Kelloggs brødrene og kampen mot onani


De fleste kjenner antageligvis til at Kelloggs corn flaks ble utviklet for å redusere sexlysten og dermed gjøre at folk onanerte mindre.
Men viste du at en av de to Kelloggs brødrene brukte hele livet sitt på å overbevise folk flest om farene ved å onanere og finne opp metoder for å unngå å onanere?

Brødrene Will Keith Kellogg og John Harvey Kellogg utviklet en teknikk for å tørke frokostblandinger og oppfant cornflakes.
I følge patent søknaden var det eldstebror John Harvey som gjorde jobben, men etter en krangel mellom brødrene ang. tilsetning av sukker for å gjøre frokostblandingen mer attraktiv, skilte brødrene lag.
Lillebror Will Keith grunnla det som den dag i dag er kjent som Kellogg company, som lager corn flakes.
Will Keith var fra ung alder forretningsmannen av de to, John Harvey den kreative.

John Harvey var også den av de to som virkelig sto i front for å forhindre ikke bare onani, men også sex selv i ekteskapet.
Som gift fikk det holde å ha sex en gang i måneden mente han.
Selv giftet han seg i 1879, men han og hans kone beholdt hvert sitt soverom hele livet og det hersker en oppfattelse om at de to faktisk gikk igjennom hele ekteskapet uten å noensinne ha sex.
Naturlig nok fikk de aldri biologiske barn, men de var fosterforeldre til hele 42 barn, hvorav 7 av de ble adoptert.

Hans meninger var sterke og han fikk de publisert.
Første utgaven «Plain facts about sexual life» kom i 1877 og inneholdt 356 sider.
Det artige var at boken kom i flere opplag, hver gang med betydelig flere sider.
Andre utgaven kom ut to år senere, da med 512 sider, i 1886 var boken oppe i 644 sider, i 1901 kom en utgave med 720 sider.
Han avsluttet i 1917 med en fire binds utgave på totalt 900 sider.

Dee primære metodene for å redusere sexlyst og dermed også onani, var ganske så sunne og mange lever etter de samme reglene i dag.
Uten at de dermed har mindre sexlyst av den grunn.
De innbefattet et sundt kosthold, selv var han vegetarianer lenge før det ble populært, frisk luft og lange turer i skog og mark.
Foruten naturligvis å styre klar av alt av rusmidler som tobakk og alkohol.
Sukker var heller ikke bra og hvitt brød burde man heller ikke spise.

Blant de mer ekstreme tiltakene John Harvey foreslo var det å sy en sølvtråd gjennom forhuden på penis, slik at den ikke kunne trekkes tilbake og blottlegge penishodet.
Dette hadde to effekter.
1: Det ble svært vanskelig å onanere.
2: Enhver form for ereksjon vil gjøre veldig vondt og dø ut av seg selv.
Han var naturligvis en stor tilhenger av omskjæring av unge gutter, men mente også at det kunne være på sin plass å binde hendene på barn om natten så de ikke skulle ta på seg selv.
Andre alternativer innbefattet bruk av forskjellige former for kyskhetsbelter og penisbur, foruten bruk av strøm for å forhindre ereksjon/gjøre det så smertefullt å få ereksjon at man sluttet å få det.

Heller ikke kvinner slapp unna, i motsetning til mange andre på sin tid, var John Harvey åpenbart bevist at også kvinner kunne nyte og ønske sex.
Det gjorde det ikke noe bedre i hans øyne og hans foretrukne metode var å behandle klitoris med en mild syre oppløsning.

Det er viktig å poengtere at selv om en del av John Harveys metoder kan syntes ganske ekstreme i dag, hadde han en klar formening om hvorfor det var viktig å redusere folks behov for sex.
Foruten de mindre rasjonelle forklaringene som at sex gjorde både menn og kvinner gale og påførte de varige skader på sinnet, kastet bort energi osv, var han godt kjent med de dagers farligste kjønnssykdommer, nemlig gonore og syfilis.
Disse sykdommene fantes det på den tiden ingen kur mot og begge sykdommene kunne være dødelige.
Begge sykdommene spredde seg også svært fort og i en tid hvor kondomer ikke eksisterte var det kun en måte å stoppe utbredelsen på: Avholdenhet.

Will Keith syntes for øvrig å ta litt enklere på sex, i hvert fall i ekteskapet enn sin bror, han endte opp med å ha fem biologiske barn.
 

Hvorfor yngre menn liker eldre kvinner


Det er mange menn som liker kvinner som er eldre enn dem selv.
Samfunnets normer sier det er unormalt, menn skal visnok foretrekke kvinner som er yngre enn dem selv, men spesielt blant menn som er under 30, er det mange som kunne tenkt seg å ha hatt et forhold til en kvinne som er 10-15 år eldre enn dem selv.
Hvorfor spør du?
Det er mange grunner til det

Selvtillit er kanskje den viktigste egenskapen menn ser etter hos en kvinne.
Voksne kvinner har det.
De er ikke usikre på om de ser bra ut, de trenger ikke poste selfies 28 ganger om dagen og lever av likes.
De har troen på seg selv og veldig mange menn finner det utrolig mye mer tiltrekkende enn blonde bimboer på 24 som bruker timevis foran speilet før de sender en snapp til alle sine 1374 venner og får like mange hjerter i retur.
Det unge kvinner oppviser når de sier at «jeg er veldig god i sengen» fks. er ikke selvtillit, det er noe de tror, fordi ingen som vet bedre har turt å fortelle dem at de tar feil.

Kunnskap og erfaring.
Voksne kvinner er bedre i sengen, ganske enkelt.
Kvinner som har levd litt vet hva menn liker og de vet hva de selv liker.
Alle menn nyter sex, men de fleste nyter det enda mer om kvinnen nyter det også.
Voksne kvinner stønner ikke høylydt fordi de har sett det på film, de stønner fordi de nyter og om de ikke nyter, har de selvtillit og kunnskap nok til å hjelpe mannen så han retter feilene.
Yngre menn som har vært med voksne kvinner er bedre elskere, så enkelt er det.
Med få unntak, da helt konkret yngre kvinner som har tilbragt mye tid med en voksen elsker, er unge kvinner usikre når det kommer til sex.
De kan late som de ikke er det og de kan legge mye energi i sexen, men voksne, mer erfarne kvinner har en ro og en måte å være på som kommer med alder, erfaring og kunnskap.

Ikke noe tull, de sier hva de mener, hvordan de vil ting skal være og hva de kan akseptere og hva som ikke er greit.
Når de har sagt en ting, står de ved det, ikke noe tull i ettertid når du spurte om noe og fikk et svar, som viste seg å være et «men du burde jo forstått at det jeg egentlig mente»
Har de sagt en ting, står de for det.
Enkelt. Ukomplisert. Slik menn liker det.

De er mye flinkere til å kommunisere også de kan bli forstått av en mann som ikke er tankeleser.
Se punktet over, voksne kvinner forstår menn på et helt annet nivå enn unge kvinner og det er noe veldig mange menn setter pris på.
Både som en kortvarig erfaring, men også som en måte å lære på.

Ingen forpliktelser.
En eldre kvinner ønsker svært sjelden å forplikte seg, gifte seg og ha barn med en mann som er 10-15 år yngre.
Så for mannen sin del er det alle de positive aspektene ved et forhold, samtidig som at han beholder sin egen selvstendighet.
Vanligvis ønsker hun eller ikke å endre ham, men er villig til å bidra med kunnskap og erfaring for å hjelpe ham til å bli bedre.

En selvtillit boost, alle menn liker følelsen av å føle seg ettertraktet.
I enda større grad av en voksen kvinne som vet hva hun skal se etter, enn en ung kvinne som har lite både erfaring og kunnskap.