Analsex og bi-seksualitet


En ting som tilsynelatende bekymrer mange menn, er om de er bifile dersom de setter pris på anal stimulering.

De siste årene har menn gradvis blitt mer åpne for å teste ut anal stimulering.
Vi ser det godt ut fra salget av sexleketøy.
For 10 år siden var salget av buttplugger for menn et lite nisje produkt og i all hovedsak var det homofile menn som benyttet seg av den typen produkter.
Aneros var først ute med å gjøre buttplugger for menn til et main-stream produkt, de startet med å lage plugger for prostata stimulering, noe som etter sigende skal være sunt, men opplevde raskt at de fleste kundene kjøpte pluggene dere, ikke fordi det var sunt, men fordi det var godt.

Dette har endret seg og i dag selges det buttplugger for menn både til single menn som er nysgjerrige og har lyst til å prøve noe annet enn de klassiske vaginaene.
Salget har mangedoblet seg de siste årene, sexleketøy er ikke lenger forbeholdt kvinner med en og annen plast sak for menn.
Vi får stadig flere henvendelser fra kvinner som er på utkikk etter en plugg de kan benytte kombinert med oralsex på kjæresten, så plugger er også noe mange par benytter sammen.

Og vi får stadig henvendelser fra menn som er usikre på sin egen seksualitet.
De kan gjerne skrive hvor fantastisk de syntes det er med fks. En aneros plugg og hvor kraftig orgasme de får, men samtidig er de bekymret og usikre på sin egen seksualitet.
Fordi, siden de liker det, så må de jo være homofile eller i beste fall bifile, det er en følelse de ikke liker og de er skamfulle over at de nyter en buttplugg.
Konsekvensen for disse mennene at de går med dårlig samvittighet og ikke får så stor nytelse ut av det som de kunne fått.

Så gjenta etter meg: Å sette pris på anal stimulering gjør deg ikke homofil, det gjør deg ikke bifil.
Det gjør deg åpen for seksuell nytelse.

Det er vanlig blant både bifile og homofile menn å sette pris på en viss grad av anal stimulering, men det henger sammen med at de har oppdaget en hemmelighet som heterofile menn i mange år har ignorert.
P-punktet, det mannlige motstykket til kvinnens G-punkt.
Behandlet riktig og med litt trening, kan en mann oppnå utløsning og orgasme uten å berøre penis overhodet.
Kombinert med stimulering av penis, kan han oppleve orgasmer som er langt mer intense enn noe han kan oppleve med bare stimulering av penis.
Menn som har erfaring med stimulering av P-punktet, er også langt mer tilbøyelige til å oppleve multiorgasmer.

Av samme grunn er ikke menn bifile fordi om de setter pris på lek med en strap-on.
Det er en fantastisk måte å kombinere stimulering av P-punktet, rollespill og en liten eller større grad av dominans.

Undersøkelser fra USA sier at Strap-on lek mellom heterofile par er den raskest voksende grenden innen sex for øyeblikket.
Dette vises også på det stadig voksende utvalget og salget av strap-on harnesser, kombinert med stort salg av relativt små dildoer som egner seg ypperlig til analsex.

Igjen så henger det sammen med at noen menn er villige til å prøve nye ting og å tøye grenser for å oppnå maksimal seksuell nytelse.
Det er, i hvert fall om man har en partner som er åpen for å prøve nye ting, en positiv ting.
Det finnes en rekke undersøkelser som viser at par som har et godt og spennende sexliv sammen er langt mindre troende til å gå hver til sitt.
Et godt sexliv er en av grunnsteinene i ethvert forhold.
Utroskap er også mindre utbredt blant par som er villig til å eksperimentere sammen.
Naturlig nok, siden en av de viktigste grunnene for utroskap er å prøve ut ting man ikke får gjort med sin faste partner.

Så gjenta en gang til: Å sette pris på anal stimulering gjør deg ikke homofil, det gjør deg ikke bifil.
Det gjør deg åpen for seksuell nytelse.

Enjoy
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg