Fleshlight – alt du ikke viste

Det er nå i 2013, 10 år siden Fleshlighten traff det Norske markedet… det er på sin plass å se litt på hva som har skjedd i løpet av disse årene.

 

Begynnelsen:

Det begynte i en garasje i Texas, en mann satte seg fore å lage et sexleketøy for menn som var bedre enn alt annet som fantes på markedet.

Kona var gravid? igjen.

Steve Shubin var av den kreative typen og tenkte som så at dersom ingen andre ville lage noe som fungerte, fikk han gjøre jobben selv. 

Det ble mye prøving og feiling, det tok 8 måneder og kostet 750.000$ men tilslutt hadde han en prototype på det som senere skulle bli verdens mest solgte sexleketøy for menn: Fleshlight

Til å begynne med var det en hel kropp, laget i et ekstremt naturtro materiale, men Steve forsto snart at det ble for kostbart og bestemte seg for å fokusere på de viktigste delene.

Han startet derfor utviklingen av en vagina.

Boksen ble til tilfeldig, etter å ha lett litt rundt etter en passende emballasje, kom han over en stor lommelykt og tenkte som så at litt humor ville gjøre produktet enklere å selge. 

Han fikk patentert den i 1997 (navnet på patenten lyder “A Device for Discreet Semen Collection”) og i løpet av de neste årene begynte han en forsiktig produksjon som gradvis økte på. 

Etter relativt kort tid, begynte man å eksperimentere med riller og nupper på innsiden og oppdaget raskt at hver og en ga en litt annerledes følelse.

 

Kort tid etter ble Fleshlight STU født, litt trangere og med relativt store nupper for maksimal stimulering.

Den ble lansert som ikke bare et sexleketøy, men et verktøy som kunne benyttes for å trene slik at man kunne holde lenger når man hadde sex.

I prinsippet var det den kjente start-stopp teknikken, men det hindret ikke fleshligt STU fra å bli en superselger.

Kanskje ikke så rat, all den tid det er langt mer spennende å trene start/stopp med en fleshlight enn med bare høyre hånden.

Samtidig lanserte fleshlight en egen penispumpe, men den forsvant relativt raskt fra markedet igjen.

Her tror vi at Fleshlight var litt tidlig ute, vi solgte i sin tid produktet, og kan med hånden på hjertet si at det antageligvis var den beste penispumpen man kunne få kjøpt på det tidspunktet.

Men penispumper var ikke et stort marked den gang.

 

De forskjellige vaginaene er forøvrig alle avstøpninger, men lepper og klitoris blir alltid forstørret en smule for å gjøre de mer visuelt attraktive.

Steve reiste på strippeklubber i San Fernando Valley  og tilbød strippere 100$ i timen for at han skulle få ta avstøpninger…

 

Fra det tidspunktet ble serien raskt utvidet, man kunne kjøpe innlegg av forskjellig art, man kunne nøye seg med bare en boks også bytte innlegget etter behov.

De lanserte også en litt annerledes vagina som fortsatt er å få kjøpt, sex in a can.

Istedenfor å være kamuflert som en stor lommelykt, ser den ut som en brusboks.

Et artig konsept, men vacum funksjonen fra de vanlige fleshlightene fungerer ikke på langt når like godt og den kan fort oppleves som litt liten og trang, ihvertfall om man har over gjennomsnittet stor penis.

Sex in a can eksisterer fortsatt, men vil nok forsvinne etter hvert, siden den nå har fått en verdig arvtaker: Fleshlight flight.

Men mer om det om litt.

Fleshlight passerte 1 million solgte enheter på verdensbasis og salget var i ferd med å akselrere voldsomt….

 

Nå begynte fleshlight å signere favtaler med flere kjente internett babes og halvkjente pornostjerner, som blant annet Raven Riley, om å få lov til å lage naturtro avstøpninger av deres edlere deler.

Fleshlight girls var født.

 I begynnelsen var det i all hovedsak mindre kjente kvinner som stilte opp, men etter hvert dukket blant annet Asa Akira Tera Patrick, Jesse Jane, Nina Hartley, jessica drake og Stoya opp, bare for å nevne noen.

Salget nådde snart 2 millioner solgte enheter.

Utvalget av fleshlight girls som er tilgjengelig på markedet varierer kontinuerlig, noe kommer til og andre faller fra.

 

Utvalget løse innlegg er blitt kraftig redusert de siste årene og det ser ut til at fleshlight satser på å få folk til å kjøpe hele, inkludert boks.

Et av verktøyene de benytter seg av, er å lansere spesielle innlegg som finnes bare i spesielle fleshlights, fks. Lanserte de en pirates fleshlight serie, hvor hver av damene hadde et eget unikt innlegg? som naturligvis hevdes å skulle være bedre enn det meste.

Desverre finner en rekke fleshlights aldri veien til Europa… i USA lages de fleste fleshlight girlsene med unike innlegg, som ikke lanseres i Europa.

Det finnes unntak, som fks. Nina Hartley sin fleshlight, som ble lansert med det orginale Cougar innlegget også her på berget.

 

Det ble også lansert en fleshlight med vibrasjon, i begynnelsen var den å få kjøpt med tre forskjellige innlegg, men etter en kort periode forsvant to av de fra markedet.

I hvert fall i Europa.

I 2011 dukket det opp to nyvinninger, fleshlight sword og fleshlight blade, samtidig ble det meldt at salget var passert hele tre millioner eksemplarer på verdensbasis.

Litt kortere, litt lettere og litt lekrere å se til enn den klassiske fleshlighten har de alle muligheter til å bli store suksesser og de vil ganske sikkert danke ut sex in a can produktene i løpet av kort tid.

 

Hva vil fremtiden bringe for fleshlight?

Umulig å si, utover at de nok i løpet av ganske kort tid kommer til å passere 5 millioner solgte enheter?.

 

Så 100.000,- spørsmålet: Hvilken fleshlight er best?

Det er dessverre et spørsmål det er umulig å svare på, hver eneste en gir en unik følelse.

Det som ER ganske sikkert, er at har du først prøvd en, vil du gjerne prøve en til?.

 

NB: Fleshlightkings har rangert stoya destroya som det beste og det innlegget som byr på mest intens stimulering av alle fleshlight innleggene.

 

Nye kule vibratorer med fjernkontroll!

Vi har tatt inn en stilig serie med vibrerende egg med fjernkontroll som er verdt en kikk… Dette er små vibrerende egg med en kul fjernkontroll kamuflert som en ring.

Noe av det som er artig med denne typen produkter er jo at man kan benytte de på andre steder enn på soverommet. 

Disse eggene er mindre enn de fleste andre egg med fjernkontroll, men minst like kraftige.
Egget og fjernkontrollen er den samme i alle tre pakkene, men tilbehøret er forskjellige. 

Fjernkontrollen har god rekkevidde, produsenten sier minst 50 fot, men vi nøyer oss med å si at rekkevidden er over 5 meter.
Det er tross alt en rekke faktorer som spiller inn og det er sjelden den er ren, tom luftlinje mellom fjernkontrollen og det vibrerende egget.Korte trykk på ringen veksler enkelt mellom de forskjellige vibrasjonsprogrammene, totalt er 10 å velge blant.

Selve ringen kunne vært litt større, eventuelt laget i et mykere materiale så det var mulig for menn også å ha den på.
Med en diameter på 19mm passer den beste på lillefingeren.

Vibrerende penisring
Vibrerende egg
Vibrerende egg med truse

Disse er definitivt verdt en kikk.