“Få større penis”-teknikker.


Det er mange som sier de har det rette utstyret for deg som ønsker permanent større penis. Det koster noen kroner, men det virker garantert. Vel? gjør det egentlig det? Vi ser på noen av teknikkene du sikkert har hørt om, eller i hvert fall har fått spam-mail om..

Piller:
Virker det? Tvilsomt. Ikke en rask og effektiv måte, men kostbar. Det finnes sikkert flere 100 forskjellige typer piller som hevder de kan hjelpe deg med å få større penis. Hver og en av dem har en rekke fornøyde ?kunder? som står frem. Ikke en av dem har noen som helst medisinsk bevist effekt.

Penispumper:
Virker det? Nei. En penispumpe kan hjelpe deg til å få en kraftigre ereksjon og også hjelpe deg med å få en ereksjon, dersom det kan være vanskelig. Men noen langvarig effekt har den ikke, uansett hva din lokale sexshop sier.

Kirurgi:
Virker det? Ja. Dette er faktisk den eneste beviste måten å få større penis på. Det finnes flere forskjellige måter å gjøre det på, men siden en stor andel av de som får utført inngrep av denne typen er misfornøyde i ettertid, er dette noe som er forbehold de som er desperate. I følge en amerikansk undersøkelse, så er så mye som 70% misfornøyd med resultatet.

Trening:
Virker det? Egentlig ikke
Effekten er kanskje ikke så stor, men når det gjelder sex i praksis, så er dette det foretrukne alternativet.
Kvinner har de siste årene trent PC muskelen aktivt, det bør gutta gjøre også.
Bedre kontroll over egen ereksjon, bedre kontroll over egen utløsning og generell økt seksuell teknikk er effekter som er mer sannsynlige enn økt størrelse.
Men det er vel i grunn ikke noe dårlig resultat?

Strekking:
Virker det? Høyst tvilsomt. Det finnes en del slike ?penisstrekkere? på markedet som er alt annet enn billige. Strekking av legemsdeler fungerer på andre kroppsdeler som ører, lepper og hud. Det finnes ingen uavhengig dokumentasjon på at dette fungerer på penis. Det som derimot er sikkert, er at dette er en teknikk som krever at man strekker flere timer, hver dag i lang tid (typisk flere måneder). Det er en smertefull prosess så det er svært, svært få, om noen som fullfører anbefalt behandlingstid. Det har også blitt påstått at selv om penis skulle bli lengre, så kan det få konsekvenser for hardheten i ereksjonen.

Penisstørrelsen ligger i genene våre og det er dessverre ingenting du kan gjøre med det. Det du BØR gjøre er å være så flink du kan til å bruke det du har. Og så er det en god ide å trene PC-muskelen? penis blir nok ikke større, men du får bedre kontroll og det er vel i grunn det viktigste uansett?

Kilde: askmen.com og diverse andre nettsider.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg