Onani tips for menn


Noen flere tips for menn og deres favorittleke: Penis. Disse kan (og bør?) naturligvis også leses og benyttes av kvinner, kanskje hun kan overaske ham med teknikker han ikke kjente selv engang?

Akkurat i det du kommer, bøy penis ned, mange opplever at det gir en lengre og mer intens utløsning.

Noen menn opplever å få kraftigere orgasme når de onanerer med ?feil? hånd. Dette kan skyldes at det tar lengre tid og at spenningen rett og slett får bedre tid til å bygge seg opp. Det er uansett verdt å prøve.

De enkleste variantene innen onani, er å bruke forskjellig antall fingre. De fleste har sin favoritt, om det er to fingre, tre fingre eller hele hånden. Det er jo helt i orden, men en liten gjennomgang av forskjellige grep kan gi en overraskelse eller to. Noen varianter:
1: Hele hånden med et godt grep rundt penis.
2: Tommel og pekefinger lager en ?O?-ring, resten av fingrene er ikke i bruk.
3: Tuppen av tommel og bekefinger holder på henholdsvis oversiden og undersiden av penis, uten å berøre siden av penis overhodet.
4: Prøv med tommelen og langefingeren og bare de to fingrene.

Trekk forhuden godt tilbake med den ene hånden og onanér med pekefingeren og tommelen som en ring. La fingrene gli lett og bruk gjerne litt glidemiddel på penis.
Hold rundt penis med et godt grep med ene hånden, hold den andre hånden rett og la håndflaten massere penishodet. Noen dråper glidemiddel er en klar fordel.

Hold rundt testiklene;  trekk dem ned og hold dem nede samtidig som du onanerer.

Hold om roten av penis med den ene hånden, forhuden trukket tilbake.
Grip om nederst på penis med den andre hånden og trekk oppover. Øverst slipper du og griper tak nederst igjen og gjentar. Det anbefales å bruke godt med glidemiddel.

Mange kvinner bruker en pute å gni seg mot når de onanerer. Det kan menn også gjøre. Rull sammen en pute og hold den med knærne og én hånd, samtidig som du bruker hoftene og beveger hele underlivet.

Når vi er inne på å bevege hoftene, forsøk å stå oppreist og hold om penis med én eller to hender. Hold hendene i ro og beveg hoftene.

Et bananskall er kanskje det beste en mann kan finne i et fruktfat dersom han skal bruke noe derifra til å onanere. Skjær opp skallet på langs og benytt den midterste halvparten av skallet. Brett det rundt penis og hold rundt med hele hånden. For best resultat, få formet skallet slik at størst mulig del ligger jevnt mot penis.

Å stimulere undersiden av penishodet med en tannbørste, samtidig som man holder forhuden godt trukket tilbake, kan gi en svært intens følelse.

Ha på en løs og ledig boxershorts, gjerne en i myk silke, og onaner gjennom stoffet.

Mange menn opplever at analstimulering (prostatastimulering) når man får utløsning gir en kraftigere orgasme og lengre sprut.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg