7 typer sex


Det finnes mange former for sex, her har vi laget en liste over 7 forskjellige former for sex som er verdt å teste minst en gang.

Rå lidenskap sex.
Sex hentet rett fra fantasien, man trenger ikke snakke, det er ganske enkelt begjær og seksuell lyst som driver dere begge og det eneste dere vil er å ha sex.
Det behøver ikke vare lenge, det behøver ikke være super godt, men det kan fortsatt være en av de beste formene for sex.

Dirty talk sex.
Det er ikke planlagt, men en frekk, kinky samtale utvikler seg, utfordringer kommer, det ene ordet tar det andre og plutselig har du sex.

Sex i fylla med venner.
Sex i fylla er vanligvis ikke spesielt god sex, men sex MÅ ikke være fantastisk hver gang, noen ganger kan det være gøy og noe som er kult der og da.
I så måte er en god fest med gode venner som ender med litt sex noe alle bør oppleve en eller annen gang.
Sørg bare for at det er venner du faktisk kunne tenkt deg å ha sex med selv når du ikke er kanon full…
(Å bli med noen du akkurat ble kjent med hjem på nachspiel etter en fuktig kveld på byen, kvalifiserer ikke)

Sex med et annet par.
Uansett om du er singel eller i et par og tar med partneren din, å ha sex sammen med et annet par er definitivt noe alle bør oppleve.
Nå snakker vi ikke om partnerbytte, men sex så man kan skimte/se andre ha sex og kanskje bli sett/hørt når dere har sex.
Det er en frigjørende opplevelse som ikke behøver å utvikle seg til noe mer, men se og bli sett foruten muligheten for at noe KAN skje, er unik.

Massasje sex.
En god massasje som utvikler seg til noe mer er verdt å oppleve.
I hvert fall dersom man ikke forventer det.
Å ligge stille, slappe av, nyte en god massasje som gradvis blir mer intim, vel det er noe alle bør oppleve en gang i blant.
Men ikke for ofte for, fordi da blir det fort at man forventer at massasjen skal utvikle seg til sex og da forsvinner spenningen.

Forbudt sex.
Tanken på det forbudte er noe de fleste finner ekstremt opphissende.
Noen ganger bare i fantasien, andre ganger i virkeligheten.
Om det er å ha sex ute på steder hvor man kan bli oppdaget eller om det dreier seg om sex med en kollega på jobb tur…

Elskov.
Sex med en man elsker og har følelser for kommer man ikke unna.
En partner man kjenner og som kjenner deg, en partner som vet hvilken knapper hun/han skal trykke på for å gi deg maksimal nytelse.
Ingen annen form for sex kan måle seg og dette er heldigvis den typen sex du kan ha mange ganger i livet og som fortsatt er like bra.
De andre variantene nevnt over, mister fort spenningen.
Men god elskov kan du ha igjen og igjen… kanskje også med flere forskjellige partnere dersom man ender opp i flere forhold i løpet av livet.
 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg