Onanitips for kvinner


Her har vi samlet noen nye onanitips for kvinner. Menn kan naturligvis også ha stor nytte av disse tipsene, dersom de ønsker å overaske sin kjære med sine seksuelle ferdigheter.

Prøv en Q-tips med glidemiddel. Den gir en lett og ganske så interessant følelse. Dette tipset kan også benyttes av menn, undersiden av penishodet er f.eks. et egnet sted.

Kjøp litt plastelina og lag din drømmedildo. Tre over et kondom før du bruker den. Leiren kan brukes igjen og igjen?

Et perlekjede kan bruks til så mangt. Legg deg på rygg og la det gli over klitoris eller ved siden av. Du kan også putte det i skjeden og trekke det ut, forbi klitoris. Om du strammer PC-musklene, holdes det litt igjen og presser hardere på klitoris.

En liten plastkopp, f.eks. den typen man får vanlige filmer til fotoapparater i, kan fungere som et spennende leketøy. Fukt kanten med et glidemiddel eller tungen og legg den over klitoris. Klem på den og merk hvordan den suger seg fast når du slipper opp igjen.

Om det er et godt onanitips kan vel sikkert diskuteres, men at det vil tenne en eventuell tilskuer, DET er sikkert. Når du barberer deg nedentil, avslutt med å putte håndtaket på høvelen inn i vagina. Snu den, slik at siden med myk gummi peker nedover. Start forsiktig og øk hastigheten.

Å onanere med en dildo, om man gjør det selv eller lar en partner styre, er en kunst. Et hett tips er å bruke litt glidemiddel på tuppen og bruke den til å massere klitoris. La den gli frem og tilbake, titte så vidt innenfor åpningen, men ikke for langt. Fortsett å erte deg selv, til du bare MÅ fylles opp? Fortsett så enda en stund før du gir etter?

Legg noen puter oppå hverandre. Om du bruker 2 eller 4-5 er helt opp til deg selv. Sett deg på toppen og vugg frem og tilbake? Du kan også legge en vibrator på toppen, eventuelt legge et håndkle oppå vibratoren.

Noen ganger er det enkle det beste: Ligg på rygg, plasser tuppen av langefingeren på klitoris og klem på begge sider med peke- og ringfingeren. Massér på begge sider og tuppen samtidig.. Best føles det om man griper tak først når klitoris er hard.

Et bidé er laget for vask, men noen synes det er bedre å bruke vannstrålen til å onanere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg