Rockbox er sendt ut

Da har vi sendt ut en rockbox  til en tilhenger på facebook…

Denne gangen var det Cecilie som fikk den og vi venter spent på tilbakemelding… som naturligvis vil bli publisert her og på facebook…

Vi kommer til å dele ut leketøy til heldige tilhengere med ujevne mellomrom fremover, så tips vennene dine om å bli tilhengere av erotikknett på facebook. 

Rockbox søker tester!

Rockbox er en kraftig vibrator som går på 230 Volt. (plugges i stikkontakten)

Dette er etterfølgeren til Sqweel  som har fått ganske mange fans etterhvert.

Vi kommer i fremtiden til å velge ut personer blant de som liker erotikknett som får mulighet til å teste produkter fra tid til annen og dette er det første produktet.
Når det gjelder tester, er det to ting som er viktig:

1: Påmelding til disse er forbeholdt de som liker erotikknett.
2: Den som vinner må være villig til å skrive en “test” som andre potensielle kunder kan ha nytte av. 

Facebook reglene for å markedsføre kampanjer og konkuranser er relativt ukurante å forstå, dessuten endres de hele tiden…
Vi vil derfor i fremtiden legge ut konkuransene her på denne bloggen og linke til den fra facebook med en kort intro tekst.
Vinnere vil også bli annonsert på denne bloggen.

Vi vil også feire spesielle hendelser som at vi passerer 1000 tillhengere på facebook og vil deretter gi bort gaveposer for hver gang vi øker med 500.

Vi setter stor pris på om du tipser venner og bekjente om erotikknett og på den måten gir dine venner mulighet til å delta i konkuranser og andre hendelser hos oss. 

Erotikknett er Norges eldste rene online erotiske nettbutikk, men vi har alt for lenge “oversett”  facebook, det har vi nå til hensikt å gjøre noe med!

Vi avslutter med å legge ut noen bilder av rockbox.
 

Velkommen til vår blogg!

Siden facebook ikke tillater at man annonserer vinnere av konkuranser og kampanjer gjennom dem, har vi laget en egen blogg for konkuranser og for å ha et sted å annonsere vinnere.

Vi vil legge ut en link til bloggen hver gang en ny konkuranse er på gang og hver gang det er trukket en vinner av en pågående konkuranse.