We-vibe 4

Den mest spennende nyheten på vibratorfronten som ble lansert i 2014, var egentlig ingen nyhet, men en oppgradert utgave av en bestselger gjennom mange år.
Nemlig we-vibe.

WE vibe har siden laseringen kontinuerlig toppet listen over verdens mest solgte vibrator.
Generasjon gjorde det, generasjon 2 gjorde det og nå er det 4 generasjon som er siste nytt.
Generasjon 2 og 3 er fortsatt å finne i nettbutikker over hele verden og det er etter sigende ingen planer om å permittere de.

Generasjon 2 er betydelig billigere, nesten halv pris av 4ern og er således en vibrator som egner seg svært godt som nybegynner vibrator.
Generasjon 3 er nesten like dyr som den siste utgaven og vi må ærlig innrømme at vi har større problemer med å forstå hvorfor folk skal velge den, fremfor den siste varianten.

Slik vi ser det, er generasjon 4 en forbedring på de aller fleste områder.
Både når det gjelder kraft, vibrasjoner og ikke minst form.
Den er blitt ganske mye mindre, uten at den har mistet hverken funksjonalitet eller kraft.
Ikke minst forelsket vi oss i den nye echo modusen, hvor de to vibratorene bytter på å vibrere.
En utrolig artig funksjon som alle vibratorer som er utstyrt med to motorer bør utstyres med!
Når prisen på we-vibe 3 og we-vibe 4, er omtrent den samme, bør valget være relativt enkelt.
Vår spådom (som absolutt ikke trenger å slå til) er at det kommer til å bli produsert we-vibe 2 etter at de legger ned produksjonen av generasjon 3.

Det finnes lassevis av tester og produktomtaler av we-vibe på nettet, vi skal derfor ikke kaste bort tid på en detaljert anmeldelse her.
Men we-vibe er ikke nødvendigvis den rette vibratoren for alle, noen foretrekker stimuleringen fokusert med mot enkelområder, men riktig brukt, er det en vibrator de aller fleste vil ha stor glede av.
Den ene tingen med denne vibratoren (uansett hvilken generasjon man har) er å bruke nok glidemiddel.
Ikke så mye for hennes del som for hans, vi har etter hvert fått en del tilbakemeldinger fra menn som syntes den kan være ubehagelig å bruke, men så snart de har benyttet litt mer glidemiddel enn de mente det var behov for, har ting, bokstavelig talt, glidd mye bedre.

Verdt å tenke på, er også at dersom hun skal benytte den som en vibrator på egenhånd, er det en fordel å ha en dildo ved siden av.
Den er ikke stiv nok i formen til å legge nok press på g-punktet i utgangspunktet, den er tross alt designet spesielt for bruk under samleiet.
Men en penis er i denne sammenhengen fullt mulig å erstatte…
En ikke alt for stor dildo i silikon, er det perfekte hjelpemiddelet i denne sammenheng.
En for stor dildo vil faktisk ta vekk noe av effekten, så en dildo mellom 14 og 19 cm er den perfekte størrelsen, gjerne en med baller, fks.lonestar dildoen fra Vixen.
Vixen lager forøvrig verdens beste dildoer, det er ikke åpent for disksjon 😉
Brukt sammen med en god dildo, er we-vibe, uansett om man velger 2, 3 eller 4 ekstremt effektiv også som solo sexleketøy.

Så avslutningsvis: Dersom man har en we-vibe 1 eller to… er det verdt å gå for siste utgave?
Svaret er JA.
Mer kraft, mer effektiv form, mer spennende vibrasjon og fjernkontroll gjør den etter vår mening til et langt mer anvendelig produkt og ikke minst mer effektivt produkt.

Har man generasjon 3, ville vi nok nøyd oss med å kikke… om man da ikke er stor fan