Sex utendørs

Sommeren er definitivt høysesongen for sex utendørs.
Man kan naturligvis ha det hele året, men 20 cm løssnø, minus 10 grader og litt vind er ikke akkurat egnet for hygge.
Så de fleste av oss foretrekker sommeren.
Hvor du kan gjøre det, begrenses bare av fantasien og til en viss grad av lover og regler.

Skal man ha sex utendørs, er det to ting som gjelder:
1: At det ikke er et sted hvor mange mennesker ferdes (da gjerne på et tidspunkt hvor det er folketomt)
2: At man gjør det så diskre at ingen oppdager det.

Noen steder dere kan ha sex utendørs:
Ved sjøen om dere finner en vik for dere selv.
I vannet, det er ikke nødvendigvis så lett for de på land å se at dere faktisk ha sex og ikke bare holder om hverandre (men se opp for svømmere med dykkemaske og snorkel)
I skogen eller i fjellet, Norge er dekket av både skog og fjell og ofte er det langt til andre folk, perfekt for litt ekstra hygge.
På terrassen eller balkongen.

Det er viktig å ikke utsette andre for ting de ikke ønsker, det betyr at det er ikke greit å ha sex med tilskuere, med mindre tilskuerne faktisk ønsker å se på dere ha sex.
I praksis betyr det at dere med loven i hånd kan ha sex i stua med terrassedøren åpen, om noen ser på, så er det frivillig, men dere kan ikke ha sex på offentlig sted hvor andre mennesker ferdes, med mindre dere er sikre på å ikke bli oppdaget.

God sommer!

    1. Sex i det fri er både deilig og spennende. Å kunne nyte din elskedes nakne kropp i det fri er himmelsk deilig. Det finnes mange deilig plasser å ha seg i det fri. Du har ei vik, strand fjell, eng, tom parkeringsplass, bak en låve, ved et forlatt hus osv. Er vel bare å bruke fantasien så finner du stedene. Jeg og min kjære har en fast plass som vi oppsøker hver sommer og det er like pirrende og nydelig hver gang.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg