellige glidemidler for forskjellige anledninger. Utvalget er enormt og det er slettes ikke dumt å ha noen forskjellige. Et vanlig vannbasert man liker til daglig, et silikonbasert som passer i dusjen eller badekaret, et tyktflytende for analsex og kanskje et varmende for de spesielle anledninger. Eller hva med et med smak? Perfekt om man ønsker å kombinere med litt oralsex. NB: dersom man ikke liker den kunstige smaken, så er ?Sliquid organics natural? og ?Natural gel? helt uten smak og lukt (de fleste har en svak, men merkbar smak; dette er de eneste glidemidlene vi har funnet som er helt uten smak).

Analbeads i silikon er langt bedre enn alle andre alternativer som jelly, kuler på en snor eller  hardplast. De kan kokes for desinfisering, de har ingen skarpe kanter og de føles naturlig. Litt dyrere, men MYE bedre?

Det finnes vibratorer med en dyp og kraftig, men ikke spesielt rask vibrasjon og det finnes vibratorer med en ekstremt hissig og rask vibrasjon. De oppleves helt forskjellig. Hva liker du best?

Prøvepakninger med glidemiddel er perfekte å ta med på reise.

Om du gir sexleketøy i gave, husk å sende med nye batterier.
ingenting er kjedeligere enn å skulle prøve en ny vibrator for så å oppdage at det ikke finnes et batteri som passer å oppdrive i hele huset.

Om du skal gi et sexleketøy i gave, så gjør det diskré, det har ingen hensikt at alle som er på festen ser og kjenner på det.

Eksperimenter med forskjellige stillinger for å få den virkelige gode følelsen.
Det er ikke sikkert at ett direkte angrep på klitoris er det rette for deg.

Varier press og (dersom vibratoren tillater det) hastighet. Forsøk å ha noe stoff mellom vibratoren og kroppen dersom vibrasjonen er for kraftig.

Glidemiddel kan minske friksjonen og øke følsomheten uansett om du benytter sexleketøyet kun på klitoris eller for penetrering

Test ut vibratoren på andre kroppsdeler, hofter, rumpe, pupper, siden av halsen osv.  Vibrasjonene vil i enkelte tilfeller spre seg langt mer enn beregnet.

Dersom du har planer om å bruke sexleketøyet på badet, sørg for å gå til anskaffelse av en som er vanntett. Ikke bruk sexleketøy som er koblet til strømnettet i nærheten av vann!

Husk å vaske sexleketøyet ditt jevnlig. Bruk mild såpe og vann, eller følg butikkens anbefalinger. Husk å fjerne batteriene under vask, og pass på å ikke få vann inn i batterirommet.

Apropos batterier, ta dem ut dersom vibratoren ikke er i bruk. En del vibratorer tapper batteriene på tross av at de er slått av og det er alltid et irritasjonsmoment når man skal kose seg og oppdager at batteriene er flate.

Vibratorer bør i likhet med alt annet sexleketøy lagres i egne poser eller bokser. Hvert leketøy bør lagres for seg; spesielt viktig er dette dersom du har flere sexleketøy laget i jelly, cyberskin eller andre ?nesten som ekte hud?-materialer, da flere av disse kan reagere med hverandre og sexleketøyet faktisk kan smelte. En annen ting er at de færreste av oss finner det spesielt opphissende med støv på vibratoren, noe som fort kan bli en realitet dersom den lagres under sengen sammen med hybelkaninene.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg