Tips for å forlenge en vibrators levetid

Her er noen enkle tips som kan hjelpe deg å gi ditt favorittleketøy lengre levetid.

– Fjern batteriene fra vibratoren når den ikke er i bruk. Da unngår du at vibratoren blir liggende på svak hastighet og at motoren kan brenne opp, samtidig som du fjerner risikoen for lekkasje i batteriene som også vil ødelegge vibratoren.

– Senk aldri elektriske vibratorer under vann. Det kan oppstå kortslutninger, rust osv. som vil gjøre at vibratoren vil dø etter kort tid.

– Om du har vanntette vibratorer, sjekk pakningen ved batteridekslet med jevne mellomrom. Dersom denne pakningen er ødelagt eller forsvunnet, er ikke vibratoren lenger vanntett og må ikke benyttes i vann. Se over.

– For vibratorer eller vibrerende egg med ledning og separat kontrollenhet, ta litt myk elektrikertape rundt overgangen mellom ledning og vibrator, samt ledning og kontrollenhet for å styrke disse punktene. Overgangen er et svakt punkt hvor ledningen blir utsatt for store belastninger. Ledningen VIL ryke der etter hvert, det er bare et spørsmål om tid.

– Skarpe kanter på en hardplast vibrator kan slipes ned med en neglefil. Sprukket glass må kastes.

– Dersom du bruker et vibrerende egg eller vibrerende kuler analt eller vaginalt, putt dem i et kondom før bruk. Trekk i kondomet og ikke ledningen når de skal trekkes ut, for å unngå brudd i ledningen.

– Vibratorer og dildoer bør aldri oppbevares i en haug, de bør oppbevares adskilt fra hverandre, siden spesielt forskjellige jelly (mykplast) og cyberskin/loveclone-materialer kan smelte sammen om de blir liggende inntil hverandre.

– Cyberskin/loveclone og lignende materialer bør ikke vaskes med alkohol eller vibratorrens, de bør KUN skylles med lunkent vann og mild såpe før de lufttørkes. Disse materialene bør pudres med maismel før de oppbevares i en lukket pose.

Sjekk utvalget vårt av vibrator 

Litt om 50 shades of Grey

Ikke siden 9 1/2 weeks har en film eller en bok gjort like mye for å stimulere “vanlige” menneskers nysgerrighet for BDSM som bokserien 50 shades of grey…

 

50 shades of grey startet en bølge av bokutgivelser med erotiske historier med fokus på BDSM i forskjellige former og i tiden fremover kommer det til å dukke opp mengder av bøker med omtrent det samme temaet.

 

50 shades serien har i aller høyeste grad gjort flere oppmerksomme på hvilken muligheter som ligger i BDSM, på godt og vondt.

Grensen mellom lek og misbruker hårfin og kan i en del tilfeller være vrien å oppdage, dersom man bygger all sin kunnskap på bøker som disse.

 

Bøkene er ypperlig underholdning og på tross av enkelte mindre feil og mangler, har de sørget for en økt interesse for BDSM.

Det i seg selv er en positiv ting, det bidrar til økt åpenhet og bedre forståelse for miljøet.

 

50 shades of grey har blitt et popkultur fenomen, en film er på trappene og på samme måte som med enhver middels spennende Disney lansering, finnes en solid serie med lisensierte produkter å få kjøpt.

Bokserien var i utgangspunktet en trilogi, men forfatteren jobber med en fortsettelse på serie… Om ikke DET er å melke suksessen for hver krone, så vet ikke jeg hva som er.

 

Produktserien egner seg utelukkende for nybegynnere og de som ikke har noen erfaring med BDSM fra før, relativt lav kvalitet og høy pris er dessverre to settninger som alt for godt beskriver disse lisensproduktene.
Men vil du leve deg inn i bøkene og ikke er så opptatt av hva du betaler for, så ser jo noen av produktene ok ut…

Denne teksten er hentet fra BDSMguiden.no 

3 måter å holde lenger på

Å si alle blir feil, menn de fleste menn ønsker å kunne holde på lenger før de får utløsning.

Og ikke minst ønsker de å få bedre kontroll over NÅR de får utløsning.

 

Det siste er i all hovedsak en mental ting og jo mer trening man har i å holde igjen orgasmen, jo enklere er det å slippe den løs akkurat når man vil.

Så la oss se på tre enkle teknikker som gjør det mulig å trene opp evnen til å holde igjen og dermed også gir bedre kontroll over egen utløsning.

 

Start/stopp teknikken.

Denne har vi skrevet om tidligere og det er den enkleste og mest effektive måten å trene seg opp på.

Onaner til du nesten får orgasme, stopp noen sekunder, og start igjen.

Gjenta til du føler du har fått nok…

Etter hvert vil du merke at du trenger kortere pauser for å “kjølne av”

 

Klemme teknikken.

Når du kommer nær orgasmen, klemmer du rett under penishodet.

Fokuser presset på urinrøret.

På samme måte som med star/stopp teknikken klemmer du noen sekunder før du starter igjen, 5-10 sekunder er et godt sted å starte for de fleste.

 

Kondomer med bedøvende middel

En enkel og kjapp måte å løse det hele på, gir ingen mulighet til å selv kunne kontrollere orgasmen, men fungerer som en kjapp fiks.

Det finnes en mengde forskjellige kondomer på markedet som er utstyrt med bedøvende middel, normalt benzocaine.

De fleste opplever at de kan holde lenger med et vanlig kondom, med et kondom med litt bedøvelse, opplever de aller fleste å kunne holde betydelig lenger før de får orgasme.

Pass bare på å sette på kondomet riktig vei, hvis ikke ender det bedøvende middelet som innsiden av kondomet er smurt med, inne i kvinnens skjede, og det er ikke akkurat effekten vi er ute etter.

Viste du dette om glidemiddel?


foto av: webshop

Det finnes tre hovedgrupper glidemiddel: Vannbaserte, silikonbaserte og oljebaserte.

Oljebaserte glid bør man overhodet ikke benytte, uansett, de ødelegger blant annet latex (dvs også kondomer og alle jelly og cyberskin produkter)
Olje har heller ingen positive egenskaper du ikke finner i andre glidemidler.
Kommer du over et oljebasert glidemiddel, hold deg unna.

Vannbaserte glidemidler er den vanligste gruppe:
Til denne gruppen hører fks. Toyfluid, Smak & behag, Invit glid, intimate organics, smak & behag og Liquid silk til.

Vannbaserte glidemidler er antakeligvis det beste stedet å begynne dersom du er ny når det kommer til glidemiddel. Som du sikkert har gjettet består det i all hovedsak av vann.
Det er derfor lett å fjerne etter bruk, det har i utgangspunktet en nøytral smak og lukt, dessuten er det relativt få (dokumenterte) som får noen negative reaksjoner av å bruke det. (Kløe, infeksjoner, osv)
Vannbasert glidemiddel kan trygt benyttes sammen med alt av sexleketøy og kondomer.
Bakdelen med vannbasert glid er at det trekker inn i huden/fordamper under bruk, så det er ofte behov for å påføre mer underveis.
Den enkleste måten å løse dette problemet på, er å tilføre noen dråper vann.

Noen kan få allergiske reaksjoner på vannbaserte glidemidler, da kan det være en løsning å prøve ett glidemiddel uten glycerin, som fks.liquid silk eller et mildt glidemiddel fra Intimate organics.

Her er det verdt å merke seg at det kan være store mørketall, ofte settes ikke soppinnfeksjoner osv i sammenheng med glidemiddelet, på tross av at vannbasert glidemiddel iht. enkelte utenlandske undersøkelser står for en stor del av disse.

Det finnes også en rekke vannbaserte glidemiddel med smak og/eller lukt.
Dette er i bunn og grunn helt vanlige vannbaserte glidemidler tilsatt forskjellige kunstige tillsettningstoffer for å gi det hele en lukt og/eller smak.
Noen elsker denne typen glidemiddel, spesielt når det kommer til oralsex, andre syntes det hele smaker/lukter alt for kunstig og kan ikke fordra det.
Vårt råd er å prøve en lukt du tror du vil like, for så å dømme etter det. Det er selvsagt også fullt mulig å titte innom en sex butikk å lukte på de forskjellige.
Med noen få unntak, så øker risikoen for underlivsinfeksjoner og allergiske reaksjoner dersom man benytter seg av glidemiddel med lukt/smak.
Dette skyldes de kunstige tillsetningstoffene.
Det er også verdt å nevne at selv om en ting trygt kan spises (som er en typisk påstand om glid med smak/lukt) så er det ikke dermed sagt at det er trygt å benytte det vaginalt?

Silikonbaserte glidemidler er den tredje gruppen:
Dette er den gruppen som øker mest i popularitet og det med god grunn.
Her finner du Body fluid, en hel rekke forskjellige EROS glidemidler og mange andre som astroglide, gun oil, swede med mer.
Silikon baserte glidemidler har to egenskaper som gjør at svært mange velger denne typen glid.
1: Den glir og glir og glir? her trengs normalt ingen etterfylling. En dråpe eller to er normalt mer enn nok.
2: Den fungerer også under vann, så den er perfekt i dusjen eller i badekaret hvor vannet ofte skyller vekk det naturlige glidemiddelet kroppen har.
Silikon baserte glidemidler er også trygge å bruke sammen med kondomer, i motsetning til massasjeolje.

Bakdelen med silikonbasserte glidemidler er at de kan være vanskelig å få vekk etter bruk. Nå skal det sies at kroppen er laget slik at den selv sørger for å bli kvitt restene.
Dersom du ønsker å fjerne alt rett etter at du har benyttet det, må du regne med å benytte såpe da vannet preller av omtrent som på den berømte gåsa.
Å vaske det vekk med såpe, er ikke å anbefale (annet enn det som er utenpå)
Det kan medføre forstyrrelser i kroppens naturlige ph balanse og være en medvirkende årsak til underlivsinfeksjoner.
Silikon glidemiddel i seg selv er helt trygt for kroppen, det taes ikke på noen måte opp.

Det sies vanligvis at silikonglidemiddel ikke må benyttes sammen med sexleketøy av silikon.
Dette er en påstand som er feil.
Sexleketøy i REN silikon, har det helt fint med PREMIUM silikonglid.
Tantus mener fks. At deres silikon produkter har det best med silikonglid.