Ny heftig vibrator fra We-vibe

Thrill er en spennende g-punkt og klitorisvibrator fra de som ga oss den klassiske we-vibe vibratoren, Norges kanskje mest solgte sexleketøy.

Thrill er kort sagt en vibrator som stimulerer g-punktet og klitoris samtidig, den er utstyrt med et enkelt håndtak på toppen, som gjør det enkelt å manøvrere den.
Allerede flere måneder før den ble vist offentlig for første gang, dukket det opp annonser om at de skulle lansere et nytt produkt som skulle revolusjonere vårt syn på sexleketøy.
Om dette produktet virkelig endrer vårt syn på sexleketøy?
Vel. det er vel litt å ta i, ja, definitivt et herlig produkt, men det kreves MYE for at vi skal regne en vibrator som revolusjonerende… Ja, den er vanntett, oppladbar, har 8 pulseringer/hastigheter og egner seg for alle som ønsker seg samtidig stimulering av G-punktet og klitoris.

Thrill har følgende mål:
Høyde – 98.0 mm
Bredde – 33.2 mm
Dybde – 98.3 mm

Produktet er spennende og definitivt effektivt, det kombinerer en rekke funksjoner på en til dels svært god måte og vil så absolutt falle i smak hos mange.
Utstyrt med to vibratorer, en for g-punktet og en for klitoris.

Thrill er tydelig inspirert av we-vibe, men det er et par betydelige forskjeller.
1: Den delen som skal ligge mot g-punktet er betydelig større, slik at den når g-punktet uten å benytte en ekstra penis eller dildo.
2: Den er bøybar, men langt stivere enn den vanlige we-viben, slik at det er godt press på både g-punktet og klitoris.

Thrill er oppladbar, den benytter seg av en magnetlader og er dermed 100% vanntett.
Thrill lades opp med en USB lader, enten koblet direkte til en PC, eller ved å fks. benytte seg av ladekontakten til en Iphone.
Ladetid er ca 90 minutter og fullt oppladet har den en brukstid på opp til 2 timer.

Reguleringen velges med en enkel knapp, med korte trykk kan man veksle mellom 4 forskjellige hastigheter (jevn vibrasjon) og fire spennende pulseringer.
For å slå den av/på holder man knappen inne i ca 2 sekunder.

Thrill vant prisen for produktet med størst potensiale på EROfame i 2012.

En annen litt artig detalj med dette produktet, er at det i følge produsenten kan benyttes sammen med (spesielt godkjente) silikon glidemiddler.. Fks. EROS sitt Premium silikon glidemiddel.
Men at premium silikon glidemiddel og sexleketøy i silikon fungerer utmerket sammen, har jo erotikknetts lesere vist i flere år..

Sex på offentlig sted

Å ha sex på et offentlig sted, hvor man i større eller mindre grad risikerer å bli oppdaget er en vanlig fantasi både blant menn og kvinner.

Om det er spenningen ved å muligens bli oppdaget eller det eksepsjonistiske aspektet som tenner, varierer fra person til person.

 

For å ta det første først: Å ha sex på offentlig sted er i utgangspunktet forbudt i Norge.

Det faller inn under regelverket for blotting, så dersom du har sex med noen på et sted hvor du risikerer å bli oppdaget av noen som ikke ønsker å se slikt, så er det en reel risiko for at du kan bli bøtelagt for det.

På dagtid hvor det kan ferdes barn, må dere regne med å bli bøtelagt og det er, etter min mening, velfortjent.

Natterstid på steder litt utenfor allfarvei, er det en helt annen sak.

 

Når det er sagt, så er vi i Norge langt mer tolerante for slikt enn fks. I USA, i hvert fall så lenge man ikke gjør det på steder hvor man kan bli observert av mindreårige.

I USA må man belage seg på å tilbringe kortere eller lengre tid i fengsel, dersom man blir tatt på fersk gjerning.

Et hett tips er naturligvis også å gi seg umiddelbart dersom man merker at man blir observert.

Et annet tips er å holde seg unna de stedene hvor flest mennesker ferdes.

Et portrom på Karl Johans gate i Oslo er ikke særlig smart?.

 

Når det er sagt, slipper de fleste unna uten å bli verken observert eller bøtelagt.

Som så ofte ellers er det slik at så lenge dere ikke trenger dere på noen, slipper dere unna med det.

 

Dersom det er spenningen ved å muligens bli oppdaget, så er alternativene som beskrevet over.

Offentlig sted, men ta hensyn.

 

Dersom det er det eksepsjonistiske aspektet som tenner, så er det hele mye enklere.

Det finnes swingersklubber i Oslo og lokale lag over store deler av landet hvor medlemmene liker å bli sett på, se på andre og delta dersom det er passende.

Dersom dere bare å ønsker å bli sett på, så er det fullstendig akseptert, det finnes ikke en swingersklubb hvor det kreves at dere har sex.

Så om dere vil ha tilskuere: Gjør det på en swingersklubb.

Dersom dere foretrekker mer private omgivelser, så finnes det mengder av kontakt annonser på Internett fra menn, kvinner og par som gjerne vil treffes og bare se på eller bli sett på.

 

Det kan være artig å ta en kikk over til Amsterdam, hvor de har et sett regler som faktisk beskytter de som har sex på offentlig sted.

Etter en del klager fra turister som ikke likte å se andre ha sex, ble det bestemt at det er lov å ha sex på offentlig sted som fks. I en park.

Det knytter seg riktignok noen regler til hvor og hvordan.

Det er lov om natten, så lenge det er på et sted hvor man ikke risikerer å bli sett av barn, ikke i nærheten av lekeplasser og man må rydde opp etter seg (fks. Ta med brukte kondomer)