Hvordan suge pikk: Lyn kurs på hvordan gi mannen en fantastisk sugejobb

Hvis du synes at det å gi mannen er blowjob/sugejobb er lett, da er du kanskje et naturtalent. Å ha et naturtalent er fint fordi det da betyr at du liker å gjøre det, og når du liker det du gjør, så er sannsynligheten stor for at du er god på akkurat det. Men selv om du er et naturtalent så er det alltid greit å få tips og å sammenligne erfaringer med andre, for å forsikre deg om at du gjør ting rett. Sugejobber er ikke akkurat en ting du kan diskutere med hvemsomhelst, og denne artikkelen vil gi deg noen få tips, slik at du kan gi den beste sugejobben han noensinne har fått.

Ingen tenner

Dersom du spør en mann om det er noe de ønsker på sugejobben, så vil de svare mindre tenner. Mange kvinner er ikke bevisste på at de kanskje bruker tennene for mye og at problemene med det gjør at sugejobben faktisk kan være dirkekte ukomfortabel for mannen. Hvis du har dette tipset i bakhodet, så vil du sannsynligvis gi mannen en bedre opplevelse. Husk at lepper er godt og tenner er vondt. Du skal gi en sugejobb og da bruker man ikke sandpapir på pikken? Du kan best oppnå dette ved å utvide kjeven din og få tungen ut av veien. Tungen burde  uansett gjøre andre ting

Øyekontakt

Undervurder ikke viktigheten av øyekontakten når du har oralsex. Øyekontakt gjør hele opplevelsen mer personlig og det forteller mannen mye om deg. Mange ganger så har mennesker en tendens til å unngå øyekontakt  under sex fordi de oppfatter det som ukomfortabelt, men denne regelen gjelder ikke når det kommer til sugejobber. Øyekontakten får deg til å se sexy ut i hans øyne og det forteller ham at du nyter hva du gjør nesten like godt som han nyter at du suger ham. Det tenner mannen enormt mye. Å holde øyekontakten er også en fin måte å få små hint og ledetråder på de tingene han liker og også om du gjør dem rett.

Utforske pikken

Mannen din vil få mye glede av opp og ned bevegelsene assosiert med en sugejobb, men hvis du vil forbedre deg i hva du gjør, da er det bra å vite hvor hans sensitive områder er. Du vil få en god del av de ledetrådene ved å bruke øyekontakt som ble nevnt over her, men hvis du vil ha en liten fuskelapp ?. så involverer det tuppen. Nederste delen av tuppen på penis er veldig sensitiv og om du lar tunga gli over den når du gir ham en sugejobb, så vil han legge merke til det. Om du ikke tror på det, så prøv neste gang og du vil se en mann som er blir veldig fornøyd. Det lønner seg også å ha en god rytme og å kanskje øve litt på deep throat ferdighetene.?

 

For mer omfattende guider og flere tips & triks besøk erotikknett.
Erotikknett.no er Norges største gratis erotiske nettside

Beste nye sexleketøy 2011/2012

Sist vi skrev en beste nye sexleketøy artikkel, var tilbake i 2009.
Siden den gang er det kommet mengder av nye produkter, men de fleste er forbedrede utgaver av gamle klassikere.
Som fks. We-vibe 3.

Her har vi uansett tatt en kikk på noen få produkter som er verdt en nærmere kikk.
Det er endel linker i dette innlegget, det skyldes at det er praktisk dersom man ønsker ytterligere informasjon om produktene som står beskrevet i denne artikkelen.

 

We-vibe 3
We-vibe har de siste årene vært verdens mest solgte vibrator og vi føler oss trygge på at tredje generasjon skal sørge for å beholde den posisjonen.
We-vibe er fortsatt beregnet på bruk sammen med en partner, men under panseret er det en del forbedringer.
Nå er den utstyrt med en liten fjernkontroll for enklere justering under bruk, den har fått en ny lader som gjør det mulig å kapsle den helt inn, slik at den blir 100% vanntett og i følge produsenten har de klart å øke kraften med hele 40%!
Allerede med generasjon 2 ble den utstyrt med forskjellige pulseringer, utover de forskjellige hastighetstrinnene.

 

Sqweel
Sqweeel er utvilsomt et av de særeste sexleketøyene til noensinne å ha funnet veien ut I butikkhyllene.
Samtidig så hard et rukket å bli ekstremt populært og det har allerede rukket å bli lansert en serie kopier av varierende kvalitet.
Enkelt fortalt er dette et hjul med myke silikontunger, som roterer.
Kombinert med et godt glidemiddel, gir dette en følelse av en tunge.
Sqweel kommer med et hjul, men det finnes flere forskjellige hjul som kan benyttes istedenfor det som følger med, for mykere eller kraftigere stimulering.
Sqweel er laget for kvinner og er resultatet av en design konkurranse i England (noe som muligens forklarer hvordan noen greide å tenke så utenfor boksen) men vi har hørt fra menn som syntes det fungerer svært godt også.

 

Fun factory generasjon 4
Fun factory gikk fort fra generasjon 3, som hadde litt kraftigere motor og turbo knapp, til generasjon 4, som er oppladbar.
Klick laderen til Fun factory passer alle oppladbare vibratorer de har lansert og kan nesten sees som er forsøk på en standardisering,Fun factory benytter seg av magnetladere, der er altså ingenting som plugges inn.
Fordelen er at de er endelig i stand til å lever produkter som er helt vanntette, bakdelen er at de noen ganger kan være litt tricky å få festet, slik at vibratoren faktisk lader.
Det er uansett et overkommelig problem og med litt prøving og feiling fikser man det enkelt.
Generasjon 4 er også langt mer stillegående enn tidligere generasjoner og ifølge produsenten, krafigere.

 

Lelo wand
LELO har byttet eiere de siste årene og de fleste som var med å starte selskapet er forlengst forsvunnet.
Jeg skal ærlig innrømme at etter et par serier med ikke veldig gode produkter, begynte jeg å frykte at de kom til å forsvinne ut i det store intet og bli bare nok en sexleketøy produsent.
Heldigvis tok jeg feil og de ser nå ut til å ha funnet veien tilbake, noe de ikke minst beviser med sin spennende serie med kraftige, oppladbare wand vibratorer.
De ble lansert tidlig i 2012 og vi er spente på hva fremtiden vil bringe fra denne produsenten.

 

Glidemiddel
Glidemiddel er ikke akkurat noe nytt, det har eksistert en rekke forskjellige glidemiddler I mange år, men organiske glidemiddler er nytt.
Erotikknett er distributør for Intimate Organics i Norge, dette er glidemiddler som er mildere mot kroppen enn ?vanlige? glidemiddler.
Intimate Organics har en relativt omfattende serie med glidemiddel, som spenner fra vanlig vannbassert til en serie med forskjelige glidemiddler med smak.
De har også egne glidemiddler for analsex.

 

Nexuv REVO
Analplugger for men er i grunn ikke noe helt nytt å grensesprengende, men Nexus har med sin REVO tatt det hele et skritt videre og laget en anatomisk korrekt plugg med et bredt område for kraftigere stimulering på utsiden, sammtidig som at revo har en roterende tupp.
Tupper roterer i sirkler og minner således om en finger-
Dette er en form for stimulering som har vist seg mer effektiv enn ?normal? vibrasjon og Nexus REVO har fått vannvittig mye positiv omtale siden den ble lansert i andre halvdel av 2011.

 

REV1000
En av de største nyhetene er utvilsomt REV1000.
 Dette er et produkt som ikke er en forbedret utgave, dette er et helt nytt konsept og de fleste som har prøvd den, er enige i at det fungerer.
Dette er faktisk et onani verktøy for mannen som gjør at han ikke trenger å bevege verken hånden eller kroppen, utover å eventuelt trykke på noen knapper.
REV 1000 så dagens lys sent i 2011 og vi føler oss rimelig sikre på at dette er et av de produktene som kommer til å komme i oppgraderte utgaver fremover.

 

Fleshlight girls
Fleshlight har etterhvert utviklet serien med produkter betydelig.
Det som begynte med et par enkle (Vanlig og STU) er etter hvert blitt en omfattende serie, hvor de naturtro (i den grad en ting i en boks kan være naturtro) er den serien som utvikler seg mest.
De tar avstøpninger av pornostjerner og selges som fleshlight girls.
Her varierer utvalget stort, nye kommer til og gamle forsvinner flere ganger i året.
De har også lansert en litt mindre utgave av fleshlight, kalt fleshlight Flight, samt en som heter Blade.
Sistnevnte er ikke tilgjengelig i Norge når dette skrives (Juni 2012) men er et produkt det kan være verdt å merke seg.
I januar 2012, ble Blade kåret til årets beste nye mannlige sexleketøy på AVN messen i Las Vegas.

 

Felles for alle disse produktene er at de representerer den nye generasjonen sexleketøy.
Det er fokus på materialer som er trygge å benytte og produsentene har i hvert enkelt tilfelle forsøkt å lage produkter som holder en betydelig høyere kvalitet enn det vi så for noen år siden.
For mer informasjon ommaterialer som benyttes i sexleketøy, besøk dildoguiden.no
Det er også verdt å legge merke til at design de siste årene er blitt gradvis viktigere, det er ikke lenger bare Fun Factory og LELO som fokuserer på det.

Dersom du har en egen blogg, så legg gjerne en link til denne bloggen og send oss en melding, så legger vi gladelig en tilbake til deg!
Vi vil gjerne være med å bygge opp et nettverk av nyttige, erotiske blogger!

6 hemmeligheter om kvinnelig onani!


Det er flere grunner til at kvinnen ønsker å oppdage sin egen seksualitet. Av en eller annen grunn så kan det være at hun ikke har blitt kjent med sin egen kropp gjennom masturbering tidligere. Tingen med masturbering er at det kan hjelpe en kvinne til å få et mer komplett sexliv sammen med partner, fordi hun finner ut av hvilke ting hun liker. Dersom du nettopp har startet eller ønsker å forbedre “egenpleien”, så finner du her 6 hemmeligheter om kvinnelig masturbering.

Vibrator

En vibrator kan gi deg noen av de beste orgasmene du noensinne vil få. Dersom du snakker med kvinner som bruker vibrator, så vil du få vite at det er en intens følelse, som for noen faktisk kan bli for intens. Det betyr ikke at du burde gi opp å bruke vibrator, det er nemlig et hav av forskjellige å velge i. Det finnes en vibrator der ute for deg, du må bare finne den.

Dildo

Dildoer er en annen form for sexleketøy som er genial for de kvinner som synes vibratoren blir for intens. Dildoer kan nesten simulere en naturlig penetrering, og forskjellen fra å ta med deg noen hjem, så vet du i alle fall størrelsen på det du har hjemme. Hvis du er tilhenger av en spesiell størrelse, så kan du enkelt nok bare gå inn på en sex-leketøysbutikk og kjøpe akkurat det du liker. Dersom å gå inn i en butikk ikke er å foretrekke, så kan du bestille online og vanligvis så blir det sendt dirkekte hjem til deg på en diskret måte..

Du har to hender ? bruk dem

Du har to flotte orgasme triggere for å få fantastiske orgasmer. Du har klitoris og du har g-punktet, men du vil ikke klare å nå dem med èn hånd. I stedet for å slå deg til ro med bare den ene nytelsen så kan du jo benytte deg av begge. Du kan bruke begge hender og du vil nå toppen ganske mye fortere på en mye mer tilfredsstillende måte.

Gjør det som føles riktig

Bruk den metoden som kroppen din responderer på. Dersom du bygger deg opp med bekymringer så kan det bli vanskelig å følge med på hva kroppen faktisk ber deg om å gjøre. Masturbering handler om hva som føles godt. Prøv å ta på deg selv på måter du ikke har gjort før og følg med på bølgen videre.

Finne rett stemning

Å finne rette stemningen er viktig når du skal leke litt. De tingene du burde tenke på er atmosfæren; føler du deg komfortabel? Vær sikkert på at du ikke vil bli forstyrret av telefoner, folk som banker på døra eller andre distraksjoner. Du burde være totalt avslappet, slik at du kan ha full glede av stunden

Tankevandring

Kvinner er ikke like visuelle som menn, mens menn liker å ha bilder fysisk foran seg så ser kvinnen bildene for seg. Det betyr ikke at du skal la være å søke etter tips andre plasser. Noen kvinner finner at det å lese erotiske noveller og litteratur er en fin måte å komme i rette stemningen på. Dersom du har en spesiell fetisj som du liker, så finner du også mange av disse historiene på nettet og de kan være en grei måte å komme i gang på.

Når det gjelder onani er det også to andre nettsider som er verdt å besøke:
Onani.no som omhandler, akkurat som tittelen sier, onani.

Klitoris.no siden de fleste kvinner oppnår orgasme gjennom stimulering av klitoris, er dette informasjon alle kvinner (og menn som ønsker å kunne tilfredstille kvinnen) bør kjenne. 

Tre stillinger som GARANTERT gir henne en orgasme.

Det er ikke alltid lett å gi kvinnen orgasme før mannen når sitt klimaks med mindre han vet hva han gjør. Det handler ikke bare om lenden på akten, men også om hva en mann kan gjøre for å gi henne orgasmisk nytelse. At timing ikke er viktig er dermed ikke sagt, en kvinne bruker gjennomsnittlig nærmere tyve minutter for å nå klimaks, men en kan ikke belage seg på repetisjoner dersom du vil få henne dit. Forspillet er utrolig viktig fordi det får ovnen varm før brødet går inn. Og sammen med forspillet vil de følgende teknikkene og stillingene få henne dit hver gang.

 

Misjonæren pluss

 

Du vet kanskje ikke hva misjonæren pluss er, fordi vanligvis snakkes det ikke så mye om den, men dette er en variant av den kjente misjonærstillingen. Akkurat som den tradisjonelle misjonæren vil mannen være på toppen og dama under, forskjellen ligger i det lille plusset som er en gjenstand du vil trenge ? og det er en pute. Ved å plassere puten under hennes nedre rygg/rumpe vil vinkelen på hennes vagina endres. På denne måten treffer penis g-punktet ved hvert støt. Gjort riktig vil denne teknikken gi kvinnen en av de sterkeste orgasmene hun noensinne vil oppleve, og det beste er at det ikke vil være mer anstrengende enn den vanlige misjonærstillingen. Det er ingen grunn til å ikke prøve denne stillingen ut i senga, puten er lett tilgjengelig.

 

Å ri

 

Selv om ikke denne stillingen appellerer til alle kvinner, er den en av de mest effektive måter for henne å få en orgasme på. Den er så effektiv nettopp fordi du ikke kan stå i veien for orgasmen hennes med mindre du gjør «for mye». Hun er i kontroll, hun kjenner kroppen hennes og vil styre nøyaktig etter den. Alt mannen trenger gjøre er å lene seg tilbake og nyte turen. Men vær oppmerksom på at denne stillingen er slitsom for kvinnens bein siden hun gjør den tyngste jobben, hendene hennes kan også bli slitne så det kan ikke forventes at hun fortsetter i denne stillingen gjennom hele akten. Varm henne opp i en annen stilling og avslutt med denne.

 

Tight Squeeze.

 

Denne stillingen er en favoritt for mange. Hun ligger på magen og han penetrerer bakfra mens han ligger oppå henne. Stillingen tillater penis å treffe framsiden av kvinnens vagina, med andre ord g-punktet hennes. Det er også mye nærkontakt, noe som er svært verdsatt av kvinner. Uansett hvilken stilling du prøver, bør du alltid ha i bakhodet at menn vanligvis når klimaks mye fortere enn kvinner, så oralsex og forspill er en god idè. Stillingene beskrevet her er fantastiske og tross alt er det deg hun ønsker at skal gi henne sin neste orgasme. Pass på at sexlivet ikke blir monotont, hold på eventyrlysten og du vil gi henne den beste sexen i hennes liv.

8 tips for å få sexleketøyet til å vare lenger

Her er noen enkle tips som kan hjelpe deg å gi ditt favorittleketøy lengre levetid.

 

– Fjern batteriene fra vibratoren når den ikke er i bruk. Da unngår du at vibratoren blir liggende på svak hastighet og at motoren kan brenne opp, samtidig som du fjerner risikoen for lekkasje i batteriene som også vil ødelegge vibratoren.

 

– Senk aldri elektriske vibratorer under vann. Det kan oppstå kortslutninger, rust osv. som vil gjøre at vibratoren vil dø etter kort tid.

 

– Om du har vanntette vibratorer, sjekk pakningen ved batteridekslet med jevne mellomrom. Dersom denne pakningen er ødelagt eller forsvunnet, er ikke vibratoren lenger vanntett og må ikke benyttes i vann. Se over.

 

– For vibratorer eller vibrerende egg med ledning og separat kontrollenhet, ta litt myk elektrikertape rundt overgangen mellom ledning og vibrator, samt ledning og kontrollenhet for å styrke disse punktene. Overgangen er et svakt punkt hvor ledningen blir utsatt for store belastninger. Ledningen VIL ryke der etter hvert, det er bare et spørsmål om tid.

 

– Skarpe kanter på en hardplast vibrator kan slipes ned med en neglefil. Sprukket glass må kastes.

 

– Dersom du bruker et vibrerende egg eller vibrerende kuler analt eller vaginalt, putt dem i et kondom før bruk. Trekk i kondomet og ikke ledningen når de skal trekkes ut, for å unngå brudd i ledningen.

 

– Vibratorer og dildoer bør aldri oppbevares i en haug, de bør oppbevares adskilt fra hverandre, siden spesielt forskjellige jelly (mykplast) og cyberskin/loveclone-materialer kan smelte sammen om de blir liggende inntil hverandre.

 

– Cyberskin/loveclone og lignende materialer bør ikke vaskes med alkohol eller vibratorrens, de bør KUN skylles med lunkent vann og mild såpe før de lufttørkes. Disse materialene bør pudres med maismel før de oppbevares i en lukket pose.

For Norges mes spennende utvalg av sexleketøy, besøk vår nettbutikk på http://shop.erotikknett.no