Når han ikke får den opp


Det skjer alle menn fra tid til annen, den vil bare ikke reise seg.
Det er ingen grunn til panikk, det er noe som alle, absolutt alle, menn opplever på et eller annet tidspunkt og det kan skyldes mange forskjellige ting, at man har drukket mye alkohol, at man er sliten, har mange ting å tenke på, prestasjonsangst osv.
Eller det kan være at man ikke greier å finne en eneste grunn.
Her har vi satt opp en liste over ting man bør gjøre om problemet dukker opp.

Aksepter situasjonen, ikke få panikk, det er slikt som skjer.

Prøv å forstå hvorfor det skjer, er det stress eller ble det en drink for mye?

Ikke prøv igjen med en gang, det blir stress og du legger mer press på deg selv, det er bedre å ta tiden til hjelp.
Om du presser deg selv, er det starten på en ond sirkel og det vil aldri fungere.

Ikke steng henne ute, forklar henne problemet og bruk tid på å kose med hverandre. Det er mulig en liten blow-job kan hjelpe?

Ikke vær redd for å ta hånden til hjelp, ingen vet hvordan kroppen din reagerer bedre enn du selv og om det er noen som kan få den opp, så er det du.
Press på mellomkjøttet og litt runking kan ofte utrette mirakler.

Det finnes andre måter å tilfredsstille en kvinne på, som ikke krever en ereksjon, om du fullfører oppdraget, er det stor mulighet for at du får en ny sjanse siden uansett.

Om du får den opp, men er usikker på om den vil holde seg oppe, styr klar av stillinger som bøyer penis nedover og stillinger du av erfaring vet at kan svekke ereksjonen.
En sikker vinner i et slikt tilfelle er den klassiske misjonæren.

Dersom du av erfaring vet at du kan ha problemer med fks. en første date, noe som er ganske vanlig, en slags prestasjonsangst, kombinert med at man ofte er veldig tent, er ikke en god kombinasjon.
I så fall kan det faktisk være en løsning å ta en liten pille på forhånd.
Merk at det krever en liten tur til legen, å handle det på internett er ikke spesielt smart, det publisert en rekke undersøkelser som viser at en skremmende stor andel av de pillene du kan bestille fra diverse mer eller mindre lugubre nettsider, inneholder helt andre ting enn butikken hevder.
 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg