Start-stopp-teknikken


Kanskje den mest effektive måten å behandle for tidlig utløsning på. Teknikken anbefales av leger og sexologer som behandler menn som opplever det som et problem at de får utløsning for tidlig. Teknikken har vist seg svært effektiv og kan med fordel benyttes av de som ikke har dette problemet for å få bedre kontroll over sin egen utløsning også.

Mannens orgasme består av tre deler. For enkelhetens skyld har vi her gått ut fra at orgasmen og ejakuleringen inntreffer samtidig.
1: Man kjenner orgasmen kommer og man vet at om noen sekunder er det for sent å snu. Dette er den kanskje deiligste perioden.
2: Selve ejakuleringen, muskelsammentrekninger og orgasmen.
3: Rehabiliteringsperioden etterpå hvor menn føler seg svært avslappet.
Disse tre punktene kan være overstått på sekunder eller vare i timer. Det er det første punktet vi skal forsøke å få til å vare lenger, med en svært enkel teknikk.

Onaner til du kjenner at du nærmer deg punktet hvor det er for sent å stoppe. Stopp i god tid de første gangene. Slipp penis, ha hendene bak hodet om det er vanskelig å holde deg i ro. La følelsene kjølne og gjenta onaneringen, til du nesten kommer igjen, før du stopper. De første gangene er det greit å forsøke å komme så nærme du bare kan, uten å komme (den siste gangen kommer du ved et uhell, du kan f.eks. risikere å få utløsning etter at du har sluppet penis og tatt hendene bak hodet). Dette gjør det enklere for deg i fortsettelsen, da du vet nøyaktig hvor langt du kan gå før du ejakulerer, du blir i stand til å stoppe når du kommer til det punktet der et enkelt tak er det som skiller deg fra orgasmen.

Når du kjenner deg selv godt nok, er du i stand til å stoppe gjentatte ganger rett før du får utløsning, og det er enklere å styre orgasmen.

Fortsett å praktisere start-stopp-teknikken, det er egentlig svært enkelt.

Om du vil dra det litt lenger kan du prøve følgende (om du er lei av å trene på egenhånd, kan du hoppe over dette punktet, siden det egentlig ikke hører til den vanlige start- stopp-teknikken): Når du kjenner du er rett ved å komme, prøv å holde rolig på penis, fremfor å slippe, samtidig som du strammer og holder PC-muskelen og på den måten bremser/stanser utløsningen. Dette er ikke så enkelt, men når du behersker teknikken så er det adskillig enklere å kontrollere din egen utløsning.

NB! Å stoppe utløsningen ved å tette hullet på penis kan være farlig. Dette er kjent som injakulasjon og er noe man bør unngå.

Når man føler at man har rimelig god kontroll selv, er det på tide å involvere partneren i teknikken. Første steg er å la henne bruke hendene og be henne stoppe når utløsningen kommer for nærme. Øv på den samme måten som når du er alene. Neste skritt er å benytte teknikken under samleie. Til å begynne med er det å anbefale å trekke seg helt ut, men etter hvert kan man avansere og bare stå helt stille, uten å trekke ut penis. Dette er trening hun må hjelpe til med, siden hun også må holde seg i ro. Noen, men langt fra alle, opplever at de etter en stund ikke trenger å stoppe helt opp; det holder å endre litt på rytmen.

Start-stopp-teknikken kan være ganske frustrerende for begge parter, men resultatet er bedre sex for begge. Lykke til.
 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg